• DummyBoy
    Félig meddig igazad lehetne ... DE!!!

Ezzel a TUDÁS-al csak az a probléma, hogy urbanizálódott környezetben MAKRÓ-nak hívják ... és akinek nincs makrózható billentyűzete vagy egere, az leszed egy segédproggit és kész is ...

Én is (Klasszikusokat nem szóról szóra, hanem hangról hangra idézünk ...) "csicska szupport" vagyok általában ... engem az zavar hogy a "jó játékosok" akikbe egy fél tár belemegy ugribugri meg minden közben, egyszercsak 8 fekvőtámasz között leszednek ... Bár azt írtam az előbb hogy ne vegyük a valósághűséget egy lapra a BF2-vel azért megnéznék valamit ...

Csicska support áll és folyamatosan tüzel egy RPK-val vagy bármivel, míg tőlle 10 méterre assault barátunk vígan ugál és "rövid sorozatokkal alsó-széle-közepe leküzdi az ellenfelet" ... Vagy monduk ugyanez a support fekszik egy sikátor bejáratánál, és úgy lő erre bármelyik katona beugrik elé, lehasal és lelövi ...

Mondok egy jobban ... adott egy 20-30kg-os hátizsák ... felveszed a hátadra, magadraveszel még egy pufajkát (vagy mellényt) kimész most (35 fok rúúúl) az udvarra, egy légpuskával a kezedben futsz 100 métert, felugrasz 5-ször majd hasravágos magad és kapáslövésből eltalálsz egy 30 méterre lévő labdát ...

De ezek persze valóságos dolgok ... tehát semmi közük a játékhoz ... de annyit be kéne látni ilyen faszságoknak nem kellene lehetségesnek lenni egy játékban ... Nem hogy még ezek után még ki is emeljenek valakit?

Az lenne a lényeg hogy supportként álva kell körbe körbe rohangálnom amíg meg nem látok egy enemy-t, majd csak ezek után lefeküdni, teljesen tudatában léve annak, hogy nekem van gyengébb fegyverem (baromság ...), pontatlanabb is (ezis baromság ...), ráadásul még hamarabb is lőhet (????) ...