172102
  • arty
    emléxem, a DOD ingyen hétvégéje után azt hittem király vagyok :)))

csak aztán játszottam igazi játékoksok ellen, igazi szervereken, s rádöbentem, mekkora láma is vagyok...
  • koschwarz
    nem ezt vitatom, hanem a feltételezést

runig: én értettem, mire gondolt, de ez akkor is egyértelmű

na mind1, közismert hogy soha nem vagyok képbenbiztos mkost is információhiányban és információfeldolgozás-csúszásban szenvedek
  • Boxer HUN
    ....A tudása???....
  • alma2
    nekem mar az 500 ticket is vegtelennek szamit, foleg ha nincs tele a szerver.
    Szerintem meg eletemben nem talaltam olyan szervert, ami 250-nel tobbrol indulna, bar lehet, hogy tevedek.
    igy felszorozva az elert eredmenyem kettovel, mar nekem, is kijon hetven valemnnyire a killstreak, de enelkul, vagy keves player nelkul, nem igazan lehet osszehozni.
    Bar akinek sikerult, mutasson kepet :)
    Megnezve a gunnerem, killstreakjat, aki aztan igazan aprit mindent, a legnagyobb banatomra elveve a keveske pontomat / ed101 /
    neki is 45, helivel.
    Ha ilyen legi tamogatast kap a csapatunk, leporgeti a mapot sec perc alatt, nincs esely tobbet csinalni, egy normalis palya alatt.
  • dronkZero
    Elrettentő példa Hiszti egyszemélyes klánja(ja, bocs, ciánja :P), például...
  • Beers
    Ha jól emlékszem mi ajánlottuk fel nektek a ts-t!
    LOL!
  • dronkZero
    Javaslom, inkább keress meg egy már működő csapatot. Mire összeszedsz 20 embert, kijön a BF3.
  • Running
    Félreértetted...Zolly azt mondta, hogy csomó apróbb hiba miatt nagyon sok meccset meg lehetne ismételni. Nem baj egyszer hiszek benne h képben leszel.
  • Hofigalopp
    Klánt szertnék alapítani:), van aki szeretne csatlakozni??
    MSN: [email protected]
    e-mail: [email protected]
  • koschwarz
    ott már nem lenne akkora isten, mint a demóban, és nem üdvözölnék a szerveren úgy, hogy "szia tv-rakéta varázsló"
  • Polemius
    Voltaképp mi akadályoz meg, hogy a full játékkal játsz?
  • koschwarz
    lehet hogy most flémet keltek, de most olvastam át az utóbi 10 oldalt, és ez megragadta a figyelmemet, amire nem reagáltunk:

"...Vagy lejátszhatnák a Horda ellenit is, mert a mi tsünket használták akkor, és tuti valaki mindig átjött hozzán a jelszóval védett szobánba halgatózni..." by CoR Zolly

kikérjük magunknak!
  • neménvoltam
    fejben dől el minden:)
  • koschwarz
    én is mindig ezt mondtam neki, de nem hiszi el
  • dronkZero
    Ez-az azért kell hozzá. Néhány adottság és pár feljeszthető készség, ami máshol is jól jöhet. Az egy másik dolog, hogy villogni vele tényleg gáz.
  • bakvarnyu
    Szerintem meg kurvara gazos barmilyen formaban buszkenek lenni a szamitogepes jatek tudasra meg plecsnikre meg rangra a tobbi szarra. Vegulis ez csak ilyen billentyuzetnyomkodas vagy mi a fene.
  • dronkZero
    Kurva nagy tehetség kell ahhoz, hogy a játékot elsőre próbálgató szerencsétleneket halombahentelje az ember...
  • erdos
    Hát ne is haragudj de ez a történet annak a méteres plakátoknak a fényében amiket magad eredményeiről betettél azért közel sem olyan egyszerű, mégpedig azért nem mert nem tudod vagy akarod bizonyítani. Persze ez szíved joga mertugye ki a faszok vagyunk mi ehhez de akkor számíts rá hogy elismerés helyett csak kételkedést és közútálatot kapsz. Félre ne érts, nekem semmi bajom veled de azért nem lennék teljesen őszinte ha azt mondanám hogy nem forrt az agyam amikor ecsetelted hogy szeded ki az embert a légvédelemnek csúfolt rakás szarokból meg az ilyenolyan most szarulment 6241:1 kdr-ektől. Természetesen ettől még lehet hogy egy igen tehetséges helipilóta vagy, sőt minden bizonnyal az vagy, csakugye hiszik ha látják.
  • dronkZero
    Ja, 1on1 nagyon menő volt a Quake első része környékén, manapság már egy kicsit másképp mennek a dolgok...
  • BEAST #71875
    "kíváncsi lennék mi lenne 1-1 elleni fair küzdelemben. " :D:D:D:D ... a bf2 nem a te játékod
  • McKalton
    GameOverrr neked milyen géped van? Mert igazán nem értem hogy mért nem tudod futtatni a meglévő BF2 eredeti teljes játékodat minimum grafikán? Mert itt vannak többen is akiknek gyenge gépük van és mégis tudnak játszani és nem a demoban vannak. De egyébként ha kell levesszük a szerverünket 16 fősre hogy még annyira se legyen leterhelő a gépednek és akkor játszunk egyet mert ez nekem is csak ámítás amiket írsz.
  • bakvarnyu
    a Demóba hány pálya van?
  • Me0w
    a http nem kell ele maki, viszont a www igen.
  • GameOverrr
    LOL! Miért mit vártál? Ez egy demó szerver. Akarom mondani DEMÓ!!! Ugyan hány klános legyen?
    Egyébként ahogy ők is klántársak nélkül nyomják, úgy én is. Nem tudok szólni az űberfasza klántársaimnak, hogy ugyan négyen vannak egy zászlónál mégis onnan lövögetnek rám a sztingerből, szóval nem ártana ha elintéznék az ürgét. A repcsiseknek sem tudok szólni, hogy szedjék ki az ürgét az IGLA-ból, vagy hogy nem bánnám ha nem a lebegést gyakorolnák, hanem rátapadnának az ellenség vadászgépeire, akiknek társaság hiányában annyi dolguk van, hogy engem zaklassanak. (Bár hál' Istennek itt egyetlen komolyabb repülős sem volt az ellenségnél, igaz az én oldalamon sem.)

