172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Szeritnem hagyjuk má, hogy MeOw kit szídott meg kit nem. Alapvetően a problémánk teljesen más mint amire hegyezitek. Leszarjuk az eredményt, mi si tudunk veszteni, amikor a LAN-on a DR szétbaszott minket akkor se ugattunk, tudomásul lett véve, hogy szarok voltunk azt kész. Tudnék mondan pár embert aki ellenben ott óbégatott... szal erről a ki nem tud veszteni témáról ugorjunk má le.
Szerény véleményem, hogy a horda nem csapat, hanem pontosan az ami a neve egy horda. Saját játékosa van kb. egy tucat a többi meg skilles kölcsön ember.
A problémánk mindössze annyi volt, hogy mi is készültünk a meccsre és atwe hiába mondja mekkora penge gyerek, sehol nincs wolfguyhoz képest a levegőben. Erre a horda behozza wolfguyt, gyere wolfika kis aranyom, gyere repüljél mert mi szarok vagyunk levegőben azt véletlenül nem úgy jön össze. Szal behozzák a másik klán repülösét. Korrekt. Na ez az amiből mi meg nem annyira kérünk, köszönjük. Én még nem láttam olyat, hogy ronaldo a ferencvárosban focizott volna bazeg. De majd szóljatok. Micsoda köcsög szabályok.
Azt hozzátenném első kérdésem volt ez amikor beléptünk a huncupba KTC felé van-e ilyen. Mondjuk arra nem gondoltam, hogy ez már olyan szint, hogy mindenki mindenkinél játszik. Ez már LOL.
Bari noob. Véleményed lehet, senki nem vitatja el, csak szerintem nem sokakat érdekel. Szal az egy éves bf múltaddal ne akard már a passzátszelet megfingani.
7th hozzászólására reagálva, nektek volt igazatok, hogy nem indultatok.
Badsec, conq32-ben soha nem voltunk érdekeltek. Azt meg elfogadom, hogy ilyen csapat vagytok, csak egyszerüen ilyen szabályok mellett rendezett kupában nem akarok indulni. Félreértés ne essék a kilépést én döntöttem el egyedül, kár ezért bármelyik frxet is kárhoztatni, hogy ne szétkúrkják a kupát. Engem lehet köpködni, bírom. Max letörlöm azt megyek tovább. -
Nekem is fel kell hívnom a figyelmed arra, hogy tévedsz! MeOw pl. játszott a Horda első tétmeccsén a Conquest32-es kupában az RDHA ellen. Még azt is elmondom Neked, hogy mindig elvitték alóla a jeepet amivel a helit lötte és ezt kicsit "nehezményezte" is.
KTC is játszott kb. két infantry tétmeccsen a csapatban. De mi ebből soha nem csináltunk ügyet. Azok az emberek, akik máshol is játszanak, csak akkor jönnek hozzánk ha az "eredeti" csapatukban nincs semmi dolguk.
És ha már itt tartunk: jelenleg összesen 3 ember van a csapatban, aki máshol is játszik. Mindhárman a JCSR-ből (Wolfi, Fuji, Tp.Peti). Wolfi régóta tag nálunk, a többiek pedig azért maradtak, mert a nyáron a két csapat (JCSR+Horda) "szövetségre" lépett egymással, hogy leküzdjük az emberhiányt. Ha ráérnek, akkor jönnek, ha meg nem akkor nem. Ennyi. Amúgy az elmúlt egy éveben rengeteg ember játszott a csapatunkban, aki máshol is játszik. Egyszerűen szeretnek velünk játszani, mert mi nem görcsölünk semmiért, csak szórakozni akarunk. Van akit ez az "átjárás" zavar, de minket egyáltalán nem. A Horda mindig is ilyen csapat volt. Másoknak meg ezt kellene elfogadnia... -
De azért a heggel továbbra is kijöhet néha játszani ugye?:) -
Szeretném felhívni a figyelmedet, hogy MeOw meg KTC maximum a bf2 race nevü kreálmányodban játszott horda szinekben, vagy akkortájt amikor az FRX abszolút nem warozott, egyébiránt nem tudok róla, hogy huncupon vagy bármilyen más kupán kölcsönadtam volna őket vagy játszottak volna Horda szinekben. -
Felesleges lejátszani még 1*, az eredményt elfogadjuk, nem is kérdőjeleztük meg soha. Az más kérdés, hogy a technikai háttér tegnap este nagyon csúnyán ellenünk volt, de erről a Horda NEM tehet. Viszont az eredménytől teljesen függetlenül a csapat nem nézte soha jó szemmel az "1 ember több csapatban is szerepelhet" szabályt, és ez nem tegnapi eredetű. -
Frx mondjon le, mert nem tetszik érteni - bocs, majd elfelejtettem hogy már lemondott magáról az alakulat :D -
Ez a GBC klán kollektív álláspontka:)
Ja és persze hordát is de az már menthetetlen ahogy nézem...
