172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Amúgy egyedül MeOw volt aki folyamatosan szidta Wolfit + a csapatunkat
Jah, folyamatosan. -
Es miert nem irhatom be a chatboxba? Megserul tole? Faj neki? Pap?
Egyebkent azt gondolsz, azt irsz rolam amit akarsz, nem erdekel. -
Jut eszembe, kié volt a konyharuha 
?
-
McKalton #101051 Nekem az tetszik az egészben hogy kb fél éve itt többen ugyanígy azt mondták soha többet magyar kupa szervezés, soha többet magyar kupában való részvétel, és lám újra beleestetek ebbe a hibába és most dezsavúú....
-
Kösz az elismerést:D -
Na mondom hogy nem az enyémen látták:D
-
Deqwator #101048 akkor csítelsz bazz 
-
az ha jól emlékszem KLegény gépe volt
42 óta igy tolja
-
Most nem tudok képen nyomni a monitoromról(remélhetőleg 2.5 óra és feltöltenek az elemek a fényképezőgépbe akkor majd nyomok egyet)
pedig akkor látnád hogy nincs rajta semmi:D
Egyébként tudom miért gondolod hogy van rajta egy matrica(csak azt nem értem hogy honnan veszed hogy előnyhöz juttat amikor még ki sem próbáltad :P).Szóval lanon már nem tudom kinek a gépénél ültem éppen, amikor oda jöttetek Zero-val vagy Rambóval, és néztétek a monitort elöttem amin volt egy matrica:Dvagyis nem az én monitoromon volt matrica:D de ha nem hiszed akkor gyere fel és nézd meg hogy játszom és akkor remélem sikerül elhinned hogy nem makróval meg matricával lőlek le:DDD -
Nem
-
Deqwator #101044 ez nem nekem lett címezve szerintem:) -
Persze, az az idő amit meg nyersz vele az nem számít ugye?
Most mért magyarázod, amikor te is azért használod, mert úgy gyorsabb, és akkor itt meg akarsz győzni, hogy nem is... -
Honnan van pénzed ennyi vip sms-re Janek? -
mekora lába van már annak acsajnak :P a banerba a 2 es felett :):P -
"vagy éppen pontozza a monitor közepét, hogy ne kelljen céloznia"
erre írtam hogy a pontozás nem csít mert ugyan úgy kell célozni... -
Deqwator #101040 most hogy vissza olvastam az összes hz-t arra jutottam hogy elég csökkent agyu emberek vannak itt(tisztelet a kivételnek!!!) -
Nem az én gépemen volt a pont a monitor közepén, és most sincsen :D -
Neoncsoves #101038 Az lehetséges hogy törölték az accountom??? mert azt írja hogy server refused connection... a bejelentkezésnél.. :ASD:SAD 
-
Mellettük kiállok én is, viszont a nem fair dolgokat bármennyire is legalizálja azt egy szabályzat, alapból utálom, rühellem.
Hogy értsed. Az hogy Ti arra fogjátok a kilépést, hogy "vesztettünk" nem túl fair. Namost ha Neked / Nektek ez a véleményetek az magánügy.
Pharolas említette bár nem ezekkel a szavakkal, hogy volt ennél magunk előtt megalázóbb vereségünk is. Hát volt, pedig a körülmények százszor voltak jobbak mint tegnap, de ha arra hajazol, hogy azért léptünk ki mert vesztettünk akkor jelentősen tévedésben élsz. Mégegyszer leírom, azért léptünk ki mert ezt a versenyt, ezen a módon nem preferáljuk. Olyan szabály van életben ami a csapattól függetlenül számomra elvben is elfogadhatatlan és nem engedem tovább a csapatot játszani, annak ellenére, hogy a szabályokkal tisztában voltunk / voltam és elfogadtuk / elfogadtam.
Aztán ha már a történelemnél meg a mi méltóságunknál tartottunk akkor volt olyan vereség régen amit nehéz volt méltósággal viselni. Igen ilyen is volt, de azt is viseltük. Kaptunk ki kupadöntőben az első helyért, miközben tudtuk, hogy iszonyú presztízs harc, utána évekig hallgatjuk majd. Csak a komplett bf/dc scene hallgatta, követte a meccset. Gondolom Joebácsiék tudják miről beszélek. Azt is elviseltük. A végén is kultúráltan tudtunk ünnepelni, utána, együtt az ellenféllel. Nem tudom végülis miről is beszéltek, hogy veszteni is tudni kell.
