• alma2
    ed101-et hallanad, amikor beul valakinek loni kb ket masodperc alatt kiszurja, hogy billenytuvel nyomja, milyen szepen el tudja kuldeni a ... a k...g f...t :)
    Valahogy en is igy vagyok vele, billentyuvel kozel se lehet, helit jol vezetni.
    Nem arra gondolok maradjunk az egen, es lovodozzunk tv-t.Hanem amikor tenyleg a bokrok kozl lovod ki a vadat, kemeny, haz, oszlop, antennak kozott.
    De majd a lanpartin megnezek egy ilyen vallalkozo szellemu 15 ujjut hatulrol , mit tud alakitani a gombokkal.Pedig tudom, tobben is billel jatszanak.
    Az, hogy erzekeny, elhuz baj ? neha behal a joyom,/kihuzom meg visszadugom mar megjavul, osszekad valami masik usb-s dologgal/ folyamatosan huz olyankor jobbra le es csavarodik is, billentyuvel megcsak a hibat sem lehetne tudatosan utanozni, es kozben siman kezben tartod az iranyitast, ha kepben vagy, mindezt beleszamolva.Tenyleg nem tudom elkepzelni, hogy lehetseges jol helizni billentyu+eger kombinacioval.De majd a lanpartin, bizonyossagot szerzek az allitasomrol lehet, hogy tevedek :)
    De most, hogy elarultad ezt a titkot, latatlanba lehuztalak, a megkeresendo ellenfelek kozul :) Bar nem is a legi lovoldozesnel jon ki tenyleg a kulonbseg, hanem, ha szivatod a foldi nepet.
    Regen Flatline csinalt egy egyszeru demot, amikor helivel a kubradamen ment jobbra balra.Aztan valtoztattam az utvonalon, jo nehezze teve, mindezt idore megtenni.Ha lesz lelkierom felveszek egy demot, utana nezzuk meg, pl neked, hogy megy persze, lehet, hogy jo nagy meglepetes lesz a vege, de nincs kifogas, hogy nem megy a gepeden, mert ellenfel nem lesz rajta igy el fogja birni.
    Aztan a tobbi vallakozo kedvu jatekos is csinalhatna ilyet.