172102
  • Crem
    Igen, szerintem az lesz. A pisztolynak olyan hangja van, mintha egy MP5-ös szólna!:P
  • mesor
    Sorozatlövő gombokra gondolsz mondjuk az egereken?
    "Azaz a másodperc tört része alatt kihuzzák a tárat." - Ezt meg nem igazán értem!
  • Crem
    Más:

Egy dolgot én is szeretnék tudni egy bizonyos "csítről".

Utobbi időben észrevettem, hogy hihetetlen sebességgel tudnak lőni egyes emberek a DAO-val, pisztollyal, illetve a rövid sorozatú fegyverekkel. Azaz a másodperc tört része alatt kihuzzák a tárat.
    Mivel ez egy kis keycombo program, és a hivatalos oldalakon is fent van, szeretném tudni, hogy ezt miért engedélyezik??????? Szerintem ez is csalás...
  • alma2
    Ezt a hardwireden talaltam egyik emberke hozzaszolasa
    szerintem ide is pont jo.

"Tapasztalatait elsősorban a virtuális világból szerző emberszerű lény.
    Amikor konfrontálódik az általa tapasztaltakon kívül létező világgal, csak ennyit tud mondani:
    LOL, ROFL

Röviden ennyi.
    Akinek nem inge... "
  • Danee
    lol aszittem a monitorra
  • Crem
    Nem kispályázok!:) Muter ajándékba adott csipkefüggönyére!:DDDDDD
  • alma2
    Hehe, es van egy agytal a szamitogep mellett, vagy megy egybol a padlora ? :)
  • BEAST #72458
    nem szoktam.
  • Crem
    Én az utobbi időben köpni szoktam, de kezdek róla leszokni !:DDDDDD [apro][i](vagyis remélem, hogy minnél gyorsabban leszokok róla)
  • item
    Hát elég drasztikus fellépés, de akkor is saját magával ba..ott ki a gyerek.
    Szerencséje hogy nem lincselték meg!
  • Danee
    régi
  • item
    Nálam is előfordult egyszer amcsi voltam, hogy 1 MEC-es figura nyomult és megláttam, persze hasradobtam magam és lőttem mint állat, erre kirja hogy Teamkill, mondom mivan ? Ja és utánna meg punisolt a gyerek, kár hogy nem nyomtam a fraps-ra, érdekesnek találtátok volna a dolgot!
  • neménvoltam
    tegye mindenki a kezét a szívére és úgy mondja, hogy hirtelen felindulásból soha nem ordibált még valakire a monitor előtt, hogy köcsög csíter!
  • steweee
    van már "free" verziója a kiegészítőnek? és kijavították már benne a sok hibát?
  • LuluBono
    A cheattel kapcsolatban senki se tudhat biztosan semmit,vannak csíterek és jó játékosok is,ha valaki csitel te nem tudhatod biztosan hogy ő cheatelt-e vagy sem.Elkell fogadnod,max anyázol egy kicsit.Aki csítel annak annyit ér a becsülete,és sztem igazán nem is élvezheti a játékot,hiszen nem jó ugy játszani hogy nem jelent kihivást a játék,azt nem élvezi senki,az unalmas..meg amugy is egyszer minden kiderül.Sztem a magyar BF2-es közösség és klánok vannak olyan jók hogy senki se csal..A Lan-okon viszont kiderül minden...
  • item
    Üdv a brigádnak! Tényleg nem szép megvádolni valakit "csíterséggel" amíg nincs 100% os bizonyítékod a dologra!! És hát én is találkoztam publikon olyan emberkével, hogy legszívesebben azt mondtam volna hogy csíter,de nem húztam fel magam rajta, inkább megfigyeltem a csávót hogy nyomul és késöbb kiszedtem 1 M1A2 vel ! Persze biztonságos távolságra voltam tőle, nem kockáztattam, biztos ami biztos...
  • Templar75
    Sorry, tényleg elb@xtam
  • alma2
    Bugrol jut eszembe, heliztunk haverommal 2 napja/mily meglepo/ erre valaki belepett a squadunkba, de nagyon elvoltunk foglalva, igy nem sokat zavart, egyszer elmetunk segiteni neki, talan le is lotte a haverom sehol semmi teamkill.
    utana rendszeresen elmentunk segiteni neki, mindig csak korbelottem, mig talan ramlott, vagy elrontottam a lovest, a lenyeg, hogy kilottem. semmi teamkill.
    nezem hosszasan a statot, meg mindig a squadunkba van, a terkep rendesen jelezte zoldnek, aztan valahogy csak ra jottem, o valojaban egy enemy, valami imseretlen EA EU-s szerveren nyomtuk / A magyarok teljesen uresen pangtak !!!/
    Igy hat elviccelodtunk vele csuszott maszott, de ha epp az utunkba akadt mindig odasoroztunk neki egyet. Ennel jobb gyari cheat egy warra sem kell a szorakozashoz, amig ilyen szanalmasan van megirva a bf, semmin sem kell meglepodni.Tegye fel az a kezet aki egy waron ilyet tapasztalna sajat elonyere, es mondana inditsuk ujra a mapot, mert tul jo nekunk...
  • alma2
    miert a tv-nek meg kisebb a felbontasa, megsem hisztizel :)
    bar ott sokat segit a sok szin, meg az osszemosodott pixelek stb.
    Bar aki vesz 19 "-es monitort, az vegyen ala kartyat is ami kepes, nem 800*600 futtatni a jatekot szerintem.
    En vilag eletemben ebben a febontasban nyomtam, 17"-es monitoron.
    mint regen irogattuk, pl tanknal tok mindegy, ulj be a helibe, levele 1024-rol 800-ba vegre lehetett erezni, minden reakciojat, a mozdulataimra.

