• GameOverrr
    Akkor a korábban említett sztori:

Már régóta vadászok igazán nagy spílerekre, mert az egyik ilyen már több videót is csinált, amikből én speciel rengeteget tanultam, úgyhogy a "Jobbtól nem szégyen tanulni!" felkiáltással nekilendülve gondoltam meglesem ezeket "élőben" is. A fent nevezett illető sajnos már nem játszik, pedig leginkább rá lettem volna kíváncsi. Ha nincs ló, jó a szamár alapon őt is meglesném, de még nem sikerült elkapnom.

Aztán rájöttem, hogy nem is kell olyan messzire menni, kis hazánkban is van extraklasszis teljesítményt nyújtó játékos. Legalábbis aki ilyen szinten ráver a magyar mezőnyre, az valamit nagyon tudhat. 17-es K/D! Te jó ég! Milyen szinten kell ehhez tudni kempelni? Az én girhes 5-ös K/D a fasorban sincs. Gondoltam, kaszálást tekintve el lehet majd lesni tőle egy-két figurát, igy nem is kellett nekem több, felmentem arra a szerverre, ahol gyakran megfordul.

Csak halkan jegyzem meg, hogy azért lélekben fel voltam rá készülve, hogy lehet, hogy nem egy átlagos szerver lesz, és majd esetleg egy kis statpadding is befigyel, de hogy ennyire pofátlanul arra azért én sem számítottam. A csatlakozásnál azt írták, hogy figyeljük a szabályokat, hát én figyeltem, meg is örökítettem egy párat belőlük. Íme:
    Nem szabad elfoglalni az ellenség zászlóját! (...)
    Nem lehet csak úgy gyilkolászni, előbb meg kell kérdezni, hogy szabad-e! - Azért köztünk szólva ez nem gyenge, egy tapsot mindenképpen megér.

Sajnos hősünket nem láttam akcióban, mert pusztán két percet tölthettem a szerveren, ezalatt kb. a következőt csináltam: beszálltam egy srác mellé a helibe, akivel nekimentünk az első fának. Aztán egyedül repültem (volna) a helivel... Ez idő alatt nem lőttem ki egyetlen golyót sem, nem szóltam senkihez semmit, hozzám sem szólt senki semmit. Kb. félúton járhattam a kínai reptér felé, amikor kirúgtak egy "You are a noob guy" felirat kíséretében. De nem ám holmi szaros kis kickel pirítottak. A lófaszt! Egyből BAN! A semmiért!

Így sajnos a kiszemelt célszemélytől nem sikerült semmit sem ellesni, de a szerverszabályzatból kiindulva, nem is maradtam le semmiről. No mindegy, majd nézek magamnak egy másik "mentort".