-
-
n003 #101007 dice: igy korrekt ;)))
TS Zolly: mert nekik is kell ojjan (minn amijen a kórdában pl én
) aki a sok jó pléjjert gyengíti
-
Nos közkívántra, bár már be lettem mutatva: Caroy vagyok, volt LoB-os jelenleg Hordás, ja és commander whore hogy legyen miben belekötni -
Nem, Wolfi horda klántag, ennyi. -
Deqwator #101004 "mondjuk deqwator kissé elértette pár poénom és anyázásnak ítélte, de ez legyen az ő gondja"én poénak vettem a dolgot ,azért mert nem írtam utánna 1mosolygós fejet nem az jelenti hogy nem értettem a viccet:) -
TS Zolly #101003 Ha ennyien vagytok, minek kellek még én is??? -
ja, ez már a 2. volt?? 
-
Mond már el ki vagy???
Amugy Me0w ilyen volt és ilyen is marad, egyesek elfogadják mások meg nem birják. -
Így játszottuk le először is... -
MI LENNE HA LEJÁCCANÁTOK MÉG1X A KÖRT, DE TISZTÁN KLÁNTAGOKKAL, B+?? 
-
Az lehet, hogy Ő ilyen de ezt nem biztos hogy mindenki tolerálni tudja! -
az utóbbi pár hozzászólás nemezt bizonyítja :) -
senkit nem érdekel meow hozzászólása, és beírásai, ilyen és kész mindenki tudja. -
igazán leírhatnád már, hogy ki is is vagy valójában...
amúgymeg ha azon vagytok kiakadva, hogy meow káromkodott párat, akkor tudok gratulálni...mint mondtam ő fícsör, megmondóember, itt fórumba engem is elküld anyámba 2 hozzászólásból egyszer csak úgy zsigerből, hogy kifejezze a szertetét
-
Rendben de úgy érzem az ilyen Meow félékre csak egy válasz lehet és az nem biztos az hogy elismerjük az érdemeit... De akkor meg fogják vissza az okostojásokat és ne veregessék itt egymás vállát hogy milyen skillesek káromkodásban és szidásban. -
Na srácok, ennek most én szeretnék véget vetni! Mivel kicsit "ismerem" KTC-t, játszottam is vele elég sokat, így meg kell őt védenem! Szerintem pont Ő az az ember, aki a meccs alatt a saját csapatát is próbálta nyugtatni. Kár, hogy pont Ő volt, aki mindig leesett a szerverekről! Amúgy egyedül MeOw volt aki folyamatosan szidta Wolfit + a csapatunkat, az FRX többi tagját ilyen szempontból nem érheti támadás!
Szerintem az FRX igen is jó csapat! Erről már többször is megbizonyosodhattunk mi magunk is. Azért mert volt tegnap náluk egy ember, aki nem tudja kontrolálni magát, nem kell az egész csapatot bántani. -
Akármikor kedvetek van valami meccshez, állunk elibe és jöhet a visszavágó, akár inf, akár conquest... -
Így van, titeket nem érintett, veletek egy nagyon jó és tisztességes meccset toltunk le, így tovább GBC. -
neménvoltam #100990 nah ha már ilyen paprikás a hangulat, jó lenne egy bf tali, hogy akik itt flémelnek, ott majd együtt igyanak:) senkinek semmi új infója nincs? -
Szerintem ez csak annyiban volt válasz a hszedre, hogy a csapatunk nem akarja folytatni a kupát. Semmi bántó nem volt benne, csak Running maki a többi "gondolatát" is oda írta, ami általánosságokról szól. -
Pedig vehetnéd - a tegnapi Hordva VS Frx meccsen folyamatosan fikáztatok Wolfguy repülését is, ok tegyük fel hogy lealázott titekett a levegőben. Na és? Ennyire váratlanul ért hogy valaki lehet jobb nálatok bizonyos pozicióban? Amúgy volt neketek is pár jó megmozdulásotok Fushe Passon USMC bakancsban, de ezek után említésre sem méltó, dőljetek bele a flamekardotokba aztán spricceljétek össze a battlefield.hu-t hogy micsoda bajnokok vagytok. Tegnapi refklektálásotok szinte mindenre az volt hogy "sz*pjon le" meg "b*zi repülös"? Nehogy el kezdd már védeni a sohase volt becsületetek... -
Haha... na ide találtam én is! Legalább a mi klánunkból is valaki képviseli a fánkot.. :D
Akartm reggelni és kideürl hogy már reggeltem egyszer.. de a suliba olyan gagyi a net hogy.. huha... :D
Na szóval a huncup jó alap gondolatokkal indult el, nagyon tetszett emg minden! Nekem szimplán az volt a bajom hogy vanank olyan klánok akik néha nagyon frucsán tudják beintézni a másikat! engem személy szerint nem érdekel ha kikapunk! Abból is tanulunk! De van sok kivétel! Ha mást nem CB-n biztos össze futunk pár magyar klánnal! Mi most Elvileg Conquesten indulunk, de majd mondom hogy infantryn is toljuk! én inkább azt szeretem!!
