• DonC
    Szeritnem hagyjuk má, hogy MeOw kit szídott meg kit nem. Alapvetően a problémánk teljesen más mint amire hegyezitek. Leszarjuk az eredményt, mi si tudunk veszteni, amikor a LAN-on a DR szétbaszott minket akkor se ugattunk, tudomásul lett véve, hogy szarok voltunk azt kész. Tudnék mondan pár embert aki ellenben ott óbégatott... szal erről a ki nem tud veszteni témáról ugorjunk má le.

Szerény véleményem, hogy a horda nem csapat, hanem pontosan az ami a neve egy horda. Saját játékosa van kb. egy tucat a többi meg skilles kölcsön ember.

A problémánk mindössze annyi volt, hogy mi is készültünk a meccsre és atwe hiába mondja mekkora penge gyerek, sehol nincs wolfguyhoz képest a levegőben. Erre a horda behozza wolfguyt, gyere wolfika kis aranyom, gyere repüljél mert mi szarok vagyunk levegőben azt véletlenül nem úgy jön össze. Szal behozzák a másik klán repülösét. Korrekt. Na ez az amiből mi meg nem annyira kérünk, köszönjük. Én még nem láttam olyat, hogy ronaldo a ferencvárosban focizott volna bazeg. De majd szóljatok. Micsoda köcsög szabályok.

Azt hozzátenném első kérdésem volt ez amikor beléptünk a huncupba KTC felé van-e ilyen. Mondjuk arra nem gondoltam, hogy ez már olyan szint, hogy mindenki mindenkinél játszik. Ez már LOL.

Bari noob. Véleményed lehet, senki nem vitatja el, csak szerintem nem sokakat érdekel. Szal az egy éves bf múltaddal ne akard már a passzátszelet megfingani.

7th hozzászólására reagálva, nektek volt igazatok, hogy nem indultatok.

Badsec, conq32-ben soha nem voltunk érdekeltek. Azt meg elfogadom, hogy ilyen csapat vagytok, csak egyszerüen ilyen szabályok mellett rendezett kupában nem akarok indulni. Félreértés ne essék a kilépést én döntöttem el egyedül, kár ezért bármelyik frxet is kárhoztatni, hogy ne szétkúrkják a kupát. Engem lehet köpködni, bírom. Max letörlöm azt megyek tovább.