• McKalton
    Hát te is tudsz angolul ugy látom NO OFFENSE!!
  • mesor
    "The uniquenick is already in use"
    Pont azt jelenti hogy már használatban van!
  • Templar75
    1. ha msn cimemet irom be akkor: The uniquenick is already in use
    Ez azt jelenti, hogy ilyen nick-et meg nem regisztraltak.

2. ha a citromail-es cimemet akkor ez: An account name already exists for that email adress/password Please try agin with a different email

Ez pedig azt, hogy vagy a nevedet, vagy az email cimedet vagy a jelszot rosszul adtad meg

Ha eddig meg nem kreáltál magadnak accountot, akkor mas nevvel probalj regisztralni, mert mar letezik egy ilyen nevu felhasznalo.

Ha mar regisztraltal akkor valaszd ki a "Manage Accounts" fulet es kattints a "Forgetten Password" gombra.
  • Mersant
    1. már foglalt a név, válasz másikat
    2. erre a mailcímre már lett regisztrálva, regisztrálj másik címre
  • zltn2
    AZ a gondom, hogy a bf2-be akarok online játszani de mikor be akarok jelentkezni és beírom a szükséges dolgokat ( account name,e-mail adress stb.) nem enged belépni és ez az üzenet jelenik meg:
    1. ha msn cimemet irom be akkor: The uniquenick is already in use
    2. ha a citromail-es cimemet akkor ez: An account name already exists for that email adress/password Please try agin with a different email address or password. Mit kéne tennem?
  • syscoHUN
    Nah akkor egy ujabb X akna rejteje oldodott +
  • Danee
    Janek, egy dolog ha valaki ideges és mond valamit dühében... ha ismernéd csaba-t tudnád hogy nem gondolja komolyan.
  • vsly
    Van élesedési ideje,ami nem lenne baj,de túl sok,sztem.Ezért nem jön be az engie kaszt.Pedig BFVben nagyon jól lehetett használni.Sokat is toltam vele.Utáltak is a tankosok (föleg Gerzson)
  • lordjanek
    pont te beszélsz csabi?:D te csítereztél le engem fél éven át, és ha lelőttelek furcsán, már írtad a közösbe hogy csíter bannolni kéne... :)
  • Boxer HUN
    "én 1 perc alatt kikerülöm a HWBant-t ugy hogy nem veszek ki semmit a géppből." Na akkor beszélgessünk arról, hogy ki is a hacker - kracker...

Mivel új vagy, nem tudhatod, hogy mi volt korábban az aláírásomban a JCSR-el kapcsolatban. DE!!! Az tény, hogy vannak nagyon jó skilles játékosok abban a klánban, és az is tény, hogy bukott ott meg játékos cheat miatt. Namármost a jó skill és a bukott arkangyal szerencsétlen párosítás, tehát viríts valamit, vagy maradj csöndbe, de semmiképp ne ködösíts!!!
  • syscoHUN
    Hmm,igen ez tenyleg egy X akna,soxor viszont ezen felbuzdulva,hogy besult az akna +probalok atsprintelni rajta, de ilyenkor alltalaban en vagyok a masodik alak.
  • uk74
    Az élet kegyetlen
  • McKalton
    Na már megint kezd élet lenni a fórumon
  • leveskocka
    de aztan robban...mert volt olyan,hogy a masodik alakot kicsinalta...
  • syscoHUN
    Ja tenylegSorry.Egyebkent az altalad irt dolgot en is tapasztaltam mar soxor,de rafogtam arra,hogy biztos lejart az akna szavatossaga es emiatt mar nem robban benne a cucc.
  • leveskocka
    vege a szamtekoranak...
  • leveskocka
    returmix az nem?a turmix az az akna:)
  • Verzoo
    Na most mi van?Bannolták a csítvadászt???Ne máááááá......
  • leveskocka
    en meg nemtom mi a fasz van az aknakkal,volt hogy korbeaknazom a parasztot,eltuzok,erre az at az aknakon,es lelo...ez tobbszor...az aknanak lenne valami elesedesi ideje?vagy a szokasos bughalom?meg az a jo,hogy nemely szerveren atlehet menni a sajat aknan,nemelyen meg nem...
  • syscoHUN
    Hehe Clay-en nekem is sikerul mindig atmennem,csak valami miatt az anyagstrukturam valltozik meg mikor kijovok belole,ugyanis atmegyek mindig paradicsomszoszba,ugyhogy ezt meg fejlesztenem kell,hogy a masik oldalon valahogyan atstrukturaljam magam az eredeti halmazallapotba.Na mind1 majd a turmix hekk megcsinalja.
  • TS Zolly
    Ja. Ez benne van az első mine vidijóba is. :D