172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
neménvoltam #102294 Van erre egy hülye kis elméletem, ami lehet, hogy nagy baromság, de megpróbálom: ha valaki kap egy kis pluszt a játékhoz, teljesen mindegy hogy mit, az már fejben, hozzáállásban is kap egy pluszt. Tehát amíg ő azt hiszi, hogy a kis célkereszt miatt tud jobban lőni, addig csak a saját fejében lejátszódó pozitív hatás miatt, saját maga miatt tud jobban lőni. Remélem érthető, nem tudtam máshogy megfogalmazni, sajnálom:) -
A 7th klán tagfelvételt hírdet.
Olyan emberek jelentkezését várjuk, akik heti 2-3 alkalommal aktívan részt tudnak venni különböző megmérettetésekben. Minimum elvárás: 18+ , eredeti játék, TS-en való aktív jelenlét....
Kontakt személyek MSN-en:Killergeri [email protected]
Boxer [email protected] -
TS Zolly #102292 Sima, nem alkoholos filcel volt nekem anno bejelőlve a célkereszt sima bf42-be. Dc-ben nem volt rá szükségem. Fh-ba megint ott volt. Ebben a játékban szvsz tök fölösleges a nagy szórások miatt.
De valami ok folytán, soha nem kutattam olyan progi után, ami bejelöli nekem a fix célkeresztet. Lebukott csiter is kérdezett volna elösször mielött felteszi. Biztos megmondták volna neki, nem szabad, mert tilos. Jó tanulópénz lett ez neki. És amint ismertek, aki egyszer lebukott a pb ellenőrzésen, az továbbiakban a szemembe mi.
De itt van az ellenmondás. Én a filcollazással szereztem évekkel ezelött előnyt magamnak, mikor a bf még a pb-t sem ismerte, Steve meg progival. Kettőnk közt mi a külömbség? Érdembe semmi. És mégis van. Ö lebukott, én nem. Szal ahogy vesszük, én is csiter vagyok azokkal együtt, kik használják[ták] e régi bejelölést. Szívesen leszedtem volna Steveről a keresztvízet, de ugy érzem, nem tehetem :) Szal eléggé hüje faszláma voltál, huzz el a bótba uj gémért, és soha meg ne forduljon Steve a fejedbe ezekután a különféle segédprogik használata. És további jó warokat kívánok neked, és az egész Hordának. -
csíterek!

-
nekem postit ből van célkereszt:) -
Amúgy a CoR szerven fut az MBL.
-
Anno még BF1 (DC) Clanbase meccsek előtt, ha lost vilmoson nyomtunk valamelyik csíter klán ellen akkor, én is raktam pontot a monitorom közepére. Persze nem filctollal, mint néhány barbár itt, hanem fehér hővezető pasztával. A meccs után, pedig papir zsepivel egy mozdulattal le lehetett törölni. Viszont programot használni erre a célra már elég gáz.
A PB nem tesz különbséget a segédprogramok, és csít programok között.
Ezért bárki, aki külső programot használ legyen az bármilyen ártatlan kis progi, megkockáztatja a ban-t.
Yan: Az autohotkey-nél viszont kicsit más a helyzet.
Lehet scriptelésre használni, ami tiltott, és lehet keybind-re használni ami nem. Ezért az a faramuci helyzet állt elő, hogy a PB szerint a használata nem engedélyezett, de ban sem jár érte.
Viszont a punkbusted-os srácok szerint ennek ellenére ez csalás, ezért azokon a szervereken amik benne vannak a Global Master Ban List-ben
az autohotkey-t használókat autómatikusan kivágja a PB, míg azokon a szervereken amiken nem fut MBL ott viszont nyugodtan garázdálkodhatnak.
Szóval szvsz, bármit megtehettek, hogy jobban menjen a játék, de külső programot inkább ne használjatok rá. -
Korpsweb #102287 Az ember alaptermészeténél fogva próbál dolgokat más megközelítésből megoldani, mint ami a hagyományos elfogadott módszer...Őket nevezzük korszakalkotóknak, lázadóknak... Persze most jó nagy faszságot írtam, a lényeg itt egy példa...így is fel lehet bontani egy levelet 
levélbontás -
ez mekkora fasság, aki kilóméterekről osztja a fejeseket késsel az nyugodtan játszik ,de ien kis semmiségért meg kibasz a pb.
nekem is bevan jelölve a monitorom közepe csak máshogy -
marcio mela #102285 Aviator badge-nél a repülőben töltött időbe beszámít amikor nem én vezetem de benne ülök? -
Nem tudom, így járt, tanult belőle, és remélem más is. -
coRDHA DriLL #102283 az engineer 3. unlockja
Tényleg, a BF2ben miért nem lehet a csavarkulcsal fejbe baszni a snipereket?
-
ez rohadt jó -
a lapát melyik kaszt unlockja?
-
Nem kommentalom a dolgot... Steve igy is jo jatekos, minek kellett neki az a kurva plusz celkereszt? -
Nem, de en igen es szajbabaszlak egy lapattal :) -
coRDHA DriLL #102278 ez nem kifogás.... (I'm) Running dry need absinthe
-
Azt nem tudom, de ezt én is kipróbálom, teszek egy pöttyöt a monitorra. De hova kell tenni? Honnan tudom meg h hol van a célkereszt közepe? -
ha én most otthon rajzolok a monitorom közepére egy ikszet, azt is észreveszi a PB?
-
Nyomjatok le pár meccset infantryba cb-n, pl az első 10 csapat közül valamelyikkel és akkor megtudod miért mondtam.
-
coRDHA DriLL #102274 a spájzban van, a befőttes üvegek között
-
coRDHA DriLL #102273 Ha lófaszra sem volt jó akkor miért használta?? Felőlem lehet újra a Horda aktív tagja, de megbecsült..... az már kevésbé.
korrekt tőled, hogy közzétetted, de nem kellett volna egyből azzal jönni, hogy a cb-n így meg úgy durvábban csalnak. Ez pont olyan, mint amikor valaki lebukik doppingvizsgálaton és azt mondja, hogy nem tudja, hogy került a szervezetébe. -
Hát nem a BF2 lan party az is biztos
-
Tudom, direkt keltem a feszkót, uncsi a topic már, kell a flém...
-
n003 #102270 nyahh .. hova is raktam a baccardin érlelt veseköveimet?? 

-
Mindenki elsiklott volna az ügy felett egy kisebb enyje-benyjével, de te saját magad nem hagyod ezt b+. Direkt generálod a feszültséget. Igazán észrevehetnéd már. -
Ezaz kezd beindulni a topic...gyerünk többiek is, kapcsolódjatok be!!!
Mesor, engem is szájbakéne mert kötekszem, de neked meg a szád kéne kimosni, mert csúnya szavak jönnek ki belőle.
-
Na ki a mocskosabb csaló, aki tétmeccsen csal vagy ilyen scriptet használ mint a Steve láma?
Nesztek hitetlenek, nézzétek csak h játszik a csíter Running!! :) -
Téged kéne szájba baszni kővel, a fasznak kell kötekedni(úgyis rég volt már flém igaz...). Elnézést kérek hogy nem dobok hátast az őszinteségtől (ami megjegyzem gerinces dolog volt, ahelyett hogy megvártátok volna míg felfedezi valaki a ban listán
). De ettől még nem fogok gratulálni Stevenek a hülyeségéért.
-
És aki a legjobb az kikerül a nap hősei közé Huncup oldalon?
-
Hát ez van, most megfizet a steve. Nyílt megkövezést kap, (az első helyeket és dobásokat természetesen az frx és 7th teheti meg) majd utána egy 2 hetes vizihullával kell szexuális kapcsolatot létesítenie, annyira rossz ember volt, egy igazi sötét gazember!
-
neménvoltam #102263 az egérgomb nálam is beragad:S
meg az sem fairplay, hogy a pb nem fogja meg az olyan csapatokat, mint a Team Rock, Renegades, aPas és társai, de egy ilyen apróbb segédprogramot máris kiszúr:S -
Ez akkor is gusztustalan...
Steve b+ nagy fasz voltál.
-
Inkább az autohotkey-esek buknának már le! az súlyosabb!
Ürügyet nem keresünk, mert igy is berugunk :)
Az aláirásod most már aktuális :p -
biztos valami titkos katonai kísérletben vesz részt, olyan szert pumpáltak belé, hogy nem érzi a fájdalmat
-
Csába ... szóval előttem állt, HÁTTAL nekem :) -
Nemvagyunkmiolyanok!!!
Mellesleg az előny dolgokat én is balfaszságnak tartom ... én szeretek High-on jáccani, rá is basztam régebben soxor mikor klánmeccsen elfelejtettem lentebb venni a dolgokat ...viszont az qrva idegesítő, hogy eldöntöm, hogy játszok a BF2-vel és közepesen hatékonyan (Saját szintemhez képest ...) vagy játszok teljesen hatékonyan, de Wolfeintein-el ...
Én valahogy úgy vagyok az ilyesmivel, hogy ahogy Steve-et ismerem a Hordás gyakokról, valszeg célkereszt nélkül se lenne elveszett ember ...
Olyan lehet ez a célkereszt mint az Script-ek ... Ugyan előnyhöz juttatja az embert, de nem komoly "csít" kategória ... Mert én pl: nem festegetném a monitoromat, ez azért elegánsabb megoldás, de gyakorlatilag ugyanaz ...
Ráadásul ismerve a BF2 fegyvereinek szórását, az a célkereszt gyakorlatilag placebo hatású max :(
Olyan pontosak mint gyerekkoromban a szomszéd srác ... tanítottam, hogyan kell csúzlival célozni, előttem ált, de fejbelőtt
-
Na az normális mikor a fuji-ba 30 golyó kell, fordul oszt lelő, ts-en meg kikacag?
-
Ájj, én se értettem vele egyet, de ez rá tartozik, ő még mit vél annak, nekem nem jogom eldönteni. Én csak tájékoztattam a közösséget, oszt ennyi. Remélem azért a coRDHA csapata emiatt a sajnálatos hír miatt nem fog megint ürügyet találni valahol a lerészegedésre. 

-
azért kár volt ezért, steve, neked aztán tényleg nem volt szükséged ilyesmire, bár az ember mindig próbál jobb eredményt elérni.
inkább olyanok ne történnyenek, mint nemrég velem (és nem először), hogy a csávókám ak-val, állva, egy fejeslövéssel leiskoláz simán snipertávolságból, miközben én már 2. lövést eresztettem a fejébe, és nem bírt elpatkolni.
csíterek!
a lapát melyik kaszt unlockja?