• eX RambO
    Amonserrano!! Nem bántásnak vagy sértésnek szántam az " AmonSerrano és a baráti klikked" jelzőt, mert ha kicsit visszagondolsz Vietnamra ,ha ti minket túl komolynak tituláltatok akkor mi titeket túl és talán a scene legidétlenebb nem is klánja hanem barátitársasága vagytok, akik mostanában kezdenek komolyodni de egy jópofaságért és egy kis csibészségért nem mennek a szomszédba.Vietnami csatáink alatt is rengeteg nem szabályos úgymond "kiskapus" dolgotok volt ami állandó vitát szült, most is kitettetek magatokért, és ez azért szar érzés nekem személyszerint mert én szervezem a Warokat, és történt ugyanis 3 nappal ezelőtt(ez is azt bizonyítja, hogy előtte nem tudtam a 2 csapat keveredéséről), hogy Gabócával éppen egy gyakot beszéltünk le és én mondtam neki, hogy akkor az ET-vel szeretnénk gyakni mert a GBC-vel lesz az Infantry meccsünk és a taktikánk miatt nem lenne jó dolog éles meccs előtt gyakni azzal a csapattal akikkel nemsokára vérremenő döntőbejutásért fogunk menni.
    Erre ő Ok Ok, és délután visszaszólt , hogy bocsi de nem jó nekünk a War, 28emberből nem volt 8 aki kiálljon?? Vagy inkább eszébe jutott amit mondtam az ET-ről és a GBC-ről de nem képe nekem bevallani mi is a felállás,na ez itt a főprobléma szerintem.......
    A másik pedig ami a bajnokságot illeti, nem a bajnokságot említettem az értelmezés végett hanem a komolytalan csapatok hozzáálását, mint például ez is, a feloszlásokat stb stb... senki se vegye magára nagyon szépen kérem köszönöm...