FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
TS Zolly #102292 Sima, nem alkoholos filcel volt nekem anno bejelőlve a célkereszt sima bf42-be. Dc-ben nem volt rá szükségem. Fh-ba megint ott volt. Ebben a játékban szvsz tök fölösleges a nagy szórások miatt.
De valami ok folytán, soha nem kutattam olyan progi után, ami bejelöli nekem a fix célkeresztet. Lebukott csiter is kérdezett volna elösször mielött felteszi. Biztos megmondták volna neki, nem szabad, mert tilos. Jó tanulópénz lett ez neki. És amint ismertek, aki egyszer lebukott a pb ellenőrzésen, az továbbiakban a szemembe mi.
De itt van az ellenmondás. Én a filcollazással szereztem évekkel ezelött előnyt magamnak, mikor a bf még a pb-t sem ismerte, Steve meg progival. Kettőnk közt mi a külömbség? Érdembe semmi. És mégis van. Ö lebukott, én nem. Szal ahogy vesszük, én is csiter vagyok azokkal együtt, kik használják[ták] e régi bejelölést. Szívesen leszedtem volna Steveről a keresztvízet, de ugy érzem, nem tehetem :) Szal eléggé hüje faszláma voltál, huzz el a bótba uj gémért, és soha meg ne forduljon Steve a fejedbe ezekután a különféle segédprogik használata. És további jó warokat kívánok neked, és az egész Hordának.