• Pharolas
    Érdekes kis vita alakult itt ki, tiszta rambo 6 + mentsük meg vilit akciófilm

Amit most írok, az pusztán saját vélemény. Most egy kicsit elvonatkoztatok a kupától. Már a magyar szervereken is azt nem szerettem, hogy szinte minden ismert/elismert magyar játékost le tudok lőni (értsd ez alatt, hogy lehet, 2x annyiszor ölt meg mint én őt, de nem kidugom a fejem és meghaltam szituban), de volt egy-két emberke (az objektivitás kedvéért nem nevezem nevén a lovat ) akiknél még fel sem emeltem a puskám, már halott voltam.
    Gondolom ez annak köszönhető, hogy jobb a reflexe, mint nekem aki a nap végén egy kicsit fáradtan lép fel kikapcsolódni, vagy éppen pontozza a monitor közepét, hogy ne kelljen céloznia (amire én nem vagyok hajlandó), de a lényeg az, hogy nem volt szórakoztató egy xxx:5 ös eredményt elérni vele szemben.

Tehát itt arra akartam kilyukadni, hogy igenis van különbség vesztés, és bealázódás között. Az FRX szerintem igenis tud méltósággal, vagy éppenséggel jókedvvel veszíteni, csak ők sem szeretik, ha egy kupán többx kell a szórakozásuk rovására elviselniük az alázódást "különböző okok miatt"(megint említem, hogy ez SAJÁT vélemény).

Azt meg végképp nem hiszem el, hogy nem menne fel egy-két itt nyilatkozó hodás agyvize, ha ők is többx kellene, hogy elviseljék a fent említett dolgokat. vannak olyan klánok akikre úgy készül fel az ember, és akkor nem annyira szórakozás romboló, mert legyint rá az ember, de ... (úgyis értitek).