172102
  • KáTéCé
    Aljas idő milliomosok
  • Deqwator
  • item
    Üdv urak!
  • Fsensei
    Én is végignyomkodtam:DDD Sztem kurva jó:DD
  • neménvoltam
    jelentkeznék!
  • JCSR Wolfguy
    Vazze neki volt türelme hogy megírja...nekem meg hogy végignyomjam...:D:D Most nagyon ratyinak érzem magam :) Ki csinálta még végig rajtam kívül?
  • erdos
    én köszöntem így először csak a hatalomra éhes KK elorbitorolta, szal mese nincs....
  • koschwarz
    sziasztok! még élek, kibírtam 3 napot a gyerekkel, súlyos, de kevésbé idegesítő egy basecamp-nél
  • Platypus16
    Én már előbb köszöntem így, amikor ti még kisköcsögök se voltatok
  • Zs0lt1
    kisköcsöcsögök? ;-))
  • Kovács legény
    A haboskakajósat meg én védtem le!!!
  • erdos
    Nono, csak a kisköcsöcsögök köre lophatja mert a világ az övék, vagy belépsz vagy copirájt van
  • Platypus16
    Pálinkásat:9
  • Fsensei
    reggelt
  • Kovács legény
    reggelt
  • Fsensei
    Na igen.A legtöbb külföldi szerveren vagy az admin bannol mert túl sokszor lelövöm, vagy ha repülni szeretnék négyen beállnak a repülőm elé és már repülök is a szerverről...Igaz ez is repülés csak jóval unalmasabb:DDD
    Meg a külföldi szerverek között nehéz jót találni ahol színvonalas játék megy.Én eddig csak egy olyan szervert találtam ahova ha felmegyek és megy a játék, tuti hogy jót fogok játszani.Igaz kurva keményen nyomják, az ahogy én ugrálok az semmi ahoz képest ahogy azok ugrálnak és örülök ha lefregelek 2-t vagy többet...De én élvezem mert arra a szerverre nem a public majmok járnak fel hanem értelmes játékosok...
    85.14.217.69:16567 itt az ip annak aki egy jót akar játszani erős játékosokkal és nem csak public majmokkal, mert nem ranked.Meg még az is érdekes, hogy kezdésnél a MEC-nek csak a Market van a S meg a H zászlója fehér szóval még véletlenül sem alakulhat ki állóháború a legelején:DSzóval ha valakinek van kedve próbálja ki.
  • HTS s3rg1nh00
    tegnap este kipróbáltam a frissen vásárolt AF-et,az ORR pályán...hát ami ott volt,a két csapat közt igazán eltérés nem volt,igaz 1szer beszorítottak minket főbézre,akkor aztán...menetrendszerű bombázások-helik jöttek-mentek,2 tank bent állt a spawnhelyeknél,3 AA meg kicsit arrébb figyelte,mikor sikerült egy-két szerencsésnek helibe pattanni...na mondom ok,először játszom AFet,nem megyek el,utána USMC oldalról átkerültünk MEC-nek,akkor szinte ugyanez volt a helyzet,csak most mi vettük el a zászlókat,igaz nem mindet,de egy egész squad akkor is jött a főbézre,a helire várókat lőni...3an voltak,egyet még az autóból kiszálláskor lekaptam,volt még 1 kill damage assistom is,de a líder bújt,megin'spawnoltak,1 megint leszedve,addigra a másik 2 a hangárban volt,egynek megint véget vetett egy support,a másikat meg le se tudtuk lőni,mert ment a kick...szvsz BC/BR mindenhol van...még akkor is,ha nem minden zászlót szedtek el(sőt jelen esetben majdnem mind a miénk volt!),ezt tűrni kell sajnos idegekkel...
  • Nagydög
    Sorba allsz ertuk, vagy gyalog mesz. En amugy is csak akkor ulok jarmube, ha elem keveredik egy. Gyakorlatilag nincs olyan eset, hogy ne lenne a csapatban nalam jobb tankos es pilota, akkor meg inkabb ok vigyek. Az meg kifejezetten idegesit, mikor latom, hogy mar harmadszorra viszi el valaki a helikoptert, vagy repulot, aki meg a kifuto vegeig sem kepes eljutni vele.
  • BEAST #90360
    16? hol van az már :D:D
  • Zs0lt1
    janeknick v16? :D

