14991

[ Garage | FAQ ]
  • Pyx #12429
    eheh
  • kojotomi
    mivanitt? 4 órán keresztül nem vagyok fenn és 35 új üzenet van?
  • Duddits
    Azért mert ilyen láma vagy és minden héten egyszer nézel be ide attól még neked is kell OLVASNI!!!!!!!!!!! És nem kell minden héten megkérdezni ugyan azt! És attól hogy minden héten megkérded nem lesz jobb a helyzet!!!
  • RelakSfromhome
    [várja lelkesedve, csak ne olyan idétlen hullámzás legyen, mint a gumis mod topikban :D]
  • Pyx #12425
    hmmm, igaz :) [csinál]
  • Pyx #12424
    tedd át adminképes tárhelyre (ahol tudod cserélni)
    aztán a garage, faq helyére jólesz szvsz
  • RelakSfromhome
    Csinálj egy fless csodát, és abba még a garázs is belerakható
  • Pyx #12422
    nem, nem eléggé D:
  • RelakSfromhome
    Ő ->>
  • Laciiiiiii
    csácsá... neten már lehet? vagy még nem ? thx
  • Pyx #12419
    ki ad itt büntipontot? :D
  • IMYke2.0.0.0
    Jó ez.
    Kellőképpen lámabiztos.

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
    -----------------------------------------
  • RelakSfromhome

Nagyon szar lett, mi? :D
  • GTi Gaga
    Re All!

nah a git progi egyszerüen fenomenálisan lenyügözö!!!! sikerült vele játszani a hálon ... mondjuk nem értem hogy a lobbyba miért nem jelennek mega játékok elsöre, de müködik :)))))))

esetleg senki nem jött rá hogy lehetne elérhetövé tenni a corsát vagy a 106 a car lotba? vagy nagyon nem is foglalkoznak ezzel?

egyenlöre ennyi go vissza a gameba... :)

• RelakSfromhome
    Ha mindhárom nem áttetsző narancs, akkor a legutóbbi verseny vagy bolt óta nem volt outrun. Ha van áttetsző narancs, akkor már volt outrun, de egyet legalább elvesztettél. Ha mindhárom áttetsző, akkor a legutóbbi outrun sikeres volt.
  • trabant
    Ha az eredeti működőképtelen, a rippelt csak annál szarabb lehet. Egyik cracker se fogja megírni a fejlesztők helyett a progit.
  • trabant
    Sőt, van banán is...
  • ddd
    működésképtelen warez
    nem a te eredetid a működésképtelen?
  • Amse
    Én is sírok.Akkora szár, hogy nem jön ki pc-re.
  • modellmaker
    még ilyet! Tudom ez nem az a topik.
  • SLICK
    igen van FAQ is
  • Pyx #12408
    Kérdés: Nem látok semmit, csak a két féklámpát, mit csináljak?
    Válasz: Frissítsd a videokártyád driver-ét, vagy kapcsold ki a grafikai beállítások között a Light Trails-t.
    amúgy faq
  • trabant
    Mitől van az, hogy váltottam felbontást, és innentől kezdve minden fekete a képernyőn (csak a játékban, mielőtt vki azzal poénkodna hogy be kéne kapcsolni a monitort), kivéve az autók lámpáit? A konfig: p4, radeon 9800 pro, 1gb ddr, abit is7, audigy2, maxtor sata vinyó. Catalyst 4.9 van fenn, a game eredeti, nem egy működésképtelen warez rip. 5let?
  • PS3
    Egy kis autóverseny :
    GT4 intro
  • ddd
    a nagy testvére pedig jol müxik vele

jo az a pedál 1átalán, más gameval müxik?
  • Tufa16
    Microsoft Sidewinder(nem FF-es)
  • ddd
    mi a kormány tipusa?
  • Tufa16
    aham.

Ezen kivül az opciókban, az irányítás konfigolásában hiába akarom átálítani a gázt pedálra, csak a kormány gombjai és a bill gombjai választhatóak
  • ddd
    pár éve megittam fél liter unikumot azota rá se tudok nézni
  • ddd
    hát ez nagyon bonyolult
    be