A CB eredményeitekhez gratulálok. Tegnap jók voltatok. Running szépen leírta a maga oldaláról a tegnapi történést. Bár objektív leírásnak nem nevezhető, atwetől és tőled megerősítést kaptunk, hogy nagyon király gyerekek vagytok együtt és külön külön is. Köszönjük a gondoskodó információ áramoltatást itt a cybertérben. Már régen szerettük volna ha ezek az információk eljutnak hozzánk, most még éppen feldolgozzuk. Majd utána döntünk róla, hogy mi legyen. Lehet, hogy inkább sakkozásban indulunk főleg, ha ettől az extra infótól pl. valakit stressz ér a csapatban.
Részemről lezártam a tegnapi Horda vs FRX-et. -
Fuji, ne kezd el.
Egy árva szóval sem említettem, hogy csítelsz. De én a kis pontot is etikátlannak tartom, de az legyen az én gondom. Másra is használom a gépet, nem csak játékra, ott meg zavaró lenne.
Ha neked úgy jobb, akkor pontozgasd, szabad országban élünk, csak épp nem fair (persze ez megint nézőpont kérdése). -
Az hogy a monitor közepén van egy matrica, és hogy valaki csítel az nem ugyan az a kategória... -
Akinek nem inge nem veszi magára:D -
Semmivel sem érzem többnek magam másoknál, csak ha megengeded szólok azért ami nem tetszik. -
Érdekes kis vita alakult itt ki, tiszta rambo 6 + mentsük meg vilit akciófilm 
Amit most írok, az pusztán saját vélemény. Most egy kicsit elvonatkoztatok a kupától. Már a magyar szervereken is azt nem szerettem, hogy szinte minden ismert/elismert magyar játékost le tudok lőni (értsd ez alatt, hogy lehet, 2x annyiszor ölt meg mint én őt, de nem kidugom a fejem és meghaltam szituban), de volt egy-két emberke (az objektivitás kedvéért nem nevezem nevén a lovat
) akiknél még fel sem emeltem a puskám, már halott voltam.
Gondolom ez annak köszönhető, hogy jobb a reflexe, mint nekem aki a nap végén egy kicsit fáradtan lép fel kikapcsolódni, vagy éppen pontozza a monitor közepét, hogy ne kelljen céloznia (amire én nem vagyok hajlandó), de a lényeg az, hogy nem volt szórakoztató egy xxx:5 ös eredményt elérni vele szemben.
Tehát itt arra akartam kilyukadni, hogy igenis van különbség vesztés, és bealázódás között. Az FRX szerintem igenis tud méltósággal, vagy éppenséggel jókedvvel veszíteni, csak ők sem szeretik, ha egy kupán többx kell a szórakozásuk rovására elviselniük az alázódást "különböző okok miatt"(megint említem, hogy ez SAJÁT vélemény).
Azt meg végképp nem hiszem el, hogy nem menne fel egy-két itt nyilatkozó hodás agyvize, ha ők is többx kellene, hogy elviseljék a fent említett dolgokat. vannak olyan klánok akikre úgy készül fel az ember, és akkor nem annyira szórakozás romboló, mert legyint rá az ember, de ... (úgyis értitek). -
Csak tudod, én kiállok a csapattársaim mellett! Mert ugye erről szól egy CSAPAT! De mint tudjuk a Horda nem csapat, csak egy szedett-vedett társaság.
Azt, hogy utána miket irtál rólam, az már inkább kettőnkre tartozik. De mint már mondtam, ez inkább Téged minősít, nem engem... -
Az csak egy megjegyzés volt a végén:D
Úgy általánosságban vonatkozik azokra akik többnek érzik magukat másoknál, amikor semmi okuk nincs rá:D
-
Mert ki másra? Az utsó mondatod a költői kérdések tárgykörbe tartozik talán... egybekötve egy reflektációval az én írásomra, nekem címezve. -
Nem hiszem, hogy szóltam volna hozzád. Vagy esetleg bari seggében élsz, hogy ingered van a válaszadásra? Neked az utolsó bekezdés ment, ha nem tudtad volna fogni. Még a nevedet is odaírtam. -
Te még ott tartassz látom, hogy kinek nagyobb a farka. Sajnállak nagyon.
Mondjuk azt is sajnálom, hogy megint az anyázás végtelenségébe megy a történet. Mégpedig onnan, hogy tegnap este egy kultúrált mondattal tudtára adtam a társulatnak, hogy köszönjük elég is volt.
