172102
  • Me0w
    Azok realitasbeli problemak ez pedig technikai problema.
  • Fsensei
    Szerinted nem hiba hogy a papírkeritésen nem tud átmenni a tank?Szerinted nem hiba hogy dpv-vel el lehet tolni egy tankot az útból?Szerinted nem hiba hogy egy embert akibe belelőnek 200000 töltényt, 3 srawot az egy gombnyomással újra lehet éleszteni?

Soroljam még?
  • Me0w
    Szerinted nem hiba hogy hasonfekves kozben lehet ugralni?
  • Fsensei
    Szerintem meg arra nincs szükség hogy minden ok nélkül beszólj egy másik embernek...És mindig is könnyű volt valamire azt mondani hogy az egy hiba...
  • DummyBoy
    Eccerű a válasz ... mert én szórakozni szeretnék, játszani ... nem 20 másodpercenként 15 másodpercig nézni a spawnképernyőt ...

Érdekes módon WAR-on (Ahol ténylegesen jobbak vannak ...) ott ez nem divat... valahogy kevesebb ... és nem is idegesítő ... ott vagy lelőnek, vagy én lövök le valakit ... Publikon mikor mindenki hajtja a pontjait, ott viszont emiatt idegesít ... Van egy eredeti BF2-m, szélessávú netem és Single playerben játszogatok, mert az nem idegesít fel ...
  • mesor
    Azt hiszem a klánokat ebbe nem kell belekeverni! Ez nem JCSR vs frx vita!

"elgondolkodni azon hogy aki ugrál meg hasal meg mitudomén az miért lő le többször téged mint aki nem..."

Azért mert 3X annyi ideje van játszani és a keze már görcsöl illetve remeg a bill felett amikor a gombokat kell nyomogatni és hidd el ez valahol már nem egészséges!

• Me0w
    Szerintem meg a paraszt hangveteledre nincs szukseg. Egybkent elmondom miert nem ugralok: Mert nem celom masokat ugy legyozni, hogy a rendszer hibait hasznalom fel ellenuk.
  • Fsensei
    Én azt nem értem miért kell ezen kiakadni?Meg ha olyan egyszerű ez a négygombos kombó akkor ti miért nem használjátok ahhoz hogy tovább maradj életben?Miért kell sírni és buzi ugrálós lámának nevezni valakit, azután hogy megölt egy 3fős frx squadot és csak a fél élete ment le?Miért kell a realizmussal jönni egy ilyen játékban?Ha realizmusra vágy menj el a honvédséghez vagy játsz a RO-val...Szerintem ideje lenne befejezni ezt a vitát és elgondolkodni azon hogy aki ugrál meg hasal meg mitudomén az miért lő le többször téged mint aki nem...
  • Deqwator
    tegnap ugrát elöttem 1 gyerek vagy 10X lőt le és az lett az eredménye hogy eltörtem a mikrofonom
    jó lenne ha nem lenne ilyen ugrálgatás mert ki tudja milyán károkat fogok még okozni magam körül
  • DummyBoy
    A végére jön az émbot :)

ODIN: Természetesen No offense ... csak ez kikívánkozott :)
  • Me0w
    Tegnap lattal volna minket :(
  • DummyBoy
    Félig meddig igazad lehetne ... DE!!!

Ezzel a TUDÁS-al csak az a probléma, hogy urbanizálódott környezetben MAKRÓ-nak hívják ... és akinek nincs makrózható billentyűzete vagy egere, az leszed egy segédproggit és kész is ...

Én is (Klasszikusokat nem szóról szóra, hanem hangról hangra idézünk ...) "csicska szupport" vagyok általában ... engem az zavar hogy a "jó játékosok" akikbe egy fél tár belemegy ugribugri meg minden közben, egyszercsak 8 fekvőtámasz között leszednek ... Bár azt írtam az előbb hogy ne vegyük a valósághűséget egy lapra a BF2-vel azért megnéznék valamit ...

