172102
  • Running
    Seggetek 2 hetes mikrofonom van, ezresért vettem a hama csiptethetős mikrofont. hétvégén megnézem másnál is szar e vagy csak nálam.
  • BEAST #71276
    :DDDD
  • erdos
    Ne is mondd vazze, azóta nem térek észhez hogy hallottam ts-en, egyszerűen én lettem A rajongó..
    Még a 44-ben zsákmányolt, a házánál garázshozzáépítésnek álcázott 19-es mintájú cári fejhaljató-mikrofon kombója se tántoríthat el...
  • Running
    na osztya az észt a puncis...
  • joebacsi
    áhh már olyan kib@szott szupersztárrá kezdesz válni, hogy erősen gondolkodom, hogy ipart építek köréd, mert úgy pár évtizedig biztosítaná a megélhetést :D
    asszondja, hogy:
    -megszerezzük a www.runningfan.com -ot
    -speciális, runningos konyakmeggy
    -"Bebüntetek!!44" című életrajzi könyvdráma
    -Runningos oplogó, csengőhang, háttérkép
    -"A makik szociális szokásaik" című természetetfilm, Running prezentálásában
    -"Egy Horda, Egy Sors" kommerszfilm

még esetleg beb@sszuk valami valóságsóba, és nemis kell több hájpolás
  • joebacsi
    "...mig Janek-ot elutasítottuk..."
    gondolom nincs összefüggés a hozzászólásod, és eközött a mondtat között :D
  • joebacsi
    nemtecc :(
    (meg felhoz egy rakat js hibát firefoxban, meg úgy különben is :P)
  • Running
    de gecc, de azért jó h egyre több rajongóm lesz. Mindenesetre a bulira viszek 1 gumibotot, h kiosszam a kötelező seggeseket.
  • joebacsi
    öö sztem sorsolva lettek a pályák előtte, vagynem?
    amúgy
  • uHs Gerzson
    LOÁL JÁNOS!
  • joebacsi
  • erdos
    Ehh vazze, mi lenne akkor ha azt is tudnád hogy a a háttérképem jelenleg az a portré amin éppen egy szendvicset próbálsz éppen kígyó módjára rágás nélkül a beledbe juttatni...
  • uHs Gerzson
    NA ez egy JÓ ötlett
  • Running
    Erdős kihúzod a gyufát és egyszer puskavégre foglak kapni, akármennyi halálomba is kerül.
  • DummyBoy
    Egy kis "OFF" a témához ...

Annó főiskolán rengeteg vetélkedőt és versenyt nyertünk meg azzal, hogy DIREKT (És ez köztudott volt róllunk ...) kikerestük a félreértelmezhető és kétértelmű szabályokat és kihasználtuk őket ... És mivel az akkori szabályok szerint nem NEM szegtünk meg semmit, kénytelenek voltak az emberkék elfogadni ... (Hozzáteszem, ott is volt pár emberke aki zúgolódott miatta, de a többiek általában csak röhögtek rajtunk ...) Igaz hogy azok általában ökörködésről szólltak, de Tétjük az volt!!!

Itt sem kellene rajta ennyit lovagolni ... megszületett a hivatalos döntés és kész ... (A tegnapi nap margójára!)

És Jó reggelt Mindenkinek :)
    ON:

Kösz a Tegnap esti party-t a 7th szerveren!
  • erdos
    Természetesen csak akkor gyertek ha ez összeegyeztethető az infatrikupával by runningman
  • erdos
    Nomeg az elképzelés az is volt hogy egy csapat egyszerre egy pályát választhat a csoportmeccseken de ez sem volt egyértelműen leírva, volt is olyan gárda aki rossz szándék nélkül többször is választotta ugyanazt a pályát. és? számított ez valamit? lószart! jó meccsek voltak? jók. A többségnek tetszett? tetszett. ennyi.

