172102
  • koschwarz
    szándékosan akarja összezavarni a vezetést, majd puccsot hajt végre
  • koschwarz
    ez mennyire iszonyatosan hülyén néz ki, elmondhatatlan
  • erdos
    Mivel ugye a főnök nem hibázik ezért akkor is te vagy a hunyó
    meg különbenis kiszedtél paintballban, gesznyó :D
  • koschwarz
    szerintem ezt nem kell ilyen "bonyolultan" felfogni: ha jól tudom egyszerűen arról van szó, hogy a peccs után TÉNYLEG eltelik egy kis idő, mire a lehasaló emberke tud lőni, tehát elvileg csökken azon szürreális események száma, amikor a lehasaló ellenfél még így is gyorsabban kilövi az álló ellenfelet, aki viszont már sokkal hamarabb elkezd lőni és elvileg a találatjelző is mutatja hogy talált.

persze igazából szerintem nem a késleltetés a megoldás, mert ismétlem, itt alapvetően hitbox és netkód problémák vannak.
  • neménvoltam
    valszeg ez már ki fog maradni nálad, mert el van baszarintva, a master sergeant rang előtt kellett volna megszerezned a badge-eket. legalábbis nálam ez volt
  • mesor
    Nem a hasalásal van a baj hanem a hasalok ugrok kombóval ami által a levegőben hasalva ugrálsz. Ezt kívülről úgy látod mintha az ellenfél hasizomból ugrálna és fekvésből ugrik úgy hogy a levegőben is fekszik és így mozog jobbra balra.

Ezáltal alig lehet lelőni persze ő ahogy földet ér rögtön tud lőni.
  • kBagyula #88677
    Mennyél játszani, azt ahogy lelövöd az első szembejövő ellent kapod a rangot...
  • MaskimXul
    Ha az ember 3 ig fennvan, hogy meglegyen az unlock, szeretné reggel kipróbálni a g3at, ha már origi gémje van..
  • Daragoo
    Lenne egy kérdésem : 30000 pont fölött vagyok, megvan minden alapszintű plecsnim (basic badge)nemegyből a veterán is. Elméletileg meg kellene kapnom a First Sergeant rangot de maradtam Master Sergeant. A következő pedig 50000 pontnál a Sergeant Major. Akkor nekem ez a rang kimarad?
  • MaskimXul
    Szerintem a hasalás csak a taktikázás része, ugyanúgy mint a fedezékből lövés, kisebb támadható felületet adsz az ellenségnek, mint állva vagy térdelve. Gyanítom, hogy az új patchel is menni fog a hasalósdi, egyszerűen az első másodpercben mindkét fél őrülten fog kúszni fedezékért, és/vagy jobb pozícióért.
    Vagy marad a térdelve lövés, de akkor meg mi értelme a fegyverek prone modifierének, ha legtöbb esetben úgysem használod úgy, kivéve snipert.
    Ja, még annyi, hogy az az 1sec sem 1sec az ellenfélnek, mert ugye amíg ő oldalra gurulni lát, addig te már hasalsz, és telik az 1sec, tehát az igazából 1sec-hasalás anim.
  • n003
    megfagyott a kutyád! nemmozog
  • neménvoltam
    magára az sgre 3 és fél éve vok regisztrálva ezzel a névvel, de nézd má meg az aláírásomat hogy ki vok:D
  • n003
    szegény kisgyerekek bezárt a bölcsi és még jáccani sem tunnak mee nem megy az akkúnt!
  • erdos
    Némá, csapattársak vagyunk?
    vazze kicsit elmegyek a háztól minnyá álneveznek
  • MaskimXul
    Nem
  • erdos
    Azért ne sírd könnyesre miattunk a párnát ám, majd megoldjuk valahogy
  • koschwarz
    mármint ez vegettonak ment
  • neménvoltam
    nekem azért lesz nehéz leszoknom róla, mert egyszerűen rá van állva a kezem, reflexszerűen csinálom. egy jó ideig még ezt fogom csinálni sztem amíg meg nem szokom hogy már nem lehet... közbe max szarrá lőnek:D
  • koschwarz
    nem hinném, hogy ő, de el se kezdjétek...
  • Danee
    egy nem LoB-os kolléga, aki segitett nekünk 2 gyakmeccsen mikor nem voltunk meg. Majd ő elmondja ha akarja
  • Vegetto
    nekem is új módszert kell kifejlesztenem, mert én általában fekve lövök.
  • neménvoltam
    majd kitalálunk vmi mást
  • Vegetto
    Nektek megy az account bejelentkezés?
  • Vegetto
    szegény jcsr :)
  • kBagyula #88660
    Azt a "nigga" féle dolgot tegnap furcsállottam én is.
  • Vegetto
    AKkor ki?
  • koschwarz
    a másik: én abszolute örülök, hogy ezt a delfines fasságot végre tényleg kijavítják (?)