Csicska support áll és folyamatosan tüzel egy RPK-val vagy bármivel, míg tőlle 10 méterre assault barátunk vígan ugál és "rövid sorozatokkal alsó-széle-közepe leküzdi az ellenfelet" ... Vagy monduk ugyanez a support fekszik egy sikátor bejáratánál, és úgy lő erre bármelyik katona beugrik elé, lehasal és lelövi ...

Mondok egy jobban ... adott egy 20-30kg-os hátizsák ... felveszed a hátadra, magadraveszel még egy pufajkát (vagy mellényt) kimész most (35 fok rúúúl) az udvarra, egy légpuskával a kezedben futsz 100 métert, felugrasz 5-ször majd hasravágos magad és kapáslövésből eltalálsz egy 30 méterre lévő labdát ...

De ezek persze valóságos dolgok ... tehát semmi közük a játékhoz ... de annyit be kéne látni ilyen faszságoknak nem kellene lehetségesnek lenni egy játékban ... Nem hogy még ezek után még ki is emeljenek valakit?

Az lenne a lényeg hogy supportként álva kell körbe körbe rohangálnom amíg meg nem látok egy enemy-t, majd csak ezek után lefeküdni, teljesen tudatában léve annak, hogy nekem van gyengébb fegyverem (baromság ...), pontatlanabb is (ezis baromság ...), ráadásul még hamarabb is lőhet (????) ...
  • Me0w
    Helyzetfelismeres, terepismeret (palyaismeret), reflexek, csapatjatek. Kb a sorrend is ez.
  • Running
    Nem akarok senkinek a seggét nyalni, de az örök emlék maradt mikor szemtől szembe Meow 6-ból 6x lőtt le engem, egyenlő esélyek mellett. Akkor se csítert kiabáltam hanem csak elfilóztam azon, honnan a csából tud ilyen jól és pontosan lőni.
  • item
    Amelyik megpróbál a legtovább életben maradni, persze közben szórja a csúnya piros elleneket.

UI: Ugrabugra meg az énkibíromatelitárattemegegylövéstőlmegdögleszapisztolyomtól emberek nem tartoznak ide!
  • neménvoltam
    szerintetek egyébként mitől jó gyalogos a jó gyalogos? az egy dolog, hogy nem az ugrálástól, de mitől az? miben nyilvánul ez meg?
  • item
    Végleges javítás ??? A dice nál nem hiszem hogy ismernék ennek a szónak a fogalmát!
  • Mersant
    hát barátom akkor nagyon el vagy tévedve, irány a Red Orchestra, ott a helyed köztünk... na az élethű...
  • Crem
    Egyébként az 1.4-ről lehet tudni már valamit? Kb. mikor jön a végleges javítás?
  • JCSR ODIN
    onnan tom hogy nem lámáskodás, mert ha az lenne te azzal mennél
  • Running
    Ha már jól belementünk a témába akkor leírom h én asse tom szoktam e ugrálni, lehet h néha igen. Szerintem inkább akkor ha az ellenfélnél sokan csinálják és emiatt hátrányba kerülök. Ez érvényes az alkalmazott fegyverre is. Mikor 26x halok mert az alap dugóspuskám gyengébb mint valami űrfegyver, akkor én is váltok egyet és ölöm őket az unlockal.
    Engem speciel teljesen hidegen hagy ki ugrál és hogyan, ha nagyon felbosszant h mindig lelő szemtől szembe, akkor megyek snipával, vagy kitalálok valamit hogyan ölhetem meg egyszerűbben, pl gp-30. Ennyi.
    De most ezen marni egymást, zsír fölösleges. Ennyi erővel az is köcsög aki gyalogost lelő tankkal, apc-vel, helivel, bombázóval, stb...az se túl fer.
    Sajnos a dice nem jutott el odáig h ha már kitalált egy pontozási rendszert akkor azt rendesen csinálja meg. Pl ha páncélossal, légierővel gyalogost ölsz akkor 1/3 pont, ha páncélos páncélost akkor 1/1..stb, és akkor nem az lenne talán hogy az apc-sek ölik a gyalogosokat a sikátorokban a spawnpontoknál, hanem egymásra vadásznának a magasabb pont érdekében. Valami ilyesmi, de hát ebben is szar a dice, másban is az, ez se a 1,4 peccsel se a következő peccsekben és játékokban nem fog változni, amíg nincs ellenfelük, amely le tudná nyomni őket a piacról.
  • JCSR ODIN
    ha a PB ezt szűrné annak én is örülnék
  • schrank
    nagy dög ?
  • JCSR ODIN
    gránátvető
  • Me0w
  • koschwarz
    na, schrank is beszállt a témába
  • JCSR ODIN
    igen csak hogy ugy 22%, hogy mozgom is, nem csak hasalok és várom a sültgalambot
  • schrank
    esetleg szerény személyem
  • Me0w
    Ez a tudas.
  • Nagydög
    Na mar most ha nem haragszol, ez loszar. Engem abszolut nem erdekel, ha te ket szaltot csinalsz, es meg egy kavet is fozol magadnak loves kozben, ha osszefutunk egy sarkon, attol en meg teljesen nyugodtan keresztul lonelek. Az viszont igenis zavar, hogy kozben kivul kerulsz teren es idon, es epp csak sebezheto vagy. Kifejezetten idegesit, mikor valaki a gyomromba vetodve ol meg PKM-mel.

