• mNzJean
    Na , természetesen kulturált keretek közt rendezni fogjuk ezt a kérdést.Én személy szerint nagyon sajnálnám ,ha bármelyik csapatot is vissza kellene léptetni ,mert véleményem szerint mindkét csapat kitett magáért és,hogy idáig eljutottunk az nem kevés gyakorlás eredménye .Ha ugy gondoljátok ,hogy csak azért mert egy-két alkalommal előfordult az ,hogy áthivtunk 2-3 embert , ez nagyon erős intézkedés lenne szvsz.

Amire gondolok , lehetne egy elintézési modja a dolognak , hogy azt a wart amin az ominozus eset történt ,ismét lejátszanánk akár jelentős elönyt adva az ellenfélnek. Ez csak egy ötlet a saját részemről ,és várom a véleményeteket .

Másik elintézési mód ,és szerintem ez a járható út. Azok a klánok akik úgy érzik ,hogy bárminemü hátrány érte őket emiatt a cserebere miat jelezze nekünk , vagy ide az sg re , akkor természetesen lejátszuk ujra a meccseket ,normális felálásban.

A harmadik lehetőség aminek alárendeljük magunkat: hibáztunk , elismerjük , döntsenek a klánok ,ha a hun cupon indulo klánoknak több mint a fele ugy gondolja ,akkor visszavonulunk a GBC"ET vel.szerintem ez is egy korrect elintézési modja a dolognak.