FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Srácok kicsit én is belemegyek még utoljára a témába.
Meghallgattam 7th-Hatt véleményét a dologról, összeültünk ezenkívül DonC-vel, JCSR-Kornéllal, GBC-Aus-sal és persze még jómagam is ott voltam.
Nagyjából mindenki egyetértett azzal hogy a 2 GBC csapat nem hagyhatja abba a kupát.
Aus-t és a GBC-t a szervezők órákig baszogatták, hogy ne vonják vissza az egyik GBC-s csapatot. A végén már mindenféle fenyegetések és csúnya odamondások, zsarolások és kinyilatkoztatások árán sikerült elfogadtatni velük hogy mindkét csapat folytassa a Kupát.
A DÖNTÉST a szervezők hozták meg és kényszerítették rá a csapatra, ennyi! Természesen nem szükséges egyetérteni ezzel a döntéssel, sőt tovább megyek, ki is lehet lépni a kupából, lehet töröltetni minden eredményt is, és a legközelebbi Kupára se kötelező jelentkezni, mint ahogy eddig se volt.
Semmi se kötelező srácok. Mi hoztunk egy döntést, van aki elfogadja, van aki nem, ennyi.
Az Infantry Kupa szervezésében, szabályainak megalkotásában, 5-6 ember vett részt, többek között a 7th egyik oszlopos tagja is. Sajnos a szabályok átolvasása után se tűnt fel senkinek se, hogy maradt egy szabály, amit máshogy is lehet értelmezni. Ezt a GBC félre is értelmezte, mivel CSAK náluk került ez a szabály elő, hiszen csak ők voltak, vannak annyian, hogy két csapattal is indulhattak.
Tulajdonképpen az az 6 ember a hibás akinek ez nem tűnt fel, és nem tett meg mindent, hogy a szabályok egyértelműek legyenek. Lássuk a neveket:
Horda_Running Wild
7th-Hatt
JCSR-Kornél
FRX-Donc
COR-Murry
RDHA-Joebácsi
Azért írtam magam előre mert én még a taglistát se néztem át annyira, hogy feltűnt volna az átfedés.
A következő kupán megpróbálunk tanulni a hibáinkból és egy jobb és gördülékenyebb Kupát leszervezni.
Természetesen akinek nem tetszik a rendszer az kimarad a dologból. Mint mondtam nem tartottunk és nem is fogunk senkinek a fejéhez se pisztolyt tartani, hogy kötelező részt venni bármin is. Lehet menni CB-zni, ott annyi lehetőség van, össze se lehet számolni és hibák se lesznek.
Én mindenesetre akik folytatják és velünk és a hibáinkal együtt tudnak élni azoknak sok sikert ebben a kupában és a következőkben is.
Üdv
Running Wild