172102
  • Boxer HUN
    Elöbb változtass nicket!!!!!!!!
  • alma2
    En mindig belebotlok egy olyan ellenfelbe, ha miggel van, nincs mas celja, mint hogy porig alazza az amcsi repuloket./nincs nehez dolga/.Bar en is ezt tennem a helyeben :)
    Gaz levetelrol ilyesmirol szo sincs /maxi gaz :)/. "van ra esely" irasod, meg arra enged kovetkeztetni, te is erzed ezt a hihetetlen kulonbseget a ket gep kozott.
    Regen irta valaki itt is valaki.Aki elobb befogja a masikat, az a nyero, nyertes, dogfight nincs ezaltal a patch ota. Ennyi melle meno raketet meg nem lattam az f-35 reszerol, olyan mint amikor kijott az 1.0-as anno. Mig a miggel meg akkor is seggbe lottem, amikor hullott mogotte a flare.
    De legyek en bena minden amcsi repulovel es legyen neked igazad, akkor majd egyik este megkereslek, hogy kiprobaljuk :)
  • vsly
    Egy hajszálnyit tényleg jobb a MIG29.De nem olyan vészesen.Ha kifejezetten úgy repkedsz,hogy leszedd a Mig29et F35tel,akkor van esély rá.
    Azért nehezebb F35-tel érvényesülni,mert nehezen tud felgyorsulni.Tehát ha úgy repkedsz,hogy a földi egységeket támogatva bombázásra fekteted a hangsúlyt,akkor nincs kellö lendület egy hirtelen dogfighthoz.Míg a MIGgel ugyanez a szitu egyszerübb,mert hamarabb eléri a kellö sebességet.
    Légtér van mindenhol,de én inkább a földi csapatokat támogatva szeretek repkedni(mindig figyelve,hogy hol van épp kalakulva a frontvolnal)és Zataron könnyebb megtartani a lendületet,mert távol vannak a zászlók egymástól.Omanon,meg mindig kisértésbe esek,hogy na még ezt lebombázom,meg még oda is szórok 1-2meggymagot,aztán lesek,amikor harcolni kéne a MIGgel és nincs meg a lendület:)
    Amúgy nagyon szivesen állok rendelkezésedre
  • retteneteske
    Csak négyet.
  • CheAteR88 #74384
    <span class="bb-style-xlarge">VALAKI PLS HELP</span>

• HTS s3rg1nh00
    ja hát igen kérlek,ha snipre vagy,néha lekéselnek.Téged tegnap valamiért különösen sokszor szúrtalak ki,talán 2 kör alatt 5 szúrást is kaptál a hátadba
  • alma2
    Igen jol nyomja, vele neha osszefutunk, de mindig kb tv-s raketa parbajba fullad a probalkozasunk, hogy megnezzuk ki a legter ura :) Ezert lenne jo tenyleg ez a demos dolog, ott latszana ki mennyire ura a gepnek olyan helyeken, ahol nem a "nagy legter" a szuk keresztmetszet :)
  • GameOverrr
    "De most, hogy elarultad ezt a titkot, latatlanba lehuztalak, a megkeresendo ellenfelek kozul :) "

Majd visszateszel, ha játszunk egymás ellen.

A "szlalomnak" meg állok elébe.
  • alma2
    Azt hittem, azert irod a zatart, mert van eselyed a sok ego torony korul, elkerulni a miget. A legter szerintem mindenhol nagy :)
    Pont ez az egyik bajom, a mig is kisebb ivben kanyarodik, mozgekonyabb mint az amcsi repulo tapasztalataim szerint, igy nem latok eselyt a lerazasra, egy kis tulzassal /bar az elobbi patchnel igy mukodott/ megha szembe jon feletted akkor is siman utana megy a a mig raketaja minden gond nelkul.
    Persze kicsit jobban ra kellene fekudni a temara, de pl kinai-amcsi parositas az tenyleg mar tulzas, j-10-el nem nehez 0 halalos koroket csinalni.Bar annak annyira nem tapados a raketaja, de azzal sittysutty mogotte vagy egy pillanat alatt.De tegnap sikerult felidegesiteni ennek a tenynek, mar majdnem toroltem a jatekot :)
    Igy jol hangzik amit irsz Vsly, probaljuk ki egy ures szerveren, hogy meggyozzel, valoban lehet mit tenni a mig ellen :)
    Az is feltunt, bar meg ezt sem probaltam ki biztosra, ha ket mig uldozi egymast, valamelyik fel lenyulta a masiket, arra bezzeg mar nem annyira tapados a masik mig raketaja...
    Mindez ket napi repulozes eredemenye, az uj patch ota.
  • Verzoo
    Nem szoktam Isteníteni senkit de szerintem Pharolas elég jó helis és csodák csodája egérrel nyomja....
  • n003
    erre az élet írt peccset
  • uHs Gerzson
    100Ft elviszem ha kiárusitás volt :D
  • leveskocka

