172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Tudok számolni a többségnek nem tetszik az 1 perc delay. Sorry. -
(az oldalt visszaolvastam, lehet csak számolni nem tudok, mea maxima culpa)
Még 1x : jelen pillanatban 30 mp a delay, aki azt mondja, hogy az 1 perc sok, de milyen jó lenne, ha lenne legalább 15-20 mp, az nyitott kapukat dönget. -
Jó reggelt!
Ezért lenne jó hogyha van egy 3. kör is. -
Nagydög #91155 Az egy percet mar sokallom, de elviselnem. Szerintem 15-20 masodperc is elegendo. Vegul is nem azt akarjuk, hogy mindenki beerjen a kor elejere, csak azt, hogy a tobbseg. -
feltennem a kezem
amugy meg ha visszaolvasod ezt az oldalt akkor latod hogy tobben vannak a varakozas mellett mint ellene....;-)
-
Te kis bohó. -
A közhnagulat nem csak a 7th-s hozzászólásokból áll. A többség tiltakozik az egy perces map delay ellen. A fél percesről lehet szó (tök normálisan kérted, erre elindítottam admin progit, hogy átállítsam), de már most is annyi. Azt írtad, hogy így legalább 6-8 ember elindul az elején. Ez már hetek óta így fut a GS-en (mondom én az új gépemmel kb. 5. 6. emberként lépek be, és 5 mp-n belül jön még legalább 6-7 ember) szóval szerintem akkor most mindenki hátradőlhet.
Egyébként az tegye fel a kezét aki tapasztalt olyant, hogy mire ő belépett, addigra 2-3 ember már eldöntötte a pályát (mert lehet, hogy mire belépsz már eldöntötték a pályát, de a ha ezt mondjuk mindkét oldalról 10-10 ember teszi, akkor sajt). -
Persze, csak nem az a megoldás:)
Én se szeretten nézni.
Mindemellett azt veszem észre, ugyan az a vita megy itt mint kb fél éve:D
Annó még én tettem be a szerverünkre ezt a kis várakozást, de nem tünt fel hogy az az 1 perc alatt bármi is kimaradt volna az életemből. -
"A nagy arc bejött, aranyos volt nagyon. Igyekeztem ellenállni, hogy cserébe megkérdezzem, hogy miért nem állítod be a 7th-s szerver map delayért 200 mp-re és játszaz azon a jövőben... Sikerült"
Ezt hogy is számoltad ki herold? Mellékessen ha ennyire zavar a nagy arc akkor ne olvasd vissza a saját hozzászólásaid, meg fogsz lepődni és még a végén szemenköpöd magad
-
Nagydög #91149 En megertem Crem panaszat, mert nagyon pocsek nezni, ahogy a furge nepek a vizbe dobaljak a csapat osszes repulo eszkozet. -
Na majd elválik, mi is csak kb heti 2-3 alkalommal játszunk. Dobj meg a telefonszámoddal priviben pls aztán rádcsörgök ha játékot tervezünk:) -
Reggeltet... -
Nomen est omen Zero ! Igen tudok a map start delay-ről.Ha elolvasod a többi hozzászólást feltűnhet, hogy talán Rajtad kivül nem sokan szeretnének minden kör előtt 1 percet rejszolni, hogy végre indulhassanak + ezzel azt éred el, hogy azokon a mapokon ahol 1 indulási pont van élethalálharc megy a járművekért. Ha valaki 20 mp-vel később spawnol be, akkor jó eséllyel már ezeken a mapokon is 2 pont közül választhat spawnra, ráadásul 2x annyi jármű lesz a pályán. Szerintem ez így teljesen jó. Ja és nem kell drámázni. 20 mp késés még senkit se tesz esélytelenné !
1. mindkét oldalra születnek gyorsak és lassúak
2. a tegnap emlegetett Karkandos eset : mire a Gatehouse-ba odaért foglalni a szakasz, addigra az ellenséges tank már eljött onnan, azaz ha a MEC oldalon kicsit is figyelnek, akkor nem tud a játék elején befutni a csapat foglalni + az ellenséges commander dobhatott volna rájuk artilleryt - de nem tette.
És úgy mellesleg Karkand publicon ember ! Aki sokat játszik rajta az kb. tudja, hogy az átlag public körökben a MEC oldal ívelten szarik rá, hogy mi történik a gatehouse környékén ! Mindenki a hotel és a square körül küzd, és élvezi a közelharcot. Max két embert szokott izgatni a háttérország (train accident, suburb és gatehouse) : a commandert és azt aki tankozni szeretne. Szóval amikor public Karkandon a MEC a kör elején elbukja gatehouse-t az nem amiatt van, hogy a páran lassabban lépnek be, hanem mert mindenki a hotelhez spawnol.
