Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
M lehet a probléma: beszereztem NFSU2-t, de ha elindítok egy menetet, nem látok semmit, csak a térképet, asebességjelzõt, meg az ilyen cuccokat, maát a kocsimat, meg a játékot egyáltalán nem.
Mi lehet a baj? Hangok, zene rendesen van csak kép nincs.
Válasz(oka)t várom!
Végül gépigényem: Intel Celeron proci 2,4 GHZ, 735 mb RAM, 32 MB-os integrált VGA
Köszönöm elõre is!
practitioner of the forbidden arts of death
próbálok tesómmal lanon játszani, (tört verzió igaz...) de nem látjuk egymás serverét :|
a kapcsolat routeren keresztül megy, elvileg mennie kéne, gyakorlatilag nem 😞
tud rá valaki valami orvosságot?
practitioner of the forbidden arts of death
ÐJ GARRON€
porsche
ferrari
lamborghini
nissan
toyota
trabant
suzuki
peugeot
vw
mitsubishi
ford
stb...😄
L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul
AMD Athlon II X4 QuadCore (4x3 Ghz), Geforce GTX 750 - 1 GB, 6 GB Kingston RAM
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
a játékba nem lehet zenét rakni, marad az a helyzet hogy elinditod a jatékot , leveszed a hangot, elinditod a winampot vagy a w. media playert.
ennyi!ha bátor vagy katt!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Nincs olyan progi az NFSU2-höz amivel neten lehet multizni, tudom hogy az alap máár nincsen,de remélem tud valaki olyan programot mondani.
Gigabyte GA-H61M-DS2, Core I3 2120 3,3Ghz, DDR3 1333Mhz 2x2GB KINGMAX RAM,Sapphire Radeon HD5670 GDDR5 512MB TDU Nick: Trabanthun
itt letöltheted!ha kell
Az életben nem megy 685-tel ebben a játékban a Ford Mustang.
De hagyjuk. Életkor 14 alatt, nem vitatkozom jó ?
Na Hali !
...::::::...
Meg pénze is azért van sok.
...::::::...
Annyival már fel is szállhatnál a levegõbe. Ja de hiszen, el is szálltál. <#hehe>#hehe>

lécci ha tudtok segitsetek!
de nekem meg azt csinálta a nfsu2-nél hgy elinditottam és homályos lett az egész betü minden csak az autom volt láthato.
nem tudom mi lehettet a baja de letöröltem.
kösz
császtok!