itt valami bug volt,megakadt a korlatban?
  • n003
    namossmeg minnyá "énvagyok a legüberszarabbrepülős" díj kiosztásáért fojjik majd a betű (ebbe énis részt tunnék venni .. eséjjel!)
  • alma2
    ed101-et hallanad, amikor beul valakinek loni kb ket masodperc alatt kiszurja, hogy billenytuvel nyomja, milyen szepen el tudja kuldeni a ... a k...g f...t :)
    Valahogy en is igy vagyok vele, billentyuvel kozel se lehet, helit jol vezetni.
    Nem arra gondolok maradjunk az egen, es lovodozzunk tv-t.Hanem amikor tenyleg a bokrok kozl lovod ki a vadat, kemeny, haz, oszlop, antennak kozott.
    De majd a lanpartin megnezek egy ilyen vallalkozo szellemu 15 ujjut hatulrol , mit tud alakitani a gombokkal.Pedig tudom, tobben is billel jatszanak.
    Az, hogy erzekeny, elhuz baj ? neha behal a joyom,/kihuzom meg visszadugom mar megjavul, osszekad valami masik usb-s dologgal/ folyamatosan huz olyankor jobbra le es csavarodik is, billentyuvel megcsak a hibat sem lehetne tudatosan utanozni, es kozben siman kezben tartod az iranyitast, ha kepben vagy, mindezt beleszamolva.Tenyleg nem tudom elkepzelni, hogy lehetseges jol helizni billentyu+eger kombinacioval.De majd a lanpartin, bizonyossagot szerzek az allitasomrol lehet, hogy tevedek :)
    De most, hogy elarultad ezt a titkot, latatlanba lehuztalak, a megkeresendo ellenfelek kozul :) Bar nem is a legi lovoldozesnel jon ki tenyleg a kulonbseg, hanem, ha szivatod a foldi nepet.
    Regen Flatline csinalt egy egyszeru demot, amikor helivel a kubradamen ment jobbra balra.Aztan valtoztattam az utvonalon, jo nehezze teve, mindezt idore megtenni.Ha lesz lelkierom felveszek egy demot, utana nezzuk meg, pl neked, hogy megy persze, lehet, hogy jo nagy meglepetes lesz a vege, de nincs kifogas, hogy nem megy a gepeden, mert ellenfel nem lesz rajta igy el fogja birni.
    Aztan a tobbi vallakozo kedvu jatekos is csinalhatna ilyet.
  • GameOverrr
    Én is egérrel nyomom.

Akkor lehet hogy én szoktam nagyon hozzá ahhoz, hogy ezek 1-en voltak? De nálam még kettőnél is érezhető a különbség. Eddig minden gond nélkül pillanatok alatt meg tudtam állni teljesen mozdolatlanul is akár még száguldásból is. Kettővel már nem ilyen egyszerű nekem.
    Még gondolkodom rajta, hogy esetleg visszaállítom egyre. Tesztelem még élesben is(előreláthatólag sokak "örömére"), aztán majd meglátom.
  • uHs Gerzson
    Te akkor is a konzerv dobozok megrögzött mozgató rugója leszel
  • JCSR Apache
    Én még éppen meg tudok maradni a levegőben de az 1. bombázáskor magamat lövöm ki.
  • leveskocka
    nincs idejuk ra nalam se:)
  • uwu
    Engem sosem tudnak lelőni ha repcsibe ülök, mert mint a villám trükkösen lezuhanok
  • Kovács legény
    nekem mind3 toloka maxon van és egyenesbe tudom tartani,persze egérrel tolom
  • GameOverrr
    Más. A múltkor szó volt a helikopterek billentyűzet-kiosztásánál található yaw factor-ról ill. pitch factor-ról. Azt már akkor megválaszolták hogy az is valamifajta érzékenység csak vizszintes ill. függőleges irányba. Ezek után én is próbálgattam azt állítgatni, aztán gondoltam leírom ide, hogy mire jutottam, hátha nem csak magamnak mondok vele újat.

Nos nálam mindkettő 1-en volt, először felvittem a yaw factort 6-ra: nagyon gyorsan lehetett vele így oldalazni, de ugyanakkor össze-vissza billegett a helikopter egyik oldalról a másikra, és szinte lehetetlen volt egyenesben tartani.
    Ezután a pitch faktort vittem fel 6-ra, azzal nem észleltem ilyen szembetűnő változást.

