14991
-
#14751 Már megvolt mind a kettő, win reinstall meg game reinstall is, de mindig kidob, és Hibaüzenettel:) -
BBencze #14750 Igen hát például game reinstall, vagy esetleg windows reinstall, hiba üzenet nélkül nehéz megállapítani a hiba okát tudod ugye? -
#14749 Sziasztok.
Hagy kérdezzem már meg, hogy miért fagy ki állandóan a játék? Kb minden 2. verseny után kidob hibálval, de már feltettem a peccset is, de sehogy sem jó. Lécci segítsetek, mer így nem lehet vele játszani. -
#14748 Üdv.
AZ lenne a gondom, hogy kb. 25% és 60% között mindig elfogynak a versenyek.
Mi a teendő ilyenkor? -
#14747 2 cd-s tehát, 1.3 giga,itt az ára -
StrikeOfTheFox #14746 Hali azt szeretném megkérdezni hogy mennyibe kerül és mekkora helyet foglal az NFSU2 -
#14745 szasztok!
hamachin nyomnánk haverral a játékot. minden készen van látom a szerverét belemegyek, utána kocsit választok és amikor lépnék be a lobbyba kiírja h elvesztette a kapcsolatot az ea szerverrel és megpróbálom-e újra. ezzel most mit tudok csinálni? -
SzocsA #14744 szeretném a karrier módot skylineal kezdeni de sehol sem találom hozzá azt a pachet
help!
-
DIESEL DOG #14743 Ebben valóban igazad van. Tényleg az eddigi talán legjobb NFS a szériából. Én asszem, 5-ször vittem végig... :D -
#14742 Eddigi legjobb NFS!
Egyik játékban sem volt annyi tuning lehetőség és játékélmény mint ebben a játékban. Ha 10-szer nem játszottam ki egyszer sem. :D
Hmmm azok a spinnerek, a hangtechnika, a város... -
#14741 Én elkezdtem újra kijátszani :) -
DIESEL DOG #14740 Jah. AZ NFS U2-nek leáldozott... :S -
#14739 de kihalt ez a topik -
#14738 melyik?(használd a válasz erre gombot) -
#14737 Nájsz kép:) -
#14736 Hello. az én skyline-om csupán ennyit megy....
-
High end PC #14735 hy
valaki, akinek fent van a gépén az Underground 2 crack exe-je, lécci dobja fel valahová, mert nagyon kéne, csak avval indul el hekkelt HD felbontásban a játék (nekem eredeti játék van)
szomszédnál teszteltük a progival 1920x1200-ra is fel lehetett húzni
kösz! -
shumika #14734 A hiba az hogy lehet hogy a nem mindent csináltál meg csak épp annyit hogy továbbléphess mondjuk 2.szintről 3.ra menj visza a mappon és csináld meg ha ogy sem jo nem tudom mi lehet a baj. -
istvan65 #14733 Feltuningoltam még egy koscit de még akkor sem akarja adni a versenyeket!!!Még mindig 65%-nál jár!!!! -
istvan65 #14732 miért van az hogy megcsináltam az URL-t 9-ből 9-et és jön egy olyan üzenet högy gratulálok végigvitted a játkot fel van oldva az összes alkatrész meg felszerelés de megnyomom a T betűt és ott még csak 65%-nál jár!!!!!
Mi lehet a hiba????? -
DIESEL DOG #14731 #14723 és #14724: Köszönöm! -
#14730 Olvassál vissza!!!! -
#14729 Jé tik még mindig itt vagytok ?
Már nygon régen nem jácottam ezen a játékon.!
ja Audi Quattro
régen nem nagyon ismertem a játékot,és megláttam hogy a te képedn van valmi íráás,és aszt gondoltam hogy netről szetted le.
Elnézés kérek tőled.
Ja,és jó szok HSZ-et írtál XD -
sebokmark #14728 lehet leszedni kocsikat ha igen linket lécci
egyébként a mentést hova rakjam???, -
#14727 PS.: A helyesírásod borzalmas. :S -
#14726 Engem a cselekmény nem érdekel, hogy mit miért, hanem ez a fajta megnyilvánulás amit művelsz. Ha én képes vagyok tisztelettel beszélni veled, akkor nem tudom milyen alapon, sőt, hogy milyen jogon anyázol. Szóval szedd magad kicsit ráncba és ha mondanivalód van nekem, akkor azt fogalmazd meg elfogadható formában, vagy akkor inkább tegyünk pont a végére. Szóval légyszíves fölöslegesen ne emlegesd a közvetlen hozzátartozóimat, mert nem adtam rá okot. köszipuszibéke -
#14725 Azt inditásnál kell.Mikor entert kell nyomni. -
#14724 F10 el berakja,print screen -->paint. -
#14723 FRAPS ;) -
DIESEL DOG #14722 Sziasztok! Nekem meg az lenne a kérdésem hogy miként lehet értelmes, használható screenshotokat készíteni a játékban?
Előre is köszönöm! -
wu #14721 léci segítsetek! -
wu #14720 sziasztok!az a kérdés hogyan lehet beírni az nfs underground 2-be a kódokat?kezdő vagyok a játékban és a fórumozásban.kösz! -
wu #14719 hahó!itt wu!várom a választ! -
#14718 Már megse haragudj,de menyél már el anyádba.Eleve mit okoskodott hogy nem én csináltam(attól hogy ő ehez balfasz még én nem vagyok az)?? -
#14717 Már meg se haragudj, de ez valami ultra szánalmas... :/ Meglátszik, hogy... Életkor: 14-18 között... Nem mintha közöm lenne a vitátokhoz, mert a "haverod"(haver alatt a vitapartnered értem, aki ugyebár megvádolt) se okosabb, de komolyan mondom rosszul vagyok az ilyenfajta megnyilvánulásoktól... :/ -
#14716 Helló!
Hogyan tudom rávenni a játékot hogy támogassa az 1280X800-as felbontást?
Thx! -
#14715 senkinek se lép ki hibaüzenettel?? -
#14714 hi
midig kidob hibaüzenettel!
nektek is? valami ellenszer? -
shumika #14713 Hy igen a trainer bolonditotta meg nekem is ez volt a problémám és nekem is hazaküldte a gépemet. Ne használj trainert és meggyogyul a peccsek meg nem erre valok töbnyire hanem pl.: az AI mozgását javithaják. Mivel régen játszottam rajta(nem tom miért nem nyomom talán a MW-hez buta pedig fent van) talán F3 vagy TAB-al tod megnézni a karrier%-át. -
peepee #14712 sziasztok!
Nekem az a bajom a játékkal hogy állandóan kilép magától meg lefagy.. arra is gondoltam hogy a trainer hülyítette meg..már próbáltam egy javító patch-et is de az se volt jó.régebben is volt fent a játék (úgy kb két éve) de akkor nem volt semmi baja csak nem tudtam tovább vinni mert meghalt a gép.. aki tudja mitől lehet az írjon!!!
még valami:hol tudom megnézni hogy hány %-nál tartok?