172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-

hiába, félnek a titkos esélyes hordától
-
A kupa szervezőinek a döntése megszületett.
Ma este szerepelni fog a hírek között.
Kérem ne szítsuk tovább a feszültséget. Köszönöm. -
A Hordás meccset akkor is nyertesnek tekintenénk, a Dr-osat lejátsszuk ha kell, bár ellenük kábé, vagy talán teljesen ugyanabban a felállásban játszottunk, mint fogunk! De nekem mindegy! Ha így fair, akkor lenyomhatjuk, meglátjuk a szervezők mit döntenek, mert volt valami megbeszélés! -
Hiába próbálkoztok, a Horda akkor is az inf kupa 1. helyezettje lesz.
-
Igen, bármily hihetetlen is, vannak olyan napok, amikor 5 embert nem tudunk összeszervezni. Pl tegnapra kiírtam, egy gyakot, minent mozgósítottam, hogy min denki ottlegyen erre öten voltunk összesen. -

-

-
hát ja!
-
Éppen azért
-
Horda minek játszaná újra hiszen csoportelsők lettek! -
Na ez a beszéd,szerintem a CoR és a Horda is nyugodtan ujrajátszhatna, de ezt nekik kell eldönteniük, ujrajátszás esetén eltekinthetünk "szvsz" a kizárástól.De ezt nem én vagyok hivatott eldönteni, egyébként Donc hozzáállása nagyon pozitív volt számomra és találtam benne számomra elfogadható megoldást, akkor most már csak a döntőbizottság 3ik tagjának a véleményére lennék kíváncsi Runningét már ismerem. Ki is a 3ik döntőbá..??? -
DoctorStryker #71025 Dr klán újrajátsza a Meccset a GBC*ET-vel!
#70968! 2dik pont-ra hivatkozunk -
-
Amonserrano!! Nem bántásnak vagy sértésnek szántam az " AmonSerrano és a baráti klikked" jelzőt, mert ha kicsit visszagondolsz Vietnamra ,ha ti minket túl komolynak tituláltatok akkor mi titeket túl és talán a scene legidétlenebb nem is klánja hanem barátitársasága vagytok, akik mostanában kezdenek komolyodni de egy jópofaságért és egy kis csibészségért nem mennek a szomszédba.Vietnami csatáink alatt is rengeteg nem szabályos úgymond "kiskapus" dolgotok volt ami állandó vitát szült, most is kitettetek magatokért, és ez azért szar érzés nekem személyszerint mert én szervezem a Warokat, és történt ugyanis 3 nappal ezelőtt(ez is azt bizonyítja, hogy előtte nem tudtam a 2 csapat keveredéséről), hogy Gabócával éppen egy gyakot beszéltünk le és én mondtam neki, hogy akkor az ET-vel szeretnénk gyakni mert a GBC-vel lesz az Infantry meccsünk és a taktikánk miatt nem lenne jó dolog éles meccs előtt gyakni azzal a csapattal akikkel nemsokára vérremenő döntőbejutásért fogunk menni.
Erre ő Ok Ok, és délután visszaszólt , hogy bocsi de nem jó nekünk a War, 28emberből nem volt 8 aki kiálljon?? Vagy inkább eszébe jutott amit mondtam az ET-ről és a GBC-ről de nem képe nekem bevallani mi is a felállás,na ez itt a főprobléma szerintem.......
A másik pedig ami a bajnokságot illeti, nem a bajnokságot említettem az értelmezés végett hanem a komolytalan csapatok hozzáálását, mint például ez is, a feloszlásokat stb stb... senki se vegye magára nagyon szépen kérem köszönöm... -
nagyonremélemmerthanemagyvérzéstkapokszmájli -
-

-
-
jó lét! -
Húzzunk bele, hajrá magyarok :-) -
Víg napot Polgárok! Jólét.
-
Tudom! -
mégis nyomjátok 1000el...
-
Nem kell ahhoz mások hülyesége
-
áááááááááááá, majdnem ugyanaz 

