FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #71871 LOL! Miért mit vártál? Ez egy demó szerver. Akarom mondani DEMÓ!!! Ugyan hány klános legyen?
Egyébként ahogy ők is klántársak nélkül nyomják, úgy én is. Nem tudok szólni az űberfasza klántársaimnak, hogy ugyan négyen vannak egy zászlónál mégis onnan lövögetnek rám a sztingerből, szóval nem ártana ha elintéznék az ürgét. A repcsiseknek sem tudok szólni, hogy szedjék ki az ürgét az IGLA-ból, vagy hogy nem bánnám ha nem a lebegést gyakorolnák, hanem rátapadnának az ellenség vadászgépeire, akiknek társaság hiányában annyi dolguk van, hogy engem zaklassanak. (Bár hál' Istennek itt egyetlen komolyabb repülős sem volt az ellenségnél, igaz az én oldalamon sem.)
Elég baj az ha neked egy egész csapat kell egy szaros helikopter leszedéséhez. De még egyszer hangsúlyozom itt máshogy mennek a dolgok. Semmi teamspeak, semmi kommunikáció, semmi segítő klántársak.
Hozzáteszem, hogy itt is elég egy jó vadászgépes és már lent is vagyok. Aztán ha a drága még nem is hagy felszállni akkor az kimondottan "jót" tesz a K/D-nek. Ilyenkor én is szívesen kiabálnék klántársak után, de azok nincsenek, mint ahogy neki sincs. Ergó viszonylag fair a küzdelem, bár repcsi heli ellen annyira mégsem, de ez most részletkérdés.
Ha belépnék egy "normális szerverre", ahol a 1-2 profibb klános rám szállna, nyílván egy percig sem húznám.(Attól függően persze, hogy mivel jönnének.)
Ha Te kíváncsi lennél, mi lenne "normális szerveren", én meg kíváncsi lennék mi lenne 1-1 elleni fair küzdelemben.
Nem nagy szám bemondani a mikrofonba, hogy itt egy heli, ez valószínűleg GameOver(HUN), leckéztessük meg ezt az "önajnározó faszlámát"(ismerős?), lője mindenki azzal amivel tudja. 2 vadászgép, 2 kiskocsi, 1 tank, 1 heli. Bravó! Valószínűleg sikerülni fog. Aztán ha leszedtük, nyomni neki az artyt, a vadászgépeket. Lesz rögtön olyan K/D-je, hogy szinte mínuszba megy.