FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Na igen.A legtöbb külföldi szerveren vagy az admin bannol mert túl sokszor lelövöm, vagy ha repülni szeretnék négyen beállnak a repülőm elé és már repülök is a szerverről...Igaz ez is repülés csak jóval unalmasabb:DDD
Meg a külföldi szerverek között nehéz jót találni ahol színvonalas játék megy.Én eddig csak egy olyan szervert találtam ahova ha felmegyek és megy a játék, tuti hogy jót fogok játszani.Igaz kurva keményen nyomják, az ahogy én ugrálok az semmi ahoz képest ahogy azok ugrálnak és örülök ha lefregelek 2-t vagy többet...De én élvezem mert arra a szerverre nem a public majmok járnak fel hanem értelmes játékosok...
85.14.217.69:16567 itt az ip annak aki egy jót akar játszani erős játékosokkal és nem csak public majmokkal, mert nem ranked.Meg még az is érdekes, hogy kezdésnél a MEC-nek csak a Market van a S meg a H zászlója fehér szóval még véletlenül sem alakulhat ki állóháború a legelején:DSzóval ha valakinek van kedve próbálja ki.