• Running
    Nemsokára az SG szerveren futni fog a Nations at War 3.9 mod, akit érdekel a dolog az majd jelezze és jöjjön velünk kipróbálni.
    Leteszteljük, kipróbáljuk...
  • Nagydög
    Nem turhetem, hogy egy temaban ne az enyem legyen az utolso szo, tehat legyen Running utolso elotti szava az iranyado.
  • Running
    Na tessék.
  • erdos
    Jóreggelt,
    Skacok, most indult a CB-n a 12vs12 openccup, véleményem szerint jópár magyar csapat tudna itt eredményesen szerepelni. Persze vannak igen combos csapatok is elvétve de egy OPC, GBC, hetedik lovasság és még jópáran tuti remek eredményekre lenne képes. Mi jelentkeztünk, aki tud jöjjön utánunk :-)
  • Running
    Srácok kicsit én is belemegyek még utoljára a témába.
    Meghallgattam 7th-Hatt véleményét a dologról, összeültünk ezenkívül DonC-vel, JCSR-Kornéllal, GBC-Aus-sal és persze még jómagam is ott voltam.
    Nagyjából mindenki egyetértett azzal hogy a 2 GBC csapat nem hagyhatja abba a kupát.
    Aus-t és a GBC-t a szervezők órákig baszogatták, hogy ne vonják vissza az egyik GBC-s csapatot. A végén már mindenféle fenyegetések és csúnya odamondások, zsarolások és kinyilatkoztatások árán sikerült elfogadtatni velük hogy mindkét csapat folytassa a Kupát.
    A DÖNTÉST a szervezők hozták meg és kényszerítették rá a csapatra, ennyi! Természesen nem szükséges egyetérteni ezzel a döntéssel, sőt tovább megyek, ki is lehet lépni a kupából, lehet töröltetni minden eredményt is, és a legközelebbi Kupára se kötelező jelentkezni, mint ahogy eddig se volt.
    Semmi se kötelező srácok. Mi hoztunk egy döntést, van aki elfogadja, van aki nem, ennyi.

Az Infantry Kupa szervezésében, szabályainak megalkotásában, 5-6 ember vett részt, többek között a 7th egyik oszlopos tagja is. Sajnos a szabályok átolvasása után se tűnt fel senkinek se, hogy maradt egy szabály, amit máshogy is lehet értelmezni. Ezt a GBC félre is értelmezte, mivel CSAK náluk került ez a szabály elő, hiszen csak ők voltak, vannak annyian, hogy két csapattal is indulhattak.
    Tulajdonképpen az az 6 ember a hibás akinek ez nem tűnt fel, és nem tett meg mindent, hogy a szabályok egyértelműek legyenek. Lássuk a neveket:

Horda_Running Wild
    7th-Hatt
    JCSR-Kornél
    FRX-Donc
    COR-Murry
    RDHA-Joebácsi

Azért írtam magam előre mert én még a taglistát se néztem át annyira, hogy feltűnt volna az átfedés.

A következő kupán megpróbálunk tanulni a hibáinkból és egy jobb és gördülékenyebb Kupát leszervezni.

Természetesen akinek nem tetszik a rendszer az kimarad a dologból. Mint mondtam nem tartottunk és nem is fogunk senkinek a fejéhez se pisztolyt tartani, hogy kötelező részt venni bármin is. Lehet menni CB-zni, ott annyi lehetőség van, össze se lehet számolni és hibák se lesznek.

Én mindenesetre akik folytatják és velünk és a hibáinkal együtt tudnak élni azoknak sok sikert ebben a kupában és a következőkben is.

Üdv
    Running Wild
  • PannonRobi
    Pálinkás jóreggelt mindegykinek
  • PannonRobi
    Köszi!
  • lordjanek
    még amatőr...
  • Nagydög
    Ebbol te most maradj ki, Jean! A tobbi GBC-snek se kene most arcolni, mert kicsit erzekenyebb ratok a lakossag. Sz'al nyugi!

A GBC-s sracok megmozdulasa eleg nagy csalasra adott lehetoseget, az igaz, de nem eltek vele. Balanak igaza van, meg kell talalni az egyensulyt, de en azt hiszem ez nagyjabol sikerult. A "B+ roka a funyirodat" hozzaallas pedig semmi jora nem vezet.
  • Crem
    Nehogy félreértsd, nem sértésként, de elég rosszúl van összerakva a web oldalatok.

[i][b]Chaos Brigade
  • Crem
    Egy észrevételem lenne, bár nem játszok klán szinten, de azért nagyjából ismerem a társaságot.

Kicsit röhejes, és nagyon gyerekes, ahogy 1-2 ember duzzog.

