14991

[ Garage | FAQ ]
  • dmx
    Engedélyezd a mappa beállításaiban a nézetnél a rejtett mappák megjelenítését
  • PJack
    local settings - nekem nincs ilyen mappám :D
  • istvan65
    Miért van az hogy a negyedik szakassznál már nincs több verseny vagy csak meg kell keresni????
    Mert az URL versenyből 7/6 már meg van csak a 7.-et nem találom!!!!Nem tudja valaki hogy hol lehet????
  • dmx
    HI! ha valakinek van még kedve hamachin nyomni akkor tegyétek fel az 1.2 patchet és hozzá a crack-et valamint a játék könyvtárában lévő server.cfg fájlt nyissátok meg worldpad-dal és a legutolsó sort (vmi: ADDR:.....) töröljétek ki és már lehet is versenyezni!
    hamachi szerver: név: nfsu2sg
    jelszó: nfsu2sg
  • krisz940122
    csá. Xfire nevem: vilgagsz1
  • dmx
    Csákány! Xfire-n nem lehet nyomnu de ha adsz xfire nevet akkor felveszelk azt majd ha lesz időm nyomunk egyet hamachin.
  • krisz940122
    császtok.az xfirén nem lehet az underground 2-vel játszani?ha lehet lécci írjátok már le hogy hogy lehet.előre is köszi.ha nem lehet adjatok meg hamachi nevet meg jelszót és játszunk
  • dmx
    tess
    ha patchelted akkor értelem szerűen a megfelelőt szedd le!
  • istvan65
    Letöltöttem a játékot de nekem nem akarja felülírni a crack-et most mit csináljak??????Tud valaki hozzá egy működő cracket?????
  • N o N a m e
    Ha menne az ENTER-em és ESC-em (#14689) akkor én is irnák rekordokat.
  • shumika
    Nekem 400m 7.40 és 0-100KM/h 1.20 240SX-el ha vkinek van jobb akkor küldje.
  • Devil093
    felraktam az 1.2-s patchet probálok online-ra felmenni tölt vagy kb 1perc aztán kiirja hogy megszakatt a kapcsolatt az ea szerverrel
  • Devil093
    Sziasztok! azt szeretném megkérdezni hogy a multihoz meik patch illetve még mi kell hozá?(a játék megvan eredetiben)
  • AudiQuattro
    Szerintem tölts le másikat.
  • Makaveli21
    Új eredmény 1.1s 0-100 km/h-ra, valaki tud ennél jobb eredményt???
    Ha igen, akkor írja meg erre a fórumra...
  • kisradai
    Sziasztok!
    Neten szeretnék játszani!
    Hogykell?
  • Makaveli21
    Ha valakinek van drag eredménye, akkor azt tegye ki erre az oldalra, mert kíváncsi vagyok más rekordokra is

az enyém például 1.25s 0-100 km/h Pontiac GTO-val...
  • haki92
    1000 hálám
  • dmx
    Először is nyitsd meg a sajátgépet és Eszközök/Mappa beállításai/Nézet: rejtett fájlok és mappák megjelenítése-> ezt pipáld ki azt
    C:\Documents and Settings\"gépnév amit adtál telepítéskor"\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2
  • haki92
    hova kell másolni a savegame-eket? nem találom help pls.
  • sammi
    Sziasztok
    kéne egy kis help, van valami tré a második cd-mmel, nem jó rajta valami Drift Tut.vp6 fálj, mit tudnék csinálni, mert mindig megakad ott a telepítés?
  • TóNyóóóóóóó
    valakinek van 71% mentése?
  • N o N a m e
    Hali. Újra feltelepitettem a játékot és a játékon belül nem müködik az ESC és az ENTER gombok. Azóta volt 2 uninstall és 3 install, még mindig nem jó, a vásárlás meg minden egérrel nagyon lassú. Tudtok segiteni?
  • KAMIONOS KOGYO
    LADA kocsit tudtok hozzá?
    kéne pls
  • dmx
    Attila én egy megoldást tok hogy lássátok egymást ha a játék könyvtárjában lévő server.cfg-t megnyitod wordpad-dal pl vagy valami szövegszerkesztővel és a legutolsó sort kitörlöd(vmi: ADDR.....)
    MI is nyomtuk haverokkal nekünk bevált így a hamachival.Adj xfire-t azt kipróbáljuk hogy neked müxik-e.
  • AudiQuattro
    Minden gépen külön szeriall t kell megadni,a lan csak igyfog működni.
  • Attila752
    Helló. Teljesen jogos, amit írtál. Én is mérges lennék arra, ha valaki megvádol valamivel. Ne hagyd magad. Rendben? Üdv Attila.
  • Attila752
    Hellósztok.
    Ti is NFSU2-vel szeretnétek Lanba játszani?
    Én is azon lennék, de sajnos nálam valami gond lehet, ugyanis nem látjuk egymást az ismerősökkel. Próbáltam már Hamachival, és Xfire-vel is. Egyikkel se sikerült. Nem tudna segíteni valaki? Előre is köszönöm. Üdv. Attila.
  • AudiQuattro
    Szép,bár ezinkább pro street vagy carbon stilus.
  • dmx
    én is csipázom őket de a drift vasakat is... megpróbálkoztam egy Falken feelinggel:

• AudiQuattro
    Shelby Gt 500 :) imádom az izomaotukat!Szép
  • dmx
    ha tudtok valami jó alapot adjatok róla anyagok plz
  • dmx
    Csák! próbálgatok vinyl-t csinálni elsőre ez jött össze:
    alap
    back
    front
  • AudiQuattro
    Amugy meg olvasd visza a szánalmas láma kérdéseid 1000 it.Mitkeresek ebbe a forumba..4 éve még menő volt
  • AudiQuattro
    És most akk mondj vmit h mi legyen benne a háttérben!ha ugy fényképezzem le.
  • AudiQuattro
    Te nemlennél ideges,ha megvádolnának valamivel,mikor nemis igaz?Amugy ha egyvárosban laknák ugy szét verném a képedet h belehalánál.
  • belapeter
    Te télleg beteg vagy.
  • AudiQuattro
    Nameg mutasd meg holvannak még ezek a képek!mert sehol ezt én csináltam.enyit rolad.most köcsög hamiolton felidegesitett nekezd teis.
  • AudiQuattro
    és a kamionos játékoknál én tudok modellezni is,temeg csak láma voltál mindigis.
  • AudiQuattro
    Ja és attol h te ezt nemtudod meg csinálni,más nemolyan balfasz mint te!