FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
És akkor ha fikázás ...
BAKKER ... Te egy napod akarod említeni a BF-eket meg a fizikát???? Végülis ja ... a fizika témakörébe tartozik az elektromosság, az meg kell a kompjúternek hogy BÉEFezzél ...
Ekkora ordító baromságot ... repülőgépek fizikája??? Ott az IL-2 .. vagy próbáld ki Lockon Flaming cliffs Su-25T-jét ... Istenem, ha egy ilyen árkád dologról vitatkoztok, akkor blődségeket ne keverjetek már bele ...
Nem mindegy hogy esik le az a qrva Mig ... az egyikbe mint egy ónbili, a másikban meg alubili ... ennyi ...
Tudom, hogy mindent szerecc lefikázni :) De az ilyen dolgokat ne keverd már bele olyan játékokba amik nem erről szólnak ...
Én ezért vagyok inkább gyalogkakukk a BF-ekben ... ha repülőzni akarok akkor repülőzök ... BF-ekben inkább haverokkal ökörködök ... de nem fogok heteket várni a leszálópálya mellett, meg kiismertni a gépeket ... arra ott a Lonci ... Az bőven elég erre ... Szóval fizikát szerintem ellehet ...