A nagy arc bejött, aranyos volt nagyon. Igyekeztem ellenállni, hogy cserébe megkérdezzem, hogy miért nem állítod be a 7th-s szerver map delayért 200 mp-re és játszaz azon a jövőben... Sikerült ? -
uwu #91145 Látod a közhangulat olyan, hogy csak kéne még egy kis idő az elején.
Nem kell sok csak azt az 1-2 embert szűrje ki mint te vagy, akik eldöntik az első fél percben, hogy melyik oldal lesz a gőztes. Kell a másik oldalra is játékos.
Szerintem a fél perc elég lenne, ha mindkét oldalon van 6-8 payer aki elindul, az már barátságosabb, és alig kell várni.
Állítsd be minél hamarabb légyszi!
Előre is köszönöm! -
Ave Hatt!
Vondi már írt nekem a héten, már meg van eredetiben, de nemigen leszek otthon, ma vagy holnap talán tudok jönni, de a szeptember az biztos
-
Jó reggelt Warlock.
Lesz 5 napos ingyen Red Orchestra
Vondival várunk szeretettel a csatatéren
Egyébként mikor érkezik meg az eredeti gémed?
-
Ez jó, lényegében igazad van:)
Egy dolgot nem értek. Ha nem szereted megvárni az ellenfeleket vagy csapattársakat hogy egyáltalán beérjenek a játékbe akik ellen játszanál akkor mit is akarsz te a multiplayer résznél? Ne vedd sértésnek mert nem annak szánom csak nem értem akkor miért nem üres szerveren vagy botok ellen játszol. Értem ezt úgy hogy ha gyorsan betöltesz a többiek lasabban, akkor csak te cirkálsz a pályán foglalgatsz de nincs ki védekezne stb:) Ha pedig ez így van akkor a végén ígyis úgyis kempelés lesz a vége mert a lassú szerencsétlenek 1 pontra szorulnak. Kempelni pedig botokat is ugyan olyan jól lehet csak maximum a botok játékát nem rontod el:)
Nem kötekedek, csak tapasztalatból írom. Rengetegszer volt olyan hogy mire betöltötünk haverral addigra már csak alázták a csapatot és ebből alakult ki a 1,5 perces kör. Ha így szeretsz játszani akkor inkább azt írd ne pedig azt hogy a lassú játékosok a bénák és őket biza meg is kell előzni hogy ne ők repkedjenek. Mellékessen nem is értem miért azokat a játékosokat nézed, ácsorgással nem nyerhetsz csatát
-
és haboskakajósat! -
30mp elég -
hát nem tudom de szerintem elég gáz ugy beérni hogy szinte vége van a körnek, vagy hogy megnyertük a kört mert a kutya nincs még a másik oldalon. én jó 5letnek tartom az 1 perces várakozást, bár én is rühellek várni, de szerintem szükség lenne rá... -
ok!:) Ebben most igazat adok 100%-ig!:DDD Jó a hasonlatod!:)
Megközelítem másképp a helyzetet!
Kiadok több tízer forintot a 2db geil ramra, ne azt keljen néznem, hogy idétlen játékosok Besenyei Pétert játszanak, vagy hogy ne épp arra érkezzek be, hogy magassági rekordot akar dönteni helivel.
Akkor kicsit érzékenyen érint,hogy ugyan várjuk már meg a lassabb pléjereket!:)
Mellesleg ott a 2. kör... Ott lehet revansot venni. Oda már mindenki egyszerre ér be.
-
hát nemtom,én két map töltése közti időt egyszerre tudom felhasználni arra,hogy átmenjek a másik szobába megnézni mit nyom épp a marha tévé,majd "technikai szünet" álá chrisliebing:D,ezenkívül még kimegyek kajáért meg piáért,majd mikor bejövök,épp vége a verifyingnak,és jó esetben el tudom vinni a helit egyedül(ezt ált.akkor alkalmazom,ha valami publicláma jön az"embert tévével,tankot géppityuval"módszerével...inkább viszem egyedül,és akkor csak 1 ticket mínusz ha lelőnek:)))
ja igen,másnaposságtól mentes jóreggelt -
Nagydög #91136 "2, A világon nincs olyan, FAIRPLAY szabály, hogy a gyorsabbnak meg kell várni a lassabbat! Forma1 isten király lenne ilyen szabállyal..."
Hmmm... Kicsit kiforditva ertelmezed a helyzetet. Olyan nincs a Forma1-ben, hogy meg kell varni a lassabbat a versenyen, de az startnal bizony osszevarjak a mezonyt, es aki korabban er oda, az nem indulhat korabban. Amennyire tudom fociban sem ugy van, hogy ha az egyik csapat ket perccel korabban megy ki a palyara, akkor gyorsan rughat 5 golt.