egyébként jó reggelt ;-)
  • JuAn016
    cska az a gond hogy ők viszik el a tankokat, apcket, heliket, repcsiket...
    így nekünk nem jut semmi.
  • KáTéCé
    Érdekes, ezzel én is így vagyok. Külföldi szerveren még nem sikerült jót játszanom. Egyetlen pozitív élményem a külföldi szervereken (de ez sem általános)a "connection problem" hiánya, jelentősen kevesebb előfordulása.
  • erdos
    Hát akkor csak én találok morálisan egy nagy rakás sz.. külföldi szervereket mindig? A magyarokon meg mindig jó a derbi. valszeg velem van a baj :-)
  • Nagydög
    Ha jobban utanna gondolok, lehet, hogy ratapintottal a lenyegre. Lehet, hogy azert marad meg jobban a LOB az emlekezetemben, mert oket latom legtobbet jatszani. Raadasul legtobbszor tenyleg nagy mennyisegben lepnek fel.
  • Pain4U
    Hát gratulálok a hozzászólásodhoz ! :) Azért megnéznélek egy olyan igazán sűrű közegben, ahol saját csapattársaid hátbalőnek a járművekért, a főbase-en minden második spawnod közben nyakadba kapod az ellenséges artilleryt, és köszönhetően a bebombázásoknak 20 perc játékidőből 16-ban a visszaszámlálót nézegeted. :) Ja, hogy ilyenkor disconnectálsz ? Az a gáz, hogy ha ezt így elfogadod akkor a bf2 előbb utóbb minden szerveren arról fog szólni, hogy belépsz ha szerencséd van akkor Te rapelsz, ha nem akkor téged rapelnek és jöhet a disconnect és az új szerver. Egyébként a br tiltásnak van értelme. Ezt tükrözik pl. azok a hozzászólásokl is, amelyikek dicsérték a gs szerver tegnapi szintjét. Ott már egy ideje keményen büntetjük a hozzád hasonló figurákat, nem lennék meglepve Te is ott figyelnél a ban listánkon valamelyik nick alatt...
    Ja és nagyon gyakorlott játékos lehetsz, ha külföldi szerverre mész kemény színvonalat keresni. Az átlag német/nagol/brit szervereken a színvonal jóval a magyar alatt van. Nem morálisan, hanem skillben. Igaz morálisan meg picit még előttünk vannak. De van hova tartanunk... :)
  • Crem
    ~Lob -al kapcsolatosan úgy mindenkinek. Jelenleg az a klán, akik a legtöbbet vannak bent magyar servereken. Természetesen mindig együtt. Elég nehéz kivédeni egy olyan támadást, ahol 6 ember mozog egyszerre. Pláne egy olyan csapatban, ahol 16-ból 12 sniper figyel a square tetején... Tegnap 2 FRX-es és Gombóc volt aki megpróbált valamit tenni, de hát így kb 14:4 ben elég kevés esélyünk volt!:)
    Mégvalami név nélkül!:)

Közösen repülök az egyik Lob-os öreggel. Lelövöm a helit kb. harmadszor.Amit szintén egy megszokott Lob-os pár vezet.
    Kérdezem voipon, hogy nem ideges a klántársad?
    válasz: DE! De nem baj, hagy szokja...:DDDD

Egyébként semmi külömbség nincs köztük vagy mint pl. az frx|highlander között, ha már kiemelek egy nevet. Nem különösebben hat meg, de ha már valaki el kezd Baserapelni, akkor legyen benne annyi, hogy ha visszakapja, nem kezd el sikítani...
  • Nagydög
    "Ráadásul azt nem értem, ha olyan sok embert nem érdekli a saját statja, akkor miért írogat ide a fórumba, hogy a lobosok BR-elik a bázist (és persze közben mások is ugyanezt csinálják...)?"

Azer', b+, mert az, hogy nem erdekel a statod, nem azt jelenti, hogy az eget akarod bamulni, rajta egy nagy viszaszamlaloval! Tovabbra is fenntartom, hogy valami oka csak van, hogy mindig a LOB-os sracokat sikerul meg jegyezni, ha valami kisebb-nagyobb szemetseg tortenik valamelyik szerveren.
  • joebacsi
    good game
    amúgy reggeltet :)
  • marcio mela
    Sokszor írják be azt,hogy gg.Mit akarnak vele mondani?
  • erdos
    hát, én igen :-)
  • Herold
    Komolyan azt hiszed, hogy a BF-esek áttérnek erre a nyomi rajzfilm-szerű grafikájú játékra?
  • Herold
    Nagyon el vagy tévedve. Ugyanez a bakkecske stílus ment anno CoD-ban, Americas Armyben, CoD2-ben stb. Ez nem egyedi jelenség, nem csak a BF-esek ugrabugrálnak mint egy hülye.
  • Herold
    Minimális rendszerigény megvan? Nézz utána annak is.
  • Herold
    Rakd fel újra.
  • Fsensei
    Ja és helis nyomiknak itt a kedvenc helis játékom:
    A BAL EGÉRGOMBOT KELL CSAK NYOMNI ÉS KIKERÜLNI AZ AKADÁLYOKAT
  • Fsensei
    Szerintem jófej kommander volt USA oldalon:DEgyébként mi bajod volt vele?
  • atomboy
    Francot, a commanderunk csak idegesitett. Ennek ellenere visszamentem foglalni a tv stationt, szerencsere jo otletnek bizonyult. Utkozben talaltam egy tankot, epp egy ellen javitotta... el is vittem, ezuton is szeretnem megkoszonni az illetonek. :)
  • Fsensei
    A kommander miatt nyert csak az USA:DDD
  • j4n3k
    mi az accountod neve? persze azt nem mered felvállalni :)
  • dicehater
    A ma késő esti GS móka: ETALON volt kérem szépen, (sharqin 1 pontos győzelem lol) jó csapatmunka, nem kellett mindig szólni hogy erre-arra te tesze-tosza, mindenki tudta a dolgát, le a kalappal vagy a rohamsisakkal. Fel is karcolom a falra