az milyen már, hogy szembefutok az ellenséggel, én elkezdem lőni, ő eközben még hasraveti magát és elintéz néhány lövésből, miközben én is osztom folyamtosan. és ez 10-ből 9x igy történik. persze, netkódhiba, meg szar hitbox (lehet hogy a fekvős animáció közben nem működik), de ez akkor is irreális.

aki meg nem tud ugrálás meg hasalás nélkül játszani, az megszopta.
  • Danee
    Nigga nem én vagyok....
  • Vegetto
    nigga=danee
  • koschwarz
    monnyuk tegnap este mindenféle szerveren idiótákba ütköztem

akkor árulkodok

gsbf2-őn sharqin lob nigga egyedül kívánt helizni. beírom 3x hogy vegyen már fel legyenszíves, de annyit se röfög vissza hogy negatív. danee, nigga nem beszél magyarul, vagy alapból sem méltat senkit válaszra? és amikor visszatért javítani, szándékosan olyan magasban lebegett hogy véletlenül se tuggyak beülni. na ekkor leléptem. rühellem az ilyen faszt. (mindezt azután, hogy amikor lespawnoltunk a helis pontra, ment a helipad felé, én meg beírtam neki, hogy az aa-gunban megvárom az usa helit, merthogy gyakran jönnek a még felszálló mec helit leszedni)

ezek után hab a tortán, hogy átmegyek külföldi szerverre, ahol esküszöm az essex légvédelméért letk-ztak. onnan is léptem.

következő állomás ea hu 2-es, ott szimplán csak a szokásos veszekedés ment. ja, meg bombázó szándékos egyedüli elvitelének kísérletének fennforgása, de csak nem szálltam ki, amit meg is bántam, mert az első kanyarnál a földbe csapódtunk(igaz, s.o.s peris mellett nem is sok értelme repülni)

na ennyit a tegnap esti élményeimről, még jó hogy utána egész pofás csata kerekedett számomra egy-két kör erejéig karkandon, és még csapatmunka is volt.

• Vegetto
    Akkor halt meg mikor elindultak a kórházba :S
  • neménvoltam
    :((
  • Vegetto
    Ja, és mikor jelentkeznék be bf2be database error. valamit szarakodnak biztos.
  • kBagyula #88651
    Roppant jól indult a reggeled vazze. Bal láb befigyelt? ;)
  • Vegetto
    Off:
    Volt itt a városomban egy férfi, aki vasárnap meghalt gyomorrákban, és hétfőn meg szült a felesége... milyen szar lehetett a feleségének :S

ON
  • Running
    Makis reggeltet.
  • n003
    belétek is! :))
  • joebacsi
    másodikvonalbeli reggeltet!
  • schrank
    szép kis gyerekkor a legjobb barátja a nissan skyline a granturismoból
  • BEAST #88645
    meh , ratyik , jóéjt én most megyek aludni xD