172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
de most mérmondod? :DDD -
Mester01 #70955 Hülye vagy... :DDDDDDD -
McKalton #70954 Támogatom azt, hogy ne ti a GBC klán mondja már meg hogy mi legyen, hanem a többi klán. Egyébkén ezek után a 3-dik lehetőség szerintem a helyes út. -
dehogynem.siman lelemaznam egy tankbol kiordibalva -
Na , természetesen kulturált keretek közt rendezni fogjuk ezt a kérdést.Én személy szerint nagyon sajnálnám ,ha bármelyik csapatot is vissza kellene léptetni ,mert véleményem szerint mindkét csapat kitett magáért és,hogy idáig eljutottunk az nem kevés gyakorlás eredménye .Ha ugy gondoljátok ,hogy csak azért mert egy-két alkalommal előfordult az ,hogy áthivtunk 2-3 embert , ez nagyon erős intézkedés lenne szvsz.
Amire gondolok , lehetne egy elintézési modja a dolognak , hogy azt a wart amin az ominozus eset történt ,ismét lejátszanánk akár jelentős elönyt adva az ellenfélnek. Ez csak egy ötlet a saját részemről ,és várom a véleményeteket .
Másik elintézési mód ,és szerintem ez a járható út. Azok a klánok akik úgy érzik ,hogy bárminemü hátrány érte őket emiatt a cserebere miat jelezze nekünk , vagy ide az sg re , akkor természetesen lejátszuk ujra a meccseket ,normális felálásban.
A harmadik lehetőség aminek alárendeljük magunkat: hibáztunk , elismerjük , döntsenek a klánok ,ha a hun cupon indulo klánoknak több mint a fele ugy gondolja ,akkor visszavonulunk a GBC"ET vel.szerintem ez is egy korrect elintézési modja a dolognak.
-
neménvoltam #70951 hánemtom én vhogy előben nem nagyon lámáznám le:P -
nna a szupport láma élőben :DDD
-
"én a töltényt nem sajnalom, sose lesz roman baratom" ... cimu rovatunkat hallottak :D -
Nekem is van egy maniam...
Tankkal atmenni Romanian
-
en meg jobban tankozok,mint fel eve
-
főleg h az üzemanyag is drágább lett :)
Mi meg rosszabbul tanulunk mint fél éve :) -
:DDDDD, na akor holnap beváltjuk a terved?:D, és bf 2 párt legyen,
-
mondom sivatagos palya...ott vannak keselyuk,es aprobb elolenyek,majd elhordjak a maradekot...eleg pocseklas igy is a gazolaj,meg osszemocskolni azt a szep T-90 -et:) -
én meg söpörném össze öket, meg kaparnám föl a földröl, aztán meg mennének a kemencébe -
jah, admiral chris, boldog szulinapot! -
ez jo volt leveskocka, 

-
ha mindket csapatra ugyanazt a listat adta le,akkor kapasbol ketszeres eselyuk volt,nem?a lenyeg hogy NEM ua. a lista,es atfedesek sem lehetnek!na igy azert korrektebb... -

na asszem ezt a politikai baromsagot ne vigyuk tovabb...azaz...
OFF
szivesen tankoznek a politikusok ellen...mindegyiknek adnek a narancsot/szegfut/stb.,azzal hadakozhatnak ellenem.hogy korrekt legyek,nem hasznalnek fegyvert.lanctalp eleg.persze az egeszet valami el-alameini palyafelen,aki lemegy a palyarol megdiglik
ON
na ennyit a politikarol -
eddig nem utáltalak :) de már közel jársz
-
én :o -
lordjanek #70936 Hajrá orbán! de no politika :) -
(ez lemaradt)
-
Itt fontosabb dolgok történtek, történnek! -
én -
ki nézi a Orbán-Gyurcsány vitát? -
Forradalom nincs mert nincsen felsőbb hatalom aki ellen kitörhetne! ;D -
Huha ,mi történt itt kitört a forradalom? na mindjárt nyilatkozunk valamit. -
FaRockHUN #70929 Szerintem, meg pont fordítva, legközelebb erre jobban oda fog figyelni mindenki. Tanulságos példaként. -
Persze lehetséges, de ha ez most megtörténik akkor szerintem a jövőben is megfog ilyen történni mint már leírtam és akkor erre az esetre fognak hivatkozni. -
Deqwator #70927 pff
-
nna ez az igazi csúsztatás bazzeg.
nem azzal van a baj, h bejutottak, hanem azzal, hogy szabályt szegtek. -
Nekem tök nyol hogy mi lesz a GBC-vel, de volt már a csoport mérközések során is szó erről. Azzal a különbséggel hogy akkor még az volt a tényállás hogy a GBC mindkét csapatához ugyanazt a listát adta le és ezzel le volt tudva. Most viszont szerintem egy elszólás miatt kiderült hogy a GBCET-ben nem volt nevezve mindenki és játszottak olyanok akik nincsenek rajta a listán! -
FaRockHUN #70924 Megoldható, de, ha le van fixálva a 14 fő a GBC ET-ben ( pontos nick-el ), illetve a másik csapatban is, a másik 14 fő, akkor lehet ezt folytatni... bármiféle fllémelés nélkül... de ez természetesen egyéni vélemény. -
nem aket csapat ellen volt kifogasuk,a ket csapat tagjai kozott atfedesek,es cserelgetesek voltak. -
Ha az ember két csapatot indít akkor különítsük már el a 2-t jó?
Mi is indíthattunk volna 7th Schnitzer, 7th Rambo, ...... 7th Verzoo klánt minden játékosunkra leosztva hogy mindenki tutira kapjon lehetőséget. Természetessen akinek a nevét tartalmazza az adott csapatnév azt nem lehet lecserélni.
Egyetlen okból írom amit írok. Mi el se indultunk volna a tornán ha tudjuk hogy ez van.
Az a kijelentés hogy a GBC nem szeretné megnyerni a tornát az meg óriási kamu... -
FaRockHUN #70921 Másrészről. Mivel a kupa Február 27.-én indult, ha 2 hónap alatt senkinek nem volt ellene kifogása, hogy két csapat indult, akkor ez miért pont most kell elővenni? azért mert bejutottak? -
OK!
De mennyiből áll csinálni egy fals nicket és elétenni a prefixet! ;) -
FaRockHUN #70919 Ha valaki csak idegen emberekkel tudna nyerni, azt megérteném, de itt nem erről van szó, hanem saját klántársról és az nem ugyanaz... -
Döntőbe jutott!? 
Ehhez azért lesz egy két szavunk!

Más!
Egyébként ez a névsor korrigálás sem megoldás, mert akkor bármelyik klán kérhet lehetőséget a korrigálásra!
CSAK PL.:HTS vagy akárki más klán benevez a 7th-ból még embert a csapatába hogy még combosabbak legyenek! -
nyugi, főnök, egy kis egészséges flém sose árt.
sőt inkább használ :DD