• GameOverrr
    Ad 1) Ki hájpolja a publik heliseket?

Ad 2) Ki mondta, hogy ezek egyike sem csinálna hülyét egy átlagos publik játékosból?

Ad 3) Ami a belinkelt játékosokat illeti: Többségüket ismerem névről(és figyelem az eredményeiket), sőt van aki ellen már játszottam a Chopper Mayhem nevű szerveren is. Valóban jól nyomják, nem mondta senki, hogy nem.

Ad 4) Miért is kellene nekem benevezni bárhova? Hogy bebizonyítsak neked valamit? Semmit sem akarok bizonyítani. Miért is kéne? Nem vágyom az elismerésedre. Másrészről meg én szórakozásból játszom ezt a játékot, olyan körülmények között, ahogy azt eredetileg megalkották, vadászgépekkel, AA-kkel, helikkel, tankokkal, mindennel megspékelve. És nem azért, hogy elmondhassam, magamról, hogy mekkora király vagyok, elindultam a tököm tudja milyen kupán, és x-edik helyezést értem el. Ott csak helik ellen kell küzdeni, ami valóban nagyon izgi, de önmagában hosszútávon unalmas. Itt csak abból áll a játék, hogy vajon ők vagy mi vesszük-e be hamarabb a TV-t. Az ilyen chopperes szervereket is megunom 20 perc után.

Sokkal izgalmasabb, összetettebb normális szerveren játszani, ami kevésbé egysíkú és sokkal fordulatosabb is: egyik pillanatban még Istent játszva kaszálhatod a népet, a másik pillanatban meg két vadászgép van a seggedben, aztán füled-farkad behúzva azon izgulsz, hogy vajon haza tudsz-e még sunnyogni javítani. Számomra sokkal szórakoztatóbb ez a dinamikusan mozgó hadszintér, mint az egysíkú TV-rakétázgatás.