• DonC
    Mellettük kiállok én is, viszont a nem fair dolgokat bármennyire is legalizálja azt egy szabályzat, alapból utálom, rühellem.

Hogy értsed. Az hogy Ti arra fogjátok a kilépést, hogy "vesztettünk" nem túl fair. Namost ha Neked / Nektek ez a véleményetek az magánügy.

Pharolas említette bár nem ezekkel a szavakkal, hogy volt ennél magunk előtt megalázóbb vereségünk is. Hát volt, pedig a körülmények százszor voltak jobbak mint tegnap, de ha arra hajazol, hogy azért léptünk ki mert vesztettünk akkor jelentősen tévedésben élsz. Mégegyszer leírom, azért léptünk ki mert ezt a versenyt, ezen a módon nem preferáljuk. Olyan szabály van életben ami a csapattól függetlenül számomra elvben is elfogadhatatlan és nem engedem tovább a csapatot játszani, annak ellenére, hogy a szabályokkal tisztában voltunk / voltam és elfogadtuk / elfogadtam.

Aztán ha már a történelemnél meg a mi méltóságunknál tartottunk akkor volt olyan vereség régen amit nehéz volt méltósággal viselni. Igen ilyen is volt, de azt is viseltük. Kaptunk ki kupadöntőben az első helyért, miközben tudtuk, hogy iszonyú presztízs harc, utána évekig hallgatjuk majd. Csak a komplett bf/dc scene hallgatta, követte a meccset. Gondolom Joebácsiék tudják miről beszélek. Azt is elviseltük. A végén is kultúráltan tudtunk ünnepelni, utána, együtt az ellenféllel. Nem tudom végülis miről is beszéltek, hogy veszteni is tudni kell.

A CB eredményeitekhez gratulálok. Tegnap jók voltatok. Running szépen leírta a maga oldaláról a tegnapi történést. Bár objektív leírásnak nem nevezhető, atwetől és tőled megerősítést kaptunk, hogy nagyon király gyerekek vagytok együtt és külön külön is. Köszönjük a gondoskodó információ áramoltatást itt a cybertérben. Már régen szerettük volna ha ezek az információk eljutnak hozzánk, most még éppen feldolgozzuk. Majd utána döntünk róla, hogy mi legyen. Lehet, hogy inkább sakkozásban indulunk főleg, ha ettől az extra infótól pl. valakit stressz ér a csapatban.

Részemről lezártam a tegnapi Horda vs FRX-et.