Végül is mindkettőt 2-re állítottam be. Gyorsabban lehet így manőverezni, de ugyanakkor instabilabbá válik az egész(2-nél még nem annyira). Összességében azt mondhatom, hogy aki nem tudja egyenesben tartani a helikoptert és esetleg a gunner lebassza ezért, az állítsa be ezeket 1-re(max 2-re). Ha ez eddig is így volt, akkor nem a beállításokkal lesz a baj...
  • erdos
    nekem meg már olyan is volt hogy két perc után nem fúródtam a földbe...
    hiába no, ez a ratyi Odinék szakterülete.
  • vsly
    Én ezért szeretem Zatart.Azon a pályán kiegyenlített a harc(F35-MIG29),van hely a manöverekre.Omanon is F35-MIG párosítás van,de közel vannak a zászlók és így sokszor szük fordulókat veszek az F35-el,az meg nagyon be tud lassulni,míg a MIG-29 nem.Ha kifejezetten légiharcra törekszik itt az ember,akkor keményen meg lehet szorongatni a MIGet is,sőt.Egyserüen csak ismerni kell a repülőket és más stílusban kell használni őket,sztem.
    Wake-en,Dragon-on viszont iszonyat az unbalansz a J10 javára az F35-el szemben.A J10jobban fordul,mint a rakéta...
    A másik kedvencem még Clean Sweep.Ott meg valami oknál fogva tök könnyen le tudja pörgetni magáról az ember az üldöző rakétáit.Ott inkább a trükkök dominálnak egy dogfight során(ellenfél kirepítése a légtérből,sunyi mgközelítés golyózáporral füszerezve).Lényegében itt is kiegyenlített és élvezetes a küzdelem.
    Nahh ezek saját tapasztalatok.
  • GameOverrr
    Teljesen normálisan hozzászóltam a témához, erre Te itt elkezdesz királykodni/flémelni. Sajnos én csak a demóból tudok példálózni, mert csak azzal tudok játszani. De ha nem tűnt volna fel drasztikusan lecsökkent a hozzászólásaim száma, mert megértettem, hogy Ti gyakorlatilag egy másik játékkal játszotok. De azért néha-napján engedelmeddel hagy írjak már le egy-két gondolatot. Ha meg nem tetszik, csak ugord át szó nélkül! Menni fog? (Csak mellékesen jegyzem meg, hogy itt annyi vita meg miegymás megy(a sok "beszólok mert már régóta itt vagyok" fasza gyerek miatt), hogy attól még a demó is közelebb áll a topic címéhez.)
    A sok belinkelt képből meg hány volt mostanában? Megigértem, hogy nem teszek be többet, erre Te még mindig ezzel jösz. No comment(pedig lenne).
  • maffioso
    van aki ati 9800al tolja?légyszi küldjön egy PÜ-t mert kellene segítség
  • n003
    nem láttam aszongyátok +kéne nizni??
  • TS Zolly
    Ki nevel a végén. Asszem. Szeretem ennek a futbolvalóugatásos seggtitán fimjeit.
  • n003
    ez mibe volt???? nem ugrik be
  • n003
    nekem meg hangfall nélkül is szólnak a hangok .. ez ciki???
  • TS Zolly
    wazze! Tényleg!!!!
  • Hatt
    az gúúúúúsz frábá:D
  • alma2
    Kerestetek egy jo jet pilota ki be meri valallni, pl gulf of omanon, hogy egy kozepes pilotat, lelo tobbszor amcsi oldalrol mint forditva.
    Multkor itt istenitettem valakit, hogy sz*rra lott, mig en amcsi voltam.Nagy nehezen atkerultem egyik ejjel a mec oldalra, mar tudom miert olyan nepszeru ott a repcsi, csak ugy potyogtak az amcsik, egyszeruen lehetetlen barmit is tenni, a meces raketak ellen, flare ide vagy oda, fordulni kevesbe tud, teljesen eselytelen. Az amcsi repulok, mint a magnes ugy vonzzak a raketakat, mig forditva szinten magnes, de azonos polaritasu :)
    A legnagyobb mazohistak, akik amcsi repulokkel repulnek, ha kicsit is erdekli a masik oldal pilotajat cselekvesuk.
    Remelem ezen is valtoztatnak.
  • TS Zolly
    Most kivételesen Ismerős Arcok szól a hangfalakból.
  • n003
    úúgye

kisimúlnának a ráncaid ... metáll zene a hangszóróból mert kit érdekell az hogy a besugárzásjelző sípol?? .. csak hasítanál minn az ég herceg(nő)jejejeje
  • TS Zolly
    ...szúúszáááá... Csini vagyok, jaj de csini...
  • n003
    ...szúúszáááá...

nem akarsz egy kicsit demo-zni?? biztos jót tenne neked egy 200-0 KD
  • TS Zolly
    Csak mert elegem van, és nem csak nekem, hogy itt osztod az észt a demoról. Ez a topic a Battlefeild2 nevet viseli. Vagy az van kiirva: Battlefield2 DEMO???? Érsd már meg végre! Sok elcseszett pecssek miatt, szinte két különböző játék! Öndicséret meg az a sok belinkelt kép a K/D-dről.
  • GameOverrr
    Te valamiért nagyon nem komálsz engem. A többiek legalább néha normálisan/viccesen szólnak hozzám, de Te nem. Mi a bajod? Ez a kurva topic szerintem nem csak a tiéd. Egyébként is, ki beszélt itt most öndicséretről?
  • item
    Gyerekek ilyeneket is látni néha, megdöbbentő, a modern amerikai hadsereg!