-
sztem a 7th nem a komolytalan kupára gondolt, hanem komolytalan kupa szereplőkre ;-) -
de úgyis kess-nek mondjuk, úgyhogy... 
-
monnyuk ez a "komolytalan a kupa, visszalépek/lépünk" duma engem is zavar kissé. ugyanis ezzel negatívan minősíti a kupa - jóindulatú és a bf2 közösségért tenni szándékozó - kiagyalóit és szervezőit is, akik között pont a fenti kijelentést tevő is ott van...
-
na nehogy már mi legyünk a gecik mások hülyesége miatt...ébredj ember! -
Én úgy gondolom azért nem robbant ki eddig ebből vita mert abban hitben voltunk (én legalábis), hogy a két GBC-s csapat teljesen különböző játékos állományból tevődik össze. Tegnap viszont egy hozászólásból az jött le, hogy ez nem egészen így van, bárki játszhatott tőletek a két csapatban (természetesen a GBC klánból). Ha ez nem így történt nyugodtan cáfolj meg, thx. -
hehe, ez jó köszönés most ide.
-
Sztem a 2-es. Hamár egyszer meg lett engedve hogy két csapat legyen akkor maradjon is. Csak átfedések nélkül. Főleg úgy hogy az érintett csapatok (Horda, Cor, nemtom egycsoportba voltunk mertakkor mi is :D ) elfogadták az eredményt. Nemtom ki mondta előbb de igaza van, nem a kupa a jó ebben hanem az odáig megtett út. Sok mérkőzést játszhattunk mi is és remek gárdákal csaptunk össze, jó estéket csináltunk, ennyi. ennek ez lenne a lényege. sztem. -
derüsreggelt -
Egyetértek! Viszont kurvára nem tetszik a hozzáállásotok! "Na akkor ide figyel AmonSerrano és a baráti klikked" Az ilyen jellegű hangvételt nem igazán tolerálom! Ti mindig arról voltatok híresek, hogy állandóan balhéztok, problémáztok, támadtok másokat! Már a vietnám alatt is. (Menszesz természetesen kivétel, ő akkor még nem volt ennek a bandának a tagja) Nem akarom mondani, hogy "ez csak egy játék", mert ha az ember csinál valamit, azt nem árt komolyan venni, különben nem sok értelme van, de szerintem Ti egy inciri-pincirit komolyan veszitek ezt az egész szart!
Nyílvánvaló, hogy visszaléptetjük az egyik csapatunkat, mert ezt én sem tartom fairnek így! Abban is igaza van mindenkinek, hogy nem ürügy a "de hát mi olyan sokan vagyunk"! Így van, nem az! Őszintén szólva nekem mindig is fenntartásaim voltak ezzel a 2 csapatos indulással, de mivel mindenki elfogatdta, szervezőket, csapatokat beleértve, így belevágtunk! Ha azt a tényt nézem, hogy Hatt is a szervező bizottság tagja, valamint 7th-s színekben nyomja, akiknek a legnagyobb most a hangja ebben a témában, végképp értetlenül állok a dolog elött!
Ez meg hogy jajj, abbahagyjuk a kupát, meg komolytalan kupa esetén visszalépünk, meg elegem van az egészből...hát nem tudom!
Részemről ez a kupa eddig gond nélkül -megjegyzem, meglepő módon- zajlott, senkinek nem volt egy szava sem, érdekes módon megint ti kezdtetek itt szarakodni! Igazatok van természetesen, cak épp lehet, hogy nem ilyen stílusban kéne megoldani!
Egy kicsit gondolkodjatok már el Óóóó nagy 7th-esek! A császárok, akik sosem hibáznak!
Mellesleg nem értem pontosan mi a bajotok, ígyis-úgyis lenyomtok minket!
Elhangzott még ez az "ugyanaz a banda, mint annó a TLD, azonos vezetőséggel" szöveg!
1. Aus nem volt tagunk, ő az egyik vezető.
2. Jean MnZ-s volt bár, de ha jól emlékszem, szintén nem volt ott vezető!
Tehát hogy egyértelmű legyen, NEM UGYANAZ A VEZETŐSÉG, nem mintha ez számíta bérmit is! -
FaRockHUN #71002 őőőőő sorry elba... Valóban Cache
-
BSZN Yani bácsi :-)
Ma este iszok majd az egészségedre ;-) -
Nagydög #71000 FaRock kicsit anyagias. Termeszetesen szo sincs semmilyen keszpenzrol, a cache konyvtarban talalod a lomokat.
-
solution 1: azok a gbc playerek akik átfedtek nem játszanak a továbbiakban
solution 2: gbc kiállít 2 darab 10-es csapatot fix névsorral ami ellenőrizhető
solution 3: ha így fut a kérdésnek a gbc mint azt az előzőekben tette, annak ellenére, hogy más kisebb csapatokat halálra kövezett a szervezőbizotság kisebb dolgokért azt mondom gbc egy csapatot léptessen vissza
(hangsúlyozom, hogy adott esetben leszarom, mert nekünk max később lehet ellenfelünk, minket nem zavar mit csinálnak)
out -
Figyelj!
Légyszives sorold fel azokat az állításaimat, amelyek valótlant tartalmaznak ezzel az üggyel kapcsolatban. (Kivétel persze a kommanderes dolog, mert azt ugye elnéztem, de az ki is derült.)
Ha akár egy valótlan állítást is találsz, megkövetlek, ha nem, akkor tartom magam az állításaimhoz.
Igenis annó a TLD-vel elég durva dolgokat engedtetek meg magatoknak. Elhiszem, hogy most, mikor már 'megkomolyodtatok', ez kellemetlenül érinthet, de hát ez van.
Üdv.
Zs0lt1 -
1. az EA Downloader install könyvtárába teszi.
2. úgy trükközz (nálam ez jött be), hogy bemész az EA downloaderbe, klikk az EF-re majd megjelenik felül a képe ott van három link, köztük egy olyan, h gamespy login megváltoztatása. Eljutsz egy képernyőre ahol meg tudod a gamespy profilnevedet változtatni, azt változtasd a bf2 profil nevedre, utána logoutolj a downloaderből majd lépjél be újra a donwloaderbe, indítsd el a bf2-t és játsz.
Hozzáteszem jó nagy f@sz megoldás, grat EA. Ennél a szériálos megoldás is jobb lett volna...