• GameOverrr
    Más. A múltkor szó volt a helikopterek billentyűzet-kiosztásánál található yaw factor-ról ill. pitch factor-ról. Azt már akkor megválaszolták hogy az is valamifajta érzékenység csak vizszintes ill. függőleges irányba. Ezek után én is próbálgattam azt állítgatni, aztán gondoltam leírom ide, hogy mire jutottam, hátha nem csak magamnak mondok vele újat.

Nos nálam mindkettő 1-en volt, először felvittem a yaw factort 6-ra: nagyon gyorsan lehetett vele így oldalazni, de ugyanakkor össze-vissza billegett a helikopter egyik oldalról a másikra, és szinte lehetetlen volt egyenesben tartani.
    Ezután a pitch faktort vittem fel 6-ra, azzal nem észleltem ilyen szembetűnő változást.

Végül is mindkettőt 2-re állítottam be. Gyorsabban lehet így manőverezni, de ugyanakkor instabilabbá válik az egész(2-nél még nem annyira). Összességében azt mondhatom, hogy aki nem tudja egyenesben tartani a helikoptert és esetleg a gunner lebassza ezért, az állítsa be ezeket 1-re(max 2-re). Ha ez eddig is így volt, akkor nem a beállításokkal lesz a baj...