172102
  • mNzJean
  • joebacsi
    fasza lehetett, sajna nemnagyon értem rá :(
    shotok vannak?
  • joebacsi
    nyóckerbe este megtalálod mindet :)
  • mNzJean
    OFF : nagyon keresem a kövi játékokat ,ha valakinek megvan,vagy van ötlete honnan tudnám leszedni nagyon nagyon megköszönném, egy kis nosztalgia.- Crime Patrol, Crime Patrol 2: Drug Wars és Who Shot Johnny Rock?, Mad Dog - THX előre is.
  • DummyBoy
    Nocsak ... gratula!!!
  • badsec
    Köszi a VENYnek hogy megszervezték ezt az össznépi játékot ma este! Összességében véve elég jól sikerült dolog volt szerintem! Ilyen apróságokon már persze nem is csodálkozik az ember, hogy vannak akik még ilyenkor sem tudnak túllépni a baromságaikon és az anyahajót bombázzák vagy Karkandon spawncampelnek a dombon! Hogy erre miért van szükség azt nem tudom, de ez legyen azok baja, akik csinálták!

A csapat:
    JCSR
    coRDHA
    EdC
    25th
    VENY

B csapat:
    Dr.
    Dragon
    SoG
    Horda
    VENY

Eredmények:
    Gulf Of Oman
    A/MEC/ 434 - 139 B/USA
    A/USA/ 432 - 268 B/MEC

Strike At Karkand
    A/USA 435 - 367 B/MEC
    A/MEC 431 - 362 B/USA

Összesítve 1731 - 1136 az "A" csapat javára!

GG All!

Köszi minden csapatnak aki eljött és természetesen a VENYnek, akik szervezték az egészet!
  • 3TOMI3
    akkor találkozunk holnap az iskolapadban??? :P
  • schrank
    én reggeles leszek ez a sok kis kecseg megint elkezdett isibe járni
  • DummyBoy
    Nem nyert ... most vagyok éccakás
  • JCSR Wolfguy
    Grats!! GJ LOB!
  • schrank
    neked meg nyomás aludni holnap reggeles leszel
  • David2006
    A ~LoB~ NEGYEDIK Con32 Clanbase ladderen!!

~LoB~ vs. DR
    1123-821
    GG
  • DummyBoy
  • schrank
    ne nyalizzál neki B+
  • Danee
  • DummyBoy
    És akkor ha fikázás ...

BAKKER ... Te egy napod akarod említeni a BF-eket meg a fizikát???? Végülis ja ... a fizika témakörébe tartozik az elektromosság, az meg kell a kompjúternek hogy BÉEFezzél ...

Ekkora ordító baromságot ... repülőgépek fizikája??? Ott az IL-2 .. vagy próbáld ki Lockon Flaming cliffs Su-25T-jét ... Istenem, ha egy ilyen árkád dologról vitatkoztok, akkor blődségeket ne keverjetek már bele ...

Nem mindegy hogy esik le az a qrva Mig ... az egyikbe mint egy ónbili, a másikban meg alubili ... ennyi ...

Tudom, hogy mindent szerecc lefikázni :) De az ilyen dolgokat ne keverd már bele olyan játékokba amik nem erről szólnak ...

Én ezért vagyok inkább gyalogkakukk a BF-ekben ... ha repülőzni akarok akkor repülőzök ... BF-ekben inkább haverokkal ökörködök ... de nem fogok heteket várni a leszálópálya mellett, meg kiismertni a gépeket ... arra ott a Lonci ... Az bőven elég erre ... Szóval fizikát szerintem ellehet ...
  • DummyBoy
    Ehh ...

- "Mikor lesz kész az új peccs?"
    - "Egy hát ..."
    - "Múlt héten is ezt mondták!"
    - "Egy hét ..."

A blöff mintájára ...
  • schrank
  • Jobson
    az xfire-t be lehet állítani, hogy csak azt az országot mutassa, amit én akarok?
  • Pain4U
    Nem tudom miért temetitek a fórumot és a bf2-t amikor még él szegényke. A ranking rendszer nem szűnt meg. A patch akár ki is jöhet valamikor a jövő héten.(Na jó, tudom nem túl valószínű, de mégis...) A bf2142-ről mindenki leírta már, hogy milyen szar, ezért az aligha fogja átvenni bf2 helyét. Esetleg marad a poe2, vagy valamelyik másik mod amelyik hasonló készültségi szintet és minőséget tud produkálni. Nekem személyesen a poe2 azért annyira nem jött be, bár kétségtelen hogy sok téren jobb mint az alapjáték. (A pályák alapvetően nem olyan rosszak, bár nekem az alapjáték picit feelingesebb.) Egyébként a minap visszatettem a gépemre a CS:Source-ot (1.3 óta játszok a különböző verzióival, bár bf2 megjelenésével sokáig nem töltöttem be), és meglepődve tapasztaltam, hogy milyen sokat változott (bár lehet, hogy hc cs fanok ezt másképp látják). Mindenesetre az EA fejlesztői/marketingesei tanulhatnának a dologból.
  • Jobson
    az xfire-hez van valahol használati útmutató?
  • Sawyer 01
    Ez a topik már nem fogja elérni a 97k-t :(
  • Deqwator
    a FAQ segít!
  • Sawyer 01
    1.3
  • Jobson
    melyik a legújabb patch?
  • Deqwator
    xfire
  • Jobson
    mit lehet használni?
  • n003
    felejsd el ase-t 1.3pöcs agyonvágta
  • n003
    tudod te mik a tüneteid!!
  • Jobson
    sziasztok !

az ase miért nem mutatja nekem a szervereket? az antik szerverek, pedig mind szürkék.

HELP !
  • Platypus16
    pl? wow? FEAR?
  • Yan
    elég sokat toltam párhuzamosan mind a hármat (42, dc, viet).
    lehet az volt a szép, hogy nem egyforma a játékmenet.
  • joebacsi
    ejj tecsak óvatosan írdogálj ide, elég kompromittáló dolgokat látok mostanában tsen...
  • Deqwator
    hp...
  • Platypus16
    sör...
  • joebacsi
    nemszámít, szidd a wowot oszt jóvan, az a dzsókere a totyiknak :D
  • Deqwator
    mifolyikitt???????
  • BEAST #96442
    ugyan , nemtucc te semmitsenem
  • n003
    nemnemnem a ratyik azok a wow-osok
  • TerranceG
    Ma esti meccsünk elmarad, az ellenfél nem ér rá.
    12 vs 12 -ben keresünk ellenfelet.
    Kezdés 7-kor lenne. Akit érdekel privátban válaszoljon