FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Ez jó, lényegében igazad van:)
Egy dolgot nem értek. Ha nem szereted megvárni az ellenfeleket vagy csapattársakat hogy egyáltalán beérjenek a játékbe akik ellen játszanál akkor mit is akarsz te a multiplayer résznél? Ne vedd sértésnek mert nem annak szánom csak nem értem akkor miért nem üres szerveren vagy botok ellen játszol. Értem ezt úgy hogy ha gyorsan betöltesz a többiek lasabban, akkor csak te cirkálsz a pályán foglalgatsz de nincs ki védekezne stb:) Ha pedig ez így van akkor a végén ígyis úgyis kempelés lesz a vége mert a lassú szerencsétlenek 1 pontra szorulnak. Kempelni pedig botokat is ugyan olyan jól lehet csak maximum a botok játékát nem rontod el:)
Nem kötekedek, csak tapasztalatból írom. Rengetegszer volt olyan hogy mire betöltötünk haverral addigra már csak alázták a csapatot és ebből alakult ki a 1,5 perces kör. Ha így szeretsz játszani akkor inkább azt írd ne pedig azt hogy a lassú játékosok a bénák és őket biza meg is kell előzni hogy ne ők repkedjenek. Mellékessen nem is értem miért azokat a játékosokat nézed, ácsorgással nem nyerhetsz csatát