És akkor utána mindenki csodálkozik, hogy 200 hsz.-el később már mindenki "anyázik" :) Csodálatos. -
Te meg találd meg abban a mondatban azt a részt ami miatt rád vonatkozik az a mondat...És akkor én veszek neked egy sportszeletet... -
atwe #101025 Kár hogy nem engem hivtál kicsit elszorakoznák veled .) és spawképernyöt nézegetnéd :P -
Please szólj már fujiryu barátodnak és közösen találjátok már meg azt konkrét szót, hogy "többet érek" valamelyik hozzászólásomban. Ha megvan veszek egy egy sportszeletet Nektek. -
Én soha nem vonta kétségbe a Te szellemi szintedet! Pedig ezek után talán megtehetném. Részemről a dolog lezárva. Nem vitatkozok olyanokkal, akik egyből "büdösbogaraznak", stb. Ez is inkább Téged minősít mint engem. -
-
MeOw feltehetőleg megvédi magát, nem szorul rá a védelemre. -
Sajnos annyira lowend ember vagy, hogy veled beszélgetni is kár. Mondjuk az egy dolog, hogy egy szarcsíra vagy bazmeg, de hogy egyszerre legyél szellemi károsult is az már fájó. Értelmezd a mondatokat mielőtt válaszolsz.
Te hány másodpercig maradtál életben büdösbogár amikor össze lettél nyomva fushe passon a második körben középen? Gyönyörüen haltatok csodamenek. 1 player hátrányban voltatok bazeg úgyanúgy ahogy mi is az első körben végig szinte, nem is értem, hogy mit ugatsz ugyan? Momentán veled is bármikor nyomok egy 1v1-et amiben akarod. Te überskill gyerek. Látom már nagyon nagy ember lettél, tegnap óta főleg. Verd is rá a faszod. Verd rá a kinyomtatott score táblára.
Az időt a cb önfényezésre, meg a szervezz te is kupát beszólásra értem. Majd ha tudtál komolyabb dolgot is a score táblánál felmutatni akkor ugassál. Lehet vannak itt páran akik emlékeznek a DC kupára amit szerveztünk, meg az utána történő ünneplésre, pedig ott nem kis ellentétek feszültek az élbolyban. Az volt a scene, a mostanit meg te és a barátaid jellemzik. Észben, szintben, korban. -
Védheted meowot, de ettől még a viselkedése azon a meccsen szerintem sértő volt és primitív...először nem akartam elhinni amit badsex felolvasott a chatboxból, mert azért egy ember akinek családja van, meg gondolom már 30+os, az csak van olyan szinten, hogy ne írja tele a chatboxot azzal hogy hülye buzi vagy wolfguy...
Azt meg én sem értem hogy miért érne bárki többet, valakinél csak azért mert nem a BF2-vel kezdte hanem mondjuk a 42-vel... -
atwe #101018 Remélem ezt nem mondod komolyan
Mert ez már vicc
-
"Bari noob. Véleményed lehet, senki nem vitatja el, csak szerintem nem sokakat érdekel. Szal az egy éves bf múltaddal ne akard már a passzátszelet megfingani."
Na látod, én meg pontosan itt látom a problémát! Mi a nagy büdős faszért hiszik itt páran többnek magukat, mert játszottak a BF42vel vagy bármelyik másik BF játékkal?!?!? Olyan magasról leszarom, hogy mit értetek el akármelyik másik játékban (ami nem a BF2), hogy azt el sem hiszed! Szóval be lehet fejezni ezt az én "ősbfes" vagyok, ti meg mind noobok" dumát!
"Szerény véleményem, hogy a horda nem csapat, hanem pontosan az ami a neve egy horda. Saját játékosa van kb. egy tucat a többi meg skilles kölcsön ember."
- Gondolj amit akarsz! Amikor éppen nem az APCben rohadt a segged, nem tudtál életben maradni 10mpig sem. Szóval a skillről ennyit. Nagymenő "ösbfes"...
Nekem jelen pillanatban annyira kurvára elegem van az egészből, hogy soha többet egy magyar csapat ellen nem akarok játszani! Bár tudom, hogy ez senkit nem hat meg itt!
-
Amúgy meg nem tudom mit hápogtok, szerintem teljesen korrekt egy mondattal kezdtem, nem anyázva, stb: "Annyi hozzáfűzni valóm volna MeOw szösszenetéhez, hogy töröljetek minket a kupából. Majd ha lesz értelmes nem embercserélgetős kupa, akkor elindulunk újra. Köszi."
Most miért kell ezen kiakadni, meg ugatni, hogy nem tudtok veszteni stb. Ez a három szó abszolút nem szerepl az idézett mondatban, még szó azonosság sincs. Főleg, hogy utána írtam GG horda. Most mi a gond?