Elég baj az ha neked egy egész csapat kell egy szaros helikopter leszedéséhez. De még egyszer hangsúlyozom itt máshogy mennek a dolgok. Semmi teamspeak, semmi kommunikáció, semmi segítő klántársak.

Hozzáteszem, hogy itt is elég egy jó vadászgépes és már lent is vagyok. Aztán ha a drága még nem is hagy felszállni akkor az kimondottan "jót" tesz a K/D-nek. Ilyenkor én is szívesen kiabálnék klántársak után, de azok nincsenek, mint ahogy neki sincs. Ergó viszonylag fair a küzdelem, bár repcsi heli ellen annyira mégsem, de ez most részletkérdés.

Ha belépnék egy "normális szerverre", ahol a 1-2 profibb klános rám szállna, nyílván egy percig sem húznám.(Attól függően persze, hogy mivel jönnének.)

Ha Te kíváncsi lennél, mi lenne "normális szerveren", én meg kíváncsi lennék mi lenne 1-1 elleni fair küzdelemben.

Nem nagy szám bemondani a mikrofonba, hogy itt egy heli, ez valószínűleg GameOver(HUN), leckéztessük meg ezt az "önajnározó faszlámát"(ismerős?), lője mindenki azzal amivel tudja. 2 vadászgép, 2 kiskocsi, 1 tank, 1 heli. Bravó! Valószínűleg sikerülni fog. Aztán ha leszedtük, nyomni neki az artyt, a vadászgépeket. Lesz rögtön olyan K/D-je, hogy szinte mínuszba megy.
  • Running
    nem www.battlefield.hu hanem http://www.battlefield.hu
  • Me0w
    www.battlefield.hu nem battlefield.hu
  • TS Zolly
    Kis hüle bézkemper!
  • erdos
    Miért, mi ezzel a baj? Ha kevesen lesznek (20 csapat alatt) akkor nem indítják el, de asszem már 25 körül vagyunk. A másik szabály meg úgy ahogy van rendben van sztem.
  • Danee
    JA télleg, aki olvassa a bf2 community-t az ne nézze meg.

Találtam vkinek egy lakótársat, Ahhojnak nem kellett vmiért :)

ki volt emelve lilával a fényképalbumban :)
  • Danee
    flémet akaroooooooooooooook :D
  • Danee
    áhh még egy reggeli irogató :D
  • Beers
  • Danee
    jo az uj ruhád :)
  • Beers
    Neked is ;)!
  • Zs0lt1
    y0reggeltet allz
  • Hatt
    "The signups are a bit low till now and this would mean that this cup would be closed. I want to try 1 more time to make a bigger cup then 8on8. So after talking with the sups we decided to make it a 12on12 cup. There is still a week clans can sign up for it so if next week we still not have many clans that want to play in this cup then we will close it.

The rules for matches will be then:
    Matches are played 12on12 on a 32 player map. Showing up with less than 10 players is equivalent to a no show and therefore a forfeit loss. Clans are allowed to play with 10 players, but have to accept the fact their opponent will play with the default 12 players."

Ergo ez a kupa felejtős.
  • Hatt
    Ahogy látom tele van klánossal a szervered. Megnézném mit kezdenél 1 normális szerveren. Lehet hogy max az 1.0 K/d jönne össze szerencsével.
  • Crem
    Hát jah!:D
    Saját klánforumukon is gratulál neki minden csapattárs, igaz azt is írják, hogy nem normális!:DDDD
  • item
    köszi, de ahogy látom el is kellett ez az info ide, mert a "battlefield.hu" épp kávészünetet tart. "w3.force-x.hu is currently unavailable, due to maintenance reasons"

• mNzJean
    BATTLEFIELD.HU -rol

"BF2 a Bplus rádióban
    2006. április 10. - Kornel | Battlefield 2 hírek

A Bplus rádió 2006. április 12-én, szerdán a koraesti adásában a Battlefield 2-vel fog foglalkozni. Több interjút is hallhat a témában, aki szerdán 18:00-tól erre a rádióra hangol. Információim szerint az I. Infantry kupa továbbjutói közötti ellentétek lesznek terítéken. Hallhatunk véleményeket pro és kontra, valamint a szervezők is megszólalnak a kérdésben.

Természetesen a neten is hallgatható az adás, az alábbi linkre kattintva:

B+ rádió online hallgatás

Aki nem ér rá az adott időpontban az adást letöltheti a rádió honlapjáról."

Átmásoltam ide a cikket gondoltam ha valaki nem olvasná a bf.hu-t.