FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Egyetértek! Viszont kurvára nem tetszik a hozzáállásotok! "Na akkor ide figyel AmonSerrano és a baráti klikked" Az ilyen jellegű hangvételt nem igazán tolerálom! Ti mindig arról voltatok híresek, hogy állandóan balhéztok, problémáztok, támadtok másokat! Már a vietnám alatt is. (Menszesz természetesen kivétel, ő akkor még nem volt ennek a bandának a tagja) Nem akarom mondani, hogy "ez csak egy játék", mert ha az ember csinál valamit, azt nem árt komolyan venni, különben nem sok értelme van, de szerintem Ti egy inciri-pincirit komolyan veszitek ezt az egész szart!
Nyílvánvaló, hogy visszaléptetjük az egyik csapatunkat, mert ezt én sem tartom fairnek így! Abban is igaza van mindenkinek, hogy nem ürügy a "de hát mi olyan sokan vagyunk"! Így van, nem az! Őszintén szólva nekem mindig is fenntartásaim voltak ezzel a 2 csapatos indulással, de mivel mindenki elfogatdta, szervezőket, csapatokat beleértve, így belevágtunk! Ha azt a tényt nézem, hogy Hatt is a szervező bizottság tagja, valamint 7th-s színekben nyomja, akiknek a legnagyobb most a hangja ebben a témában, végképp értetlenül állok a dolog elött!
Ez meg hogy jajj, abbahagyjuk a kupát, meg komolytalan kupa esetén visszalépünk, meg elegem van az egészből...hát nem tudom!
Részemről ez a kupa eddig gond nélkül -megjegyzem, meglepő módon- zajlott, senkinek nem volt egy szava sem, érdekes módon megint ti kezdtetek itt szarakodni! Igazatok van természetesen, cak épp lehet, hogy nem ilyen stílusban kéne megoldani!
Egy kicsit gondolkodjatok már el Óóóó nagy 7th-esek! A császárok, akik sosem hibáznak!
Mellesleg nem értem pontosan mi a bajotok, ígyis-úgyis lenyomtok minket!
Elhangzott még ez az "ugyanaz a banda, mint annó a TLD, azonos vezetőséggel" szöveg!
1. Aus nem volt tagunk, ő az egyik vezető.
2. Jean MnZ-s volt bár, de ha jól emlékszem, szintén nem volt ott vezető!
Tehát hogy egyértelmű legyen, NEM UGYANAZ A VEZETŐSÉG, nem mintha ez számíta bérmit is!