FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Bugrol jut eszembe, heliztunk haverommal 2 napja/mily meglepo/ erre valaki belepett a squadunkba, de nagyon elvoltunk foglalva, igy nem sokat zavart, egyszer elmetunk segiteni neki, talan le is lotte a haverom sehol semmi teamkill.
utana rendszeresen elmentunk segiteni neki, mindig csak korbelottem, mig talan ramlott, vagy elrontottam a lovest, a lenyeg, hogy kilottem. semmi teamkill.
nezem hosszasan a statot, meg mindig a squadunkba van, a terkep rendesen jelezte zoldnek, aztan valahogy csak ra jottem, o valojaban egy enemy, valami imseretlen EA EU-s szerveren nyomtuk / A magyarok teljesen uresen pangtak !!!/
Igy hat elviccelodtunk vele csuszott maszott, de ha epp az utunkba akadt mindig odasoroztunk neki egyet. Ennel jobb gyari cheat egy warra sem kell a szorakozashoz, amig ilyen szanalmasan van megirva a bf, semmin sem kell meglepodni.Tegye fel az a kezet aki egy waron ilyet tapasztalna sajat elonyere, es mondana inditsuk ujra a mapot, mert tul jo nekunk...