172102

FAQ * Mielőtt kérdezel katt ide! * << FREE XXX!
Commander,Squad & Teamwork FAQ | Battlefield 2 útmutató (pdf)
Battlefield2.hu | Battlefield Community Oldal | BF2 Community topik | Battlefield 2 Hácégéming überkockák topikja
Battlefield linkgyűjtemény
-
GameOverrr #120245 Én már fél éve megmondtam a battlefield.hu-n, hogy a TV-t ki kellene venni a játékból, mert annak nincs sok értelme, hogy 400 méterről sokadjára nyírok ki valaki olyat, aki még csak nem is látott, így még csak rám sem tudott lőni, nemhogy megsebesíteni. -
amíg ilyen buzi flautómata irányítású tv-raksi van a játékban ratyi légvédelem mellett addig nincs értelme skilles pilótákról beszélni
-
GameOverrr #120243 Kiegészíteném még Fujiryu 120236-os számú hsz-át a saját tapasztalatommal: A Chopper Mayhem nevű szerveren futottam össze a_fly-al, aki szintén nagy helis hírében áll(már amennyire én tudom). A srác meghívott egy 1v1-re a szerverükre. Mondom, nagyon szívesen megyek.
Hát mit ne mondjak: nagyon elpáholt, ha azt mondom, hogy hülyét csinált belőlem akkor még finoman is fogalmaztam. Csak forogtam, mint gólyafos a levegőben, aztán azt sem tudtam, honnan jönnek a rakéták.
20-8-ra nyert. Megkérdeztem, hogy nem játszanánk-e néhány menetet a TV-k nélkül, csak a sima rakétákkal? Azt mondta, hogyne! 4-0 volt ide, mikor szólt hogy neki elege van, mert nem szereti, ha "owned"-olják...
Szóval tény, hogy van amiben nagyon ott vannak, másban meg ugyanolyan átlagosak, mint bármelyik -általad oly nagyon lenézett- "public noob". -
jja kellenének rá harci helik meg több tereptárgy mert így elég ratyi hogy 400m-re vannak egymástól a zászlók járgány meg sehol -
GameOverrr #120241 Figyeled öregem? A végén még kiderül, hogy egy rugóra jár az agyunk! 
-
Nekem nem nagyon jön be az új pálya ,ettől még a ködös kínai is jobban tetszik. -
Platypus16 #120239 Miért jelölted be magad osztráknak?:) -
GameOverrr #120238 Ad 1) Ki hájpolja a publik heliseket? 
Ad 2) Ki mondta, hogy ezek egyike sem csinálna hülyét egy átlagos publik játékosból?
Ad 3) Ami a belinkelt játékosokat illeti: Többségüket ismerem névről(és figyelem az eredményeiket), sőt van aki ellen már játszottam a Chopper Mayhem nevű szerveren is. Valóban jól nyomják, nem mondta senki, hogy nem.
Ad 4) Miért is kellene nekem benevezni bárhova? Hogy bebizonyítsak neked valamit? Semmit sem akarok bizonyítani. Miért is kéne? Nem vágyom az elismerésedre. Másrészről meg én szórakozásból játszom ezt a játékot, olyan körülmények között, ahogy azt eredetileg megalkották, vadászgépekkel, AA-kkel, helikkel, tankokkal, mindennel megspékelve. És nem azért, hogy elmondhassam, magamról, hogy mekkora király vagyok, elindultam a tököm tudja milyen kupán, és x-edik helyezést értem el. Ott csak helik ellen kell küzdeni, ami valóban nagyon izgi, de önmagában hosszútávon unalmas. Itt csak abból áll a játék, hogy vajon ők vagy mi vesszük-e be hamarabb a TV-t. Az ilyen chopperes szervereket is megunom 20 perc után.
Sokkal izgalmasabb, összetettebb normális szerveren játszani, ami kevésbé egysíkú és sokkal fordulatosabb is: egyik pillanatban még Istent játszva kaszálhatod a népet, a másik pillanatban meg két vadászgép van a seggedben, aztán füled-farkad behúzva azon izgulsz, hogy vajon haza tudsz-e még sunnyogni javítani. Számomra sokkal szórakoztatóbb ez a dinamikusan mozgó hadszintér, mint az egysíkú TV-rakétázgatás. -
De a 96%.osok jók:D A gyereknek az esetek 90%-ában betalál az első tv:D A második az ált 100%.De én azért még megemlíteném itt a HMC-s heliseket is:D Ritkán örültem annyira BF2-ben dolognak mint amikor az ezerrel pörgő helijüket leszedtem Dragonon:D -
Ja és a 2on2 ladderrel kapcsolatban.Én heliztem már pár meccsen és csak 2 heli 2on2 meccsen voltam(najó az egyik 1on2 volt) és ég és föld a kettő.A conq meccsen százezer más dolog van amire figyelni kell, a helis ladderbe meg annyi az egész, hogy ködhatárról kilövi a tv-t a pilóta meg hátramegy...Ezért buktam az 1on2 meccset.Az volt az első ilyen meccsemm és nemkicsit sok meglepetés ért.Kínai oldalon Oilfildsen amikor beszáltam a helibe már egyből meghaltam mivel olyan jó volt a spawnja a másik heliseknek, nekem meg szar...MEg az egész a bujkálásról szólt, nem igazán a skillről.Szóval nem feltétlenül jó az aki egy 2on2 meccsen nyer, mert egy iggazi meccsen sokkal több dologra kell odafigyelni, meg a 2on2 meccsen azért lényegesen több dolog múlik a szerencsén... -
Mingyá meghatódom geci 

-
ezt a gipszjakabos dumát nem értem
ez most szimpla katona "humor"
vagy valami sztorihoz kapcsolódó pojén
-
GameOverrr #120233 A sharqi-s kempelésüket speciel nem láttam, de meg tudom érteni. Korábban azt írtam, hogy helizve nem lehet mindig tisztességesen játszani, mert az az ember saját szórakozásának rovására megy. Ennek ékes bizonyítéka Sharqi, USMC oldal. Be lehet írni lent a keresőbe, hogy "Sharqi", elég sok találat lesz, amelyeknek a fele arról szól, hogy valaki így meg így anyázza a MEC-heliseket, amiért azok szarrá kempelték őt a TV-toronynál, ami ugye elfoglalható, így mindenki azt csinál ott, amit akar, míg a MEC-helisek nyeregben érezhetik magukat, mert az ő bázisuk szent és sérthetetlen.
Én is nem egyszer szálltam már fel amcsiként úgy a TV-toronyról a kör legelején, hogy egy TV-rakéta süvített el az orrom előtt. Meggyőződésem, hogyha az betalál, még mindig kempelnének...Nem talált, több próbálkozási lehetőségük meg nem volt... Azt inkább nem részletezném, hogy hogyan kapcsoltam ki őket a játékból, mert azzal megint témánál lennénk, inkább mindenkinek a fantáziájára bízom.
Mindenesetre, annyit elmondhatok, hogy rajtam senki sem fog élvezkedni pusztán azért, mert a pályaszerkesztőknek volt egy óriási hibájuk.
Egy szó mint száz: Sharqin amcsiként a következőket teheti az ember:
a)nem helizik;
b)helizik, és a kör végén jön ide sírni;
c)helizik - pofátlanul játszva.
Szóval én meg tudom érteni őket. -
David2006 #120232 haggyad már a Public-Láma heliseidet...
az én szememben nem az a menő helis aki publicon, hanem éles meccsen csinál ilyet,ilyet a Fuji is:D de pl. őket már nem 1szer játszani és nem lenne esélye ellenük semmi public-noobnak...
gunner
pilot
solo
és hogy saját teamből is emlitsek valakit:D
ja és ha kkora király vagy akkor szerezzél magadnak egy pilotát,vagy ha nagyon menőnek hiszed magad egyedül nevezz be az ESL vagy CB helis ladderbe,meglátjuk mit tudsz barátom -
Livius #120231 A Ghostal csak akkor lesz gáz ha változott a hardver felépítésed és úgy akarod felrakni. -
Livius #120230 hát de a driverek szerintem cdről vagy netről frisstsd. -
jaja...friss xp,ures,alap driverekkel...es a regi bf2 dvd meg megy...mik vannak:) -
ha tenkkal lenne ilyen k/d,azt en is megneznem...de helibol meg en is tudok neha eltalalni valamit:)az ilyeneket mindig elvezet tankbol kirecskazni,aztan csak azt latod gipszjakab disconnect:) -
Livius #120227 XP-t ghostról telepítetted? -
nem...ghostoltam,aztan vissza ua.beallitasokkal regi bf2,az megy...szal a delux edition ezek szerint egy kalap fos...mintha nem szokhattuk volna meg az eagémsztől...höh -
Livius #120225 Én szerintem Ctalyst vagy Forceware firssítés lehet valamit javítana ha nem a legújjab van most fenn. -
ez aztán egy igazi szerver
-
TS Zolly #120223 Ati sokkal nagyobb lámább még nálad is. Csak a megszületőket tudja irtani, ráadásul szinte mindig valamilyen késes szerveren van. 3 csillagos rangja volt, de az ea pontfarmolásért elvette a pontait.
Még van valami??? -
Kar volt, az az Ati vagy Doki vagy mi a faszom egy szerencsetlen kis buzi kreten, apolasra sozrulo fitymaszukulet. Nem kell vele torodni, had gyujtogesse a pontjait (majd akkor fogok rohogni, mikor az EA leallitja a bf2 szervereket, es DROP DATABASE BF2_RANKED, es az ilyen Ati fele kis gennygubok orakat fognak zokogni, hogy elment 3 ev az eletukbol a semmiert. Ezert szanom a wowos lamakat is, egy tavoli adatbazisban inkrementalnak szamokat) -
GameOverrr #120221 Akkor a korábban említett sztori:
Már régóta vadászok igazán nagy spílerekre, mert az egyik ilyen már több videót is csinált, amikből én speciel rengeteget tanultam, úgyhogy a "Jobbtól nem szégyen tanulni!" felkiáltással nekilendülve gondoltam meglesem ezeket "élőben" is. A fent nevezett illető sajnos már nem játszik, pedig leginkább rá lettem volna kíváncsi. Ha nincs ló, jó a szamár alapon őt is meglesném, de még nem sikerült elkapnom.
Aztán rájöttem, hogy nem is kell olyan messzire menni, kis hazánkban is van extraklasszis teljesítményt nyújtó játékos. Legalábbis aki ilyen szinten ráver a magyar mezőnyre, az valamit nagyon tudhat. 17-es K/D! Te jó ég! Milyen szinten kell ehhez tudni kempelni? Az én girhes 5-ös K/D a fasorban sincs.
Gondoltam, kaszálást tekintve el lehet majd lesni tőle egy-két figurát, igy nem is kellett nekem több, felmentem arra a szerverre, ahol gyakran megfordul.
Csak halkan jegyzem meg, hogy azért lélekben fel voltam rá készülve, hogy lehet, hogy nem egy átlagos szerver lesz, és majd esetleg egy kis statpadding is befigyel, de hogy ennyire pofátlanul arra azért én sem számítottam. A csatlakozásnál azt írták, hogy figyeljük a szabályokat, hát én figyeltem, meg is örökítettem egy párat belőlük. Íme:
Nem szabad elfoglalni az ellenség zászlóját! (...)
Nem lehet csak úgy gyilkolászni, előbb meg kell kérdezni, hogy szabad-e! - Azért köztünk szólva ez nem gyenge, egy tapsot mindenképpen megér.

Sajnos hősünket nem láttam akcióban, mert pusztán két percet tölthettem a szerveren, ezalatt kb. a következőt csináltam: beszálltam egy srác mellé a helibe, akivel nekimentünk az első fának. Aztán egyedül repültem (volna) a helivel... Ez idő alatt nem lőttem ki egyetlen golyót sem, nem szóltam senkihez semmit, hozzám sem szólt senki semmit. Kb. félúton járhattam a kínai reptér felé, amikor kirúgtak egy "You are a noob guy" felirat kíséretében. De nem ám holmi szaros kis kickel pirítottak. A lófaszt! Egyből BAN! A semmiért!

Így sajnos a kiszemelt célszemélytől nem sikerült semmit sem ellesni, de a szerverszabályzatból kiindulva, nem is maradtam le semmiről. No mindegy, majd nézek magamnak egy másik "mentort". -
innen B+
-
Blah, ki se probalom. /me amd parti. -
Helo
honnan lehet leszedni az újj mappot linkelje be ma vki leccives -
na,úgy látom,azért te is tudsz hülyeségeket kérdezni,höh...
valszeg egy melegedős problémára rajöttem volna... -
GameOverrr #120216 
-
hát,ugy lám,vannak akik egyből rájönnek a dolgokra...sőt,ez is ment egy darabig,aztán mindenféle vátoztatás nélkül elbaszódott...egyik napról a másikra... -
mi a fasznak friss drájvör ha idáig egy évig ment azzal ami vót -
ki sem próbálodot akartam írni:D -
Minek kérdezel, ha a választ hülyeségnek tartod? -
Livius #120211 Minden hardverhez normális friss driverek vannak fenn? -
Livius #120210 Nekem tetszik az egész map, még a reklámokkal is mert én Inteles vagyok. Vannak ám egy pontnál Core2Dou-s dobozok egy nagy csomagban. -
Megnéztem az új mapot!
A játék semmit nem változott fél év alatt, viszont szép hirdetéseket tettek bele:
-
vazze,valszeg syerver becsatlakozaskor meg nem kell valami nagy teljesitmeny:)itt valami mas van... -
Próbálj meg egy ventillátort max fordulaton a ház oldalának dönteni...
Nekem bevált:) -
na,újabb érdekesség.
eddig ment a delux,mostanság,ha be akarok csatlakozni egy szerverre,kiugrik asztalra,majd egy szép fekete képet látok.szinglibe megy,winfos ujratelepítve,peccs+pb frissítve,tűzfal router kikapcs