Gabóca jó leader, de ezt most nem szándékosan "elb@szta". Van ilyen...
    Legyen megbüntetve? Legyen!
    Játsza le újból a GBC a war-t a Dr ellen.
    Marha kíváncsi lennék, ha megint elverik őket, mi lesz a kifogásuk.
  • Danee
    A Lords of Battlefield klán várja a jelentkezőket.
    Részletek az oldalunkon .
  • Mersant
  • Bala10
    Sziasztok.
    Bocsánat, hogy beleszólok, de mint kívülálló szeretném elmondani a véleményemet a Kupáról.
    Többen írták, hogy nem kell komolyan venni, meg csak szórakozás.
    Kérdezem, hogy akkor ki szeretne olyan kupát nyerni, amit nem vesz komolyan senki?
    Olyan lesz a megitélése, ahogyan játszátok, hozzá álltok!! Hamár valaki megszervezi, időt, energiát fektet bele és ráadásul Magyar Kupa, akkor szerintem illik komolyan venni. Persze az a jó, ha közben élvezitek, mert különben megette a fene. Az volna a jó, ha a "nem kell komolyan venni" és a "hűde komolyan veszem " közötti utat megtalálnátok. ÉLVEZZÉTEK NA!!! :)
    Szerintem se hagyja abba senki! Legközelebb még jobb lesz, fejlődnek a játékosok, meg a szervezők is!!
    Köszi, hogy végig olvastátok és BOCSÁNAT A TOLAKODÁSÉRT!!!!!!!
    Víg napot
  • Pharolas
    Jah, tényleg jó kis csaták voltak....meg is erősödött bennem az a tudat, hogy a légi járművek közül maradjak inkább a rotoros változatnál (ugye ba@meg)
  • Kovács legény
    nah mostmár tényleg megyek
  • Kovács legény
    Amugymeg két külön létszámmal folytatja tovább a GBC és max 2-3 átfedés volt eddig ha jóltom,ami igyis ugyis lenne.
    Ha csak abba belegondolunk hogy jácchatnának ezekután egymás accountjával és ugyanott tartunk,csak eddig nyilvános volt az átfedés ezekután meg majd lehet mahinálni:I
  • Kovács legény
    nemhiszem hogy más döntés született volna,ha rólatok lett volna szó.
    Egyértelmű ,hogy a következő kupáknál sokkal nagyobb figyelmet fognak szentelni a szabályzat megirására és annak betartatására.
    Szerinted az a legjobb megoldás ha abbahagyjátok a kupát? ,akkor majd azt is megkapjátok hogy tőlünk is féltek nah a viccet félretéve hülyeséglenne, én nemörülnék.
  • eX RambO
    Kornél! Rövid leszek mert már rengeteg szót pazaroltam erre a témára és a végén az lett belőle kihozva, hogy a 7th fél a GBC elleni meccstől és ezért nyitott szájat ellenük.Remélem ezt mindannyian tudjátok, hogy csak koholmány és semmi alapja sincs.
    De annak anál inkább, hogy ha a szervezőség a következő kupákat is így(ilyen engedékenyen) ogja leszervezni akkor a fele ennyi induló lesz, mert a 2 feloszlott klán mellet se a Dr se MI nem fogunk indulni, és még az is kérdéses, hogy most befejezzük-e?? Tartunk mi is holnap egy megbeszélést és eldől mi lesz a sorsunk...

Nevetségesnek tartom, hogy egy Magyar kupában bűntetlenül megtehet egy csapat bármit arra hivatkozva, hogy a vezetőség másképp értelmezte a szabályzatot mint az az egy csapat(vagyis kettő bocsi)a 20ból, és ezért szegény bolondoknak bocsássuk meg bűneiket és haverkodjunk tovább majd még 2-3 pofa sör mellett a BF talin jót röhögünk a szerencsétlen brigádon....
    Hát nálam ez sajnos nem így megy és szerintem Hattnál sem, de a klántársaim,barátaim legalább felénél sem.. Én nem térek napirendre, hogy ez a dolog így el lett simítva, de persze kéz kezet mos a Wolfguyos dolog is el lett akkor most ez is ..... kíváncsi lettem volna ha a 7th követett volna el egy akármilyen apró hibát, hányan köveztek volna meg minket és vették volna a fejünket fröcsögő szájjal, na de mindegy köszönjük az igazságos döntést legközelebb asszem a szervezőket is meg kell szavaztatni ha pártatlan elbírálást szeretne az ember,Akinek nem inge ne vegye magára számomra elfogadhatatlan a Döntőszék Ítélete akárki is az a 3 ember vagy 4......
  • Kovács legény
    najóccaka
  • Kovács legény
    jaja oan fáradt vagyok majd leragad a szemem deazé lelőttelek néhányszor a "famegnövelő csitem" segitségével:D
  • Kovács legény
    Ezzel csaka magatokat járatjátok le...
  • joebacsi
    huhh faszányos kis köröcskék voltak maeste a hetedikeseknél, köcce srácok :)
    jónyóc!