• badsec
    "Bari noob. Véleményed lehet, senki nem vitatja el, csak szerintem nem sokakat érdekel. Szal az egy éves bf múltaddal ne akard már a passzátszelet megfingani."
    Na látod, én meg pontosan itt látom a problémát! Mi a nagy büdős faszért hiszik itt páran többnek magukat, mert játszottak a BF42vel vagy bármelyik másik BF játékkal?!?!? Olyan magasról leszarom, hogy mit értetek el akármelyik másik játékban (ami nem a BF2), hogy azt el sem hiszed! Szóval be lehet fejezni ezt az én "ősbfes" vagyok, ti meg mind noobok" dumát!
    "Szerény véleményem, hogy a horda nem csapat, hanem pontosan az ami a neve egy horda. Saját játékosa van kb. egy tucat a többi meg skilles kölcsön ember." - Gondolj amit akarsz! Amikor éppen nem az APCben rohadt a segged, nem tudtál életben maradni 10mpig sem. Szóval a skillről ennyit. Nagymenő "ösbfes"...

Nekem jelen pillanatban annyira kurvára elegem van az egészből, hogy soha többet egy magyar csapat ellen nem akarok játszani! Bár tudom, hogy ez senkit nem hat meg itt!