FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Na jóreggelt!
Elöször is egyetértek azzal, ha Running kizárja a Hordát a kupából, mert vétettünk a szabályok ellen (2x is), ezzel automatikusan ez jár!
Minket szerintem ez annyira nem fog a földhöz vágni, mert alapból úgy indultunk neki, hogy játszunk egy jót! Én személy szerint már alig vártam, hogy végre magyar csapatok ellen játszhatunk, nem kell a kötsög csíter külföldiek ellen harcolni. Sajnos a magyar csapatok nagy része semmit nem változott az elmúlt években. Kb. egy éve kisérem figyelemmel a bf közösség(?) életét, de a helyzet azóta is ugyanolyan. Valakinek mindig sikerül belekötnie a másikba, néha okkal, néha ok nélkül. És akkor jönnek a többiek, akik keselyű modjára lecsapnak rá. Ennél széthúzobb, kötekedősebb, stb. közösséget én még nem láttam!
Mivel ez egy játék és arra találták ki, hogy szórakoztasson, nem értem miért kell ezt ennyire komolyan venni?! Mikor leülök játszani, akkor ezt olyanokkal teszem, akikkel szeretek együtt játszani. Mert SZÓRAKOZTAT! És engem kurvára nem érdekel, hogy az adott illető játszik-e más csapatban vagy sem! Egy kupánál persze kellenek szabályok, amik mindenkire nézve kötelező jellegűek! Ez alól egyáltalán nem kivétel a Horda sem! Hibáztunk, kizártak! Ennyi...Mi ezt nem fogjuk annyira komolyan venni, hogy döhüngjünk itt, vagy mindenféle undorító dolgot mondjunk a másiknak/másikról, mint pl. MeOw.
Én csak tényleg azokat a csapatokat sajnálom, akik tisztességgel készültek a kupára. Pl. játszottunk a VÉNY ellen egy gyakmeccset múlt héten és kijelenthete, hogy ők a kupa egyik nagy esélyesei! Mi ennek a kupának tényleg "funból" vágtunk neki. Egyszerűen a Horda nem tud olyan szinten "komoly" lenni, hogy görcsöljünk a győzelemért/vereségért. Akkor igazából már nem is lenne Horda...
Na most hirtelen ennyi jutott eszembe...
Peace
Horda|badsex