14991
-
#12389 htx! -
#12388 OK akkor majd este írok egy Privátot hogy NFS Banner!:))) -
#12387 Dehogynincs :) A HL2-st is otthonról csináltam, de azóta rájöttem, hogy két kép url-je is elfér a felső csíkban :D A Garage meg marad text, feltéve, hogy kifér. -
#12386 OK,THX a többiek nevében is...esetleg írok egy privátot este?vagy otthon nincs neted? -
#12385 Este gyártok MELLÉ egy faq szalagot, ha el nem felejtem, oksa? -
#12384 Lejjebbe vettem és semmi. Amúgy Nvidia Geforce FX 5200 -
#12383 És milyen igazuk lesz:) -
#12382 elolvastam, az biztos úgy van ahogy írja ? -
#12381 olyan banner kéne mint ami a HL2 topikban van...banner és FAQ egyben...:)))HL2 banner -
#12380 Mért nem olvasol FAQ-t? -
#12379 Jah, volt, hogy zsinórban kettőt is. -
#12378 Le leszel baszva. Azt mondják majd miért nem olvastál FAQ-t! -
#12377 Miért nincs több feladatom ? -
#12376 De vesztettél is néha outrunt? Kár hogy itt nincsenek visszatölthető mentések... -
#12375 Én mindig azt csináltam, hogy egy outrun, egy verseny felváltva, és kaptam a unikot rendesen -
#12374 Az outrun győzelmek amikért unique cuccok járnak azokat sorozatban kell érteni, vagyis 11 győzelem egymás után és ha a 10.-et elvesztem kezdhetem előlről? Eddig ezekkel nem is foglalkoztam, csak most hogy láttam a FAQ-ban hogy unique upgrade jár értük. Elkezdtem, 7-et nyertem sorozatba, semmi, vesztettem 1-et. Megint nyertem vagy 5-öt sorozatba de még mindíg semmi. Ha ki van játszva (66%-tól függetlenül már azt mondta végeztünk) még akkor is lehet unique cuccokat szerezni outrunnal? -
#12373 Sztem videokari nem birja mert fullon van minden beálitva.Vedd lejjebb a beálitásokat és jó lesz.
-
#12372 Miért nincs több feladatom ? -
#12371 nos, a garázsban lévő uncompleted-et csak a zs-ért érdemes nyomni, másért nem. Ha garázson kívül minden üres, akkor mission accomplished. Én most járok 90%-nál, de még van 8 url-em, meg még fogok vadászni rejtett küldikre -
#12370 Elolvastam a FAQ-t! 66%-nál járok a játékban, csak nem az a problémám hogy nincs több küldetés (mert nincs) hanem hogy lenyomtam azt az ideges telefonálgató, fenyítgető embert (a képregényekben U.R.L.-ek után, előtt butítja a népet mert idegesítem) és bejött a videó amiben végigvezetett a városon és azt mondta FULL a játék, kirájos vótam, befejeztem. Ez kicsit fura, mert a garázsban a word mapon is van még jónéhány uncompleted küldetés, de azokat minek vigyem ha nincs miért küzdeni (vége a főellennek)? Akkor kínozzam még egy darabig, lessz még valami érdekesség xx futam után, vagy ennyi, itt volt a vége, így normális ha csak "normal" nehézségen játszottam? (kezdjek egy hard-ot is?) -
#12369 Nem tudjátok mért van az, hogy felraktam egy ismerős gépére és mikor belépünk a játékba a kép ugárl össze-vissza és ilyen csíkok futnak keresztbe-kasúl a képen és semmit nem lehet látni! És mikor nyomok egy új karriert akkor meg tök fekete minden és semmi kép nincs. -
#12368 nem harakszom -
#12367 Ez - már ne haragudj - de nem bók volt...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#12366 ezt most bóknak szántad? -
#12365 Csak hogyha észrevetted volna nála nagyon cheater nincs a fórumon! -
#12364 nem azzé! csak mert megtelt a garázsom és nagyon nem akarom eggyiket se lecserélni! -
#12363 lehet de nekem az RX8 nagyon bejön és ezért kicsit várni kell hogy megkapjam -
#12362 nekem 2 is sok..:) -
#12361 Akkor te időmilliomos lehetsz!
Ez az 5 autó is legalább 5 x 10-12 óra játékidő, ha mindenre, csalás nélkül költögetsz a játékban!!!
#12360 LOL! Méghogy kevés nekem 2 elég volt ez elején Civiccel mentem azután RX8 al mentem tovább -
#12359 akkor is sztem kevés!karrier módban 5 autó... -
#12358 szerintem meg bőven elég...amúgy is ha csinálsz egy autót az bemegy a My cars részbe...ott meg annyi van amennyit akarsz... -
#12357 kár!mert elég kevés szerintem 5 autó! -
#12356 az már módolásnak számit!:)))
amúgy nem lehet! -
#12355 aha nem baj köszönöm :)) -
#12354 nem módolással,hanem amúgy lehet-e a garázsban 5-nél több autó!? -
#12353 igen csak ha megnézed a skylinenak egy hangja van...GIN_Nissan_Skyline.gin...nem tudom hogy az e az alap...mert ha megnézed sok olyan autónak olyan szintű a motor hangja 3as szinten mint a skylinenak...tehát ha megtalálod a 3as szintű motorhangot és felülírod a skyline hangjával akkor lehet hogy az összes autónak ami 3as szinten = a skylinenal alap skyline hangja lesz...na ezt jól megondtam de remélem érthető!:) -
#12352 Sehogy.
Nem elefeledni, ez a játék nem a moddolhatóságáról híres!
#12351 Valaki nemtudja,hogy lehete töbszörözni a garázsban az autók számát? -
#12350 aha de én azt akarom hogy a skylin-omnak olyan hangja legyen 3as szintű motorral mint a skyline alapfelszereltséggel szal érted?
erre a másolgatásra én is rájöttem azért kösz :)
de az rx 8 nak és az rx 7 nek megcsinálom