• GameOverrr
    A sharqi-s kempelésüket speciel nem láttam, de meg tudom érteni. Korábban azt írtam, hogy helizve nem lehet mindig tisztességesen játszani, mert az az ember saját szórakozásának rovására megy. Ennek ékes bizonyítéka Sharqi, USMC oldal. Be lehet írni lent a keresőbe, hogy "Sharqi", elég sok találat lesz, amelyeknek a fele arról szól, hogy valaki így meg így anyázza a MEC-heliseket, amiért azok szarrá kempelték őt a TV-toronynál, ami ugye elfoglalható, így mindenki azt csinál ott, amit akar, míg a MEC-helisek nyeregben érezhetik magukat, mert az ő bázisuk szent és sérthetetlen.

Én is nem egyszer szálltam már fel amcsiként úgy a TV-toronyról a kör legelején, hogy egy TV-rakéta süvített el az orrom előtt. Meggyőződésem, hogyha az betalál, még mindig kempelnének...Nem talált, több próbálkozási lehetőségük meg nem volt... Azt inkább nem részletezném, hogy hogyan kapcsoltam ki őket a játékból, mert azzal megint témánál lennénk, inkább mindenkinek a fantáziájára bízom. Mindenesetre, annyit elmondhatok, hogy rajtam senki sem fog élvezkedni pusztán azért, mert a pályaszerkesztőknek volt egy óriási hibájuk.

Egy szó mint száz: Sharqin amcsiként a következőket teheti az ember:
    a)nem helizik;
    b)helizik, és a kör végén jön ide sírni;
    c)helizik - pofátlanul játszva.

Szóval én meg tudom érteni őket.