• alma2
    Azt hittem, azert irod a zatart, mert van eselyed a sok ego torony korul, elkerulni a miget. A legter szerintem mindenhol nagy :)
    Pont ez az egyik bajom, a mig is kisebb ivben kanyarodik, mozgekonyabb mint az amcsi repulo tapasztalataim szerint, igy nem latok eselyt a lerazasra, egy kis tulzassal /bar az elobbi patchnel igy mukodott/ megha szembe jon feletted akkor is siman utana megy a a mig raketaja minden gond nelkul.
    Persze kicsit jobban ra kellene fekudni a temara, de pl kinai-amcsi parositas az tenyleg mar tulzas, j-10-el nem nehez 0 halalos koroket csinalni.Bar annak annyira nem tapados a raketaja, de azzal sittysutty mogotte vagy egy pillanat alatt.De tegnap sikerult felidegesiteni ennek a tenynek, mar majdnem toroltem a jatekot :)
    Igy jol hangzik amit irsz Vsly, probaljuk ki egy ures szerveren, hogy meggyozzel, valoban lehet mit tenni a mig ellen :)
    Az is feltunt, bar meg ezt sem probaltam ki biztosra, ha ket mig uldozi egymast, valamelyik fel lenyulta a masiket, arra bezzeg mar nem annyira tapados a masik mig raketaja...
    Mindez ket napi repulozes eredemenye, az uj patch ota.