Egy 20 masodperces kesleltetes mar boven eleg, hogy a tobbseg be tudjon tolteni, es a nem is olyan lassu gepemmel ne arra spawnoljak, hogy a masik csapatbol valaki mar epp tabortuzet gyujt a Hotel mellet. -
Én ismertem 2 olyan servert,ahol 60mp volt a várakozás. Mind a kettő már megszűnt, mivel a kutya nem járt oda...
Három dolog amiért nem tartom jó ötletnek:
1, igen kicsi az esélye, hogy 2x16 fő között csak 1 oldalra essen az összes gyors játékos.egyébként meg ha lámák, akkor úgy se sokat ér az egész
2, A világon nincs olyan, FAIRPLAY szabály, hogy a gyorsabbnak meg kell várni a lassabbat! Forma1 isten király lenne ilyen szabállyal...
3, b@sz! Van a csapatunkban egy játékos aki 3-4 percig szokott betölteni. Akkor őt is vajuk-várjad meg, mert úgy tisztességes! Ne csak annyi ideig legyen szünet amíg te beérsz... -
vasnap nem lenne jobb?
Amúgy pálinkásat
-
Landor #91133 aztabüdös jóregelt 
ilyen korán nem is tudtam hogy van reggel
kibaszott hajnalikelésű
bürökratikus rendszer ha valamit el akar intézni az ember a városban
-
Igen, ez tapasztaltam a külföldi szervereken is, de most komolyan: kit zavar 2 kör között 1 perc megállás? Vagy lehet ketten vagyunk az országban akit nem?
Iszol valamit, kinyújtózkodsz, kinézel süt-e még a nap, asszonyt megkéred dobjon supplyt stb
-
1Obi1 #91131 Hy.
Eddig tök jól működött a bf2, de amióta feltettem a special forces-t, nem müxik egyik sem, gondolom a patchelés miatt.Ha rámegyek az ikonra, bejön a fekete képernyő és kidob az asztalra.Kicseréltem már a crackelt exét az eredetire, de nem jó.
A control panelen megnéztem, és 60 Hz-re van állítva.
Mi lehet a megoldás? -
HaLlak65 #91130 Ismét megrendezésre kerül a 64es war a VéNY gondozásában.
Squadok jelentkezésit várjuk(6fő), max 1squad/klán, vagy akár public squad( itt max 1klán/2 ember)
Az időpont augusztus végén, egy szobat este. (nagyából aug26)
Akit érdekel itt jelentkezhet, vagy kérdezhet. -
Te srác, nem ártana kicsit tájékozódni a témáról, mielőtt nagy arccal leosztod/kiröhögöd az embereket. Vagy talán nem ártana ismerni az adminprogit, ha már adminként működsz. Van egy csomó hasznos dolog még a kick és a ban gombokon kívül is. Például egy csúszka eltolásával egészen egyszerűen ráveszel 31 embert, hogy megvárja a 32.-et. Map Start Delay a neve.
Kis szépséghibája a dolognak, hogy nem csak közvetlen loading után vár annyi időt, hanem a két kör közt is. Mondjuk én inkább várnék két kör közt egy percet, mint lekéssem az első kör felét, és full esélytelenül induljak neki a pályának... -
bocsi, fél bp lehalt ahogy hallottam, erre nemvolt a szerver felkészítve...:)
engem speciel félúton pécs és bp között kapott el ez az áldás, hát nemvolt gyenge...volt valami baleset is, egy rohamkocsiba csapott a villám, ami aztán koccolt egy teherautóval elég keményen...hát nemvolt szép látvány :S -
Hülye voltam meg kicsit fáradt - szóval nem map restart hanem delay time ahogy már nálam okosabbak is mondták. Belépsz 30-60sec nem történik semmi csak várod a visszaszámlálást aztán indulhat a móka. A 7th szerveren ezt hogy sikerült megoldani a srácoknak tudja valaki? Mindig kell egy admin mellé? -
csíter -
Neked 40 cm-re van a foldtol a bokad? Hubaz :)) -
Ugyanez volt itt is csak kicsit elöbb jött vissza a kapcsolat! :)
Kb 40cm-es víz állt az utcán. Aki átakart menni egyik járdáról a másikra annak számolni kellet azzal hogy min bokáig vizes lesz mindene. :) -
én gyereket is szoktam fürdetni amig a tetőn fekszem:) -
Ne is mondd...De azért az ilyen meccsekért érdemes BF2-zni.Meg ilyenkor érdekelnek a bugok legkevésbbé :DDD -
Jah, ez meg meccsközbe elmegy rottyantani :D -
neménvoltam #91120 nekem mondod? mikor az uccsó kör közepén rámjött a hasmenés... 
-
Basszus, de kemény mecs volt, és megint lenulláztak az első körben, ebből már lassan taktika lesz