Na üdv: =25th=[HUN]M@no -
Ezt most nem értem, hogy miért pont nekem írod, amikor kikaptunk tőletek személy szerint annyit nehezményeztem, és azt sem nyilvánosan -ami egyébként sztem nem sértő rátok nézve- hogy 150-0-ás kört nem kellett volna produkálnunk ez nem volt szükségszerű, elbasztuk, nem részletezném. Igen a horda nagyon erős csapat blablabla, nem nyalok segget, de pont arról van szó hogy ha úgy gondolnám hogy csak sűrűbben vagyunk veletek többen nem, akkor nem győzködnélek. -
Ezt nem veszem magamra/magunkra. -
Vasnapra asszem nincs meccsünk de az gáz mert nemleszek 
Wolfi az egyik meccsszervező nálunk is, beszélje le magával!
-
JCSR-Horda ütközés jó lenne valamikor, barival le kéne szervezned nem? Régen pörögtünk már, kell a vereség is. Ja és Wolfi a mijénk.
-
És a személyiségi jogaink vazze???? 
Amúgy tény és való, a Horda rettenetesen sokat fejlődött, az élcsapatok közé kell sorolni, ez van.
jut eszembe visszatérünk ratyik és végetek
-
n003 #100981 érdekes kékes-lillás fejed van :DD -
Elnézést nem akarok bántani senkit, de nemhiszem h rá lehetne venni a csapatot h folytassuk ezt a dolgot, személy szerint nekem már hányingerem van attól h aki kikap a hordától az rinyálni kezd, köpköd ránk és stb...mintha valami szégyen csapattól kaptak volna ki. Eredményeink kiválóak és becsületre méltóak, néhány adat:
CB 16 infantry:
8. 1.206 Horda Horda Team Hungary 27win 10loss
11. 1.129 JCSR JEEP CSATA RULEZ Hungary 14w 10l
Egy jó példa arra hogy cb-n 27 meccset nyertünk eddig, amit eddig egyetlen magyar klán se produkált. Nem fogok semmit bizonygatni, csak szégyen h egyszerűbb köpködni a másikra, mint beismerni, h igen a horda lealázott minket mert gyengébbek, kevésbé felkészültek voltunk. Ez a probléma érinti a magyar csapatok többségét.
Na ezért szarok az egészre, és ezért nem folytatjuk a kupát. Nincs szükség arra, h egy a legközelebbi meccsünknél megint valaki ledegradáljon minket és a tagjainkat.
Lassan már egy rohadt gyakra se lehet kihívni a magyar klánokat, mert vereségük esetén összesírják magukat, vagy engem baszogatnak.
-
jókor szósz ;) -
"Ennél széthúzobb, kötekedősebb, stb. közösséget én még nem láttam!"
-
Mivel úgy tűnik, hogy a horda döntésével szemben fellebbezésnek helye nincs, arra szeretnénk kérni az frx klánt hogy ha amúgy nem akarják, legalább ennek fényében gondolják meg magukat és folytassák a kupát.
Én személy szerint annak örülnék ha mindkettő folytatná de hát ez van. -
Na jóreggelt!
Elöször is egyetértek azzal, ha Running kizárja a Hordát a kupából, mert vétettünk a szabályok ellen (2x is), ezzel automatikusan ez jár!
Minket szerintem ez annyira nem fog a földhöz vágni, mert alapból úgy indultunk neki, hogy játszunk egy jót! Én személy szerint már alig vártam, hogy végre magyar csapatok ellen játszhatunk, nem kell a kötsög csíter külföldiek ellen harcolni. Sajnos a magyar csapatok nagy része semmit nem változott az elmúlt években. Kb. egy éve kisérem figyelemmel a bf közösség(?) életét, de a helyzet azóta is ugyanolyan. Valakinek mindig sikerül belekötnie a másikba, néha okkal, néha ok nélkül. És akkor jönnek a többiek, akik keselyű modjára lecsapnak rá. Ennél széthúzobb, kötekedősebb, stb. közösséget én még nem láttam!
Mivel ez egy játék és arra találták ki, hogy szórakoztasson, nem értem miért kell ezt ennyire komolyan venni?! Mikor leülök játszani, akkor ezt olyanokkal teszem, akikkel szeretek együtt játszani. Mert SZÓRAKOZTAT! És engem kurvára nem érdekel, hogy az adott illető játszik-e más csapatban vagy sem! Egy kupánál persze kellenek szabályok, amik mindenkire nézve kötelező jellegűek! Ez alól egyáltalán nem kivétel a Horda sem! Hibáztunk, kizártak! Ennyi...Mi ezt nem fogjuk annyira komolyan venni, hogy döhüngjünk itt, vagy mindenféle undorító dolgot mondjunk a másiknak/másikról, mint pl. MeOw.
Én csak tényleg azokat a csapatokat sajnálom, akik tisztességgel készültek a kupára. Pl. játszottunk a VÉNY ellen egy gyakmeccset múlt héten és kijelenthete, hogy ők a kupa egyik nagy esélyesei! Mi ennek a kupának tényleg "funból" vágtunk neki. Egyszerűen a Horda nem tud olyan szinten "komoly" lenni, hogy görcsöljünk a győzelemért/vereségért. Akkor igazából már nem is lenne Horda...
Na most hirtelen ennyi jutott eszembe...
Peace
Horda|badsex