FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
lammaer #62804 Mint megrögzött gyalogbéka és tankos, természetesen örülök az új patchnek. Mondjuk a helit tényleg hazavágta rendesen, de ennyi idő után asszem meg is érdemelte, hiszen eddig a heli vágta haza a földi népek játékát. Én helibe akkor ültem gunnernek, amikor közel voltam a szintlépéshez és gyorsan akartam fregget szerezni...
A repülővel kicsit más a helyzet: tegnapi játékom során azt tapasztaltam, hogy a repcsisek - érthető okból - először az AA-t takaritják, ha van benne valaki, ha nincs. Ez végülis jó, mert igy kevesebb idejük van a földieket abajgatni, ami mindenképpen előny - hiába próbálta itt egy pilóta kolléga úgy beállitani hogy "mostantól nem kaptok segitséget a repcsiktől". Eddig se volt segitség hogy amikor 3 gyalog próbálja kiszedni a tankot akkor a repcsi odacsap egy rakat bombát, segitségnek :) Mindenestre látszik, hogy a repcsisek tartanak azAA-tól, végre van jókis tankcsata és pont ez a cél.
Kézifegyverekkel különösebben nem volt megfigyelésem/bajom, gyalogpályákon kaptam jópár fejest meg kést a hátba a JCSR-től, gondolom az nem a fegyveren múlott :) Hacsak nem kaptak valami advancált macsétát :)