FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Kornél! Rövid leszek mert már rengeteg szót pazaroltam erre a témára és a végén az lett belőle kihozva, hogy a 7th fél a GBC elleni meccstől és ezért nyitott szájat ellenük.Remélem ezt mindannyian tudjátok, hogy csak koholmány és semmi alapja sincs.
De annak anál inkább, hogy ha a szervezőség a következő kupákat is így(ilyen engedékenyen) ogja leszervezni akkor a fele ennyi induló lesz, mert a 2 feloszlott klán mellet se a Dr se MI nem fogunk indulni, és még az is kérdéses, hogy most befejezzük-e?? Tartunk mi is holnap egy megbeszélést és eldől mi lesz a sorsunk...
Nevetségesnek tartom, hogy egy Magyar kupában bűntetlenül megtehet egy csapat bármit arra hivatkozva, hogy a vezetőség másképp értelmezte a szabályzatot mint az az egy csapat(vagyis kettő bocsi)a 20ból, és ezért szegény bolondoknak bocsássuk meg bűneiket és haverkodjunk tovább majd még 2-3 pofa sör mellett a BF talin jót röhögünk a szerencsétlen brigádon....
Hát nálam ez sajnos nem így megy és szerintem Hattnál sem, de a klántársaim,barátaim legalább felénél sem.. Én nem térek napirendre, hogy ez a dolog így el lett simítva, de persze kéz kezet mos a Wolfguyos dolog is el lett akkor most ez is ..... kíváncsi lettem volna ha a 7th követett volna el egy akármilyen apró hibát, hányan köveztek volna meg minket és vették volna a fejünket fröcsögő szájjal, na de mindegy köszönjük az igazságos döntést legközelebb asszem a szervezőket is meg kell szavaztatni ha pártatlan elbírálást szeretne az ember,Akinek nem inge ne vegye magára számomra elfogadhatatlan a Döntőszék Ítélete akárki is az a 3 ember vagy 4......