FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
monnyuk tegnap este mindenféle szerveren idiótákba ütköztem
akkor árulkodok
gsbf2-őn sharqin lob nigga egyedül kívánt helizni. beírom 3x hogy vegyen már fel legyenszíves, de annyit se röfög vissza hogy negatív. danee, nigga nem beszél magyarul, vagy alapból sem méltat senkit válaszra? és amikor visszatért javítani, szándékosan olyan magasban lebegett hogy véletlenül se tuggyak beülni. na ekkor leléptem. rühellem az ilyen faszt. (mindezt azután, hogy amikor lespawnoltunk a helis pontra, ment a helipad felé, én meg beírtam neki, hogy az aa-gunban megvárom az usa helit, merthogy gyakran jönnek a még felszálló mec helit leszedni)
ezek után hab a tortán, hogy átmegyek külföldi szerverre, ahol esküszöm az essex légvédelméért letk-ztak. onnan is léptem.
következő állomás ea hu 2-es, ott szimplán csak a szokásos veszekedés ment. ja, meg bombázó szándékos egyedüli elvitelének kísérletének fennforgása, de csak nem szálltam ki, amit meg is bántam, mert az első kanyarnál a földbe csapódtunk(igaz, s.o.s peris mellett nem is sok értelme repülni
)
na ennyit a tegnap esti élményeimről, még jó hogy utána egész pofás csata kerekedett számomra egy-két kör erejéig karkandon, és még csapatmunka is volt.