FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ha már jól belementünk a témába akkor leírom h én asse tom szoktam e ugrálni, lehet h néha igen. Szerintem inkább akkor ha az ellenfélnél sokan csinálják és emiatt hátrányba kerülök. Ez érvényes az alkalmazott fegyverre is. Mikor 26x halok mert az alap dugóspuskám gyengébb mint valami űrfegyver, akkor én is váltok egyet és ölöm őket az unlockal.
Engem speciel teljesen hidegen hagy ki ugrál és hogyan, ha nagyon felbosszant h mindig lelő szemtől szembe, akkor megyek snipával, vagy kitalálok valamit hogyan ölhetem meg egyszerűbben, pl gp-30. Ennyi.
De most ezen marni egymást, zsír fölösleges. Ennyi erővel az is köcsög aki gyalogost lelő tankkal, apc-vel, helivel, bombázóval, stb...az se túl fer.
Sajnos a dice nem jutott el odáig h ha már kitalált egy pontozási rendszert akkor azt rendesen csinálja meg. Pl ha páncélossal, légierővel gyalogost ölsz akkor 1/3 pont, ha páncélos páncélost akkor 1/1..stb, és akkor nem az lenne talán hogy az apc-sek ölik a gyalogosokat a sikátorokban a spawnpontoknál, hanem egymásra vadásznának a magasabb pont érdekében. Valami ilyesmi, de hát ebben is szar a dice, másban is az, ez se a 1,4 peccsel se a következő peccsekben és játékokban nem fog változni, amíg nincs ellenfelük, amely le tudná nyomni őket a piacról.