A sarokban hasalo support szempontjabol szamomra semmi nem valtozik. Eddig sem hasra vetodesbol nyirtam a nepeket. Az egyhelyben hasalo support ezutan is csak egy ingyen rovas lesz a granatvetomon.
  • schrank
    te miről beszélsz állandóan mediccel nyomulsz az irreálisan pontos fegyvereivel plusz még gyógyítgatod magadat mi ez ha nem quake-es faszlámáskodás
  • uHs Gerzson
    Meow, engem nem érdekel milyen számok vannak feltüntetve a statban akárkinek, amit tudsz azt úgyis a szervereken kell megmutatni.
  • koschwarz
    nem is ezen múlik, hanem az ugráláson
  • Crem
    Nem 4 gombos, mert egy kibaszott programot írtak hozzá, amivel 1 gombos lett. Szal nem jó és rossz játékos megkülömböztetést kell használni, hanem legális csaló és user hasonlatot. Mellesleg remélem, hogy gondol egyet a PunkBuster cég és a köv. frissítésben már bannolja ezeket. Mellesleg biztos meglepődne a PB, ha nagyhirtelen 5-6 ezer "pro" gyalogos kiesne...
  • koschwarz
    speciel én azért szeretem ezt a játékot, mert az operation flashpointot nem számítva tulajdonképpen ez van a legközelebb a valósághoz, multiban (környezet, fegyverek, stb...). számomra kiábrándító, amikor egy kar nélküli fekvőtámaszokat nyomó katonát látok, aki 1 méterrel a föld felett pattog.
  • Me0w
    Megneztem egyebkent Odin accuracyjet, ugyanugy 22% koruli, szoval semmivel sem celoz jobban mint en vagy barki mas.
  • DaemoonHunter
    Hello!

Az a kérdésem lenne: hogyan lehet vele multiba menni? Valahányszor rámegyek egy szerverre csak a főmenü jön be. Onnan nem tölt tovább. Mit csinálok rosszul?
    Előre is kössz!
  • uHs Gerzson
    "De ettől függetlenül nézz körbe a jónak titulált gyalogosok között. Van aki kevésbé, van aki sokkal inkább, de mind használja."

Akkor nálam ez az elmélet megbukot....de mégis, nem érzem magam kirekesztve...
  • JCSR ODIN
    Senkit nem lámáztam!!! Csak leírtam, hogy szerintem mi különbözteti meg a jobb gyalogost a gyengébbtől.
  • JCSR ODIN
    Kiskapu a support és a claymore. "Sajnalom, hogy nem tudsz maskepp ervenyesulni egy jatekban csak ugy, hogy megkeresed a kiskapukat."