FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
Nemvagyunkmiolyanok!!!
Mellesleg az előny dolgokat én is balfaszságnak tartom ... én szeretek High-on jáccani, rá is basztam régebben soxor mikor klánmeccsen elfelejtettem lentebb venni a dolgokat ...viszont az qrva idegesítő, hogy eldöntöm, hogy játszok a BF2-vel és közepesen hatékonyan (Saját szintemhez képest ...) vagy játszok teljesen hatékonyan, de Wolfeintein-el ...
Én valahogy úgy vagyok az ilyesmivel, hogy ahogy Steve-et ismerem a Hordás gyakokról, valszeg célkereszt nélkül se lenne elveszett ember ...
Olyan lehet ez a célkereszt mint az Script-ek ... Ugyan előnyhöz juttatja az embert, de nem komoly "csít" kategória ... Mert én pl: nem festegetném a monitoromat, ez azért elegánsabb megoldás, de gyakorlatilag ugyanaz ...
Ráadásul ismerve a BF2 fegyvereinek szórását, az a célkereszt gyakorlatilag placebo hatású max :(
Olyan pontosak mint gyerekkoromban a szomszéd srác ... tanítottam, hogyan kell csúzlival célozni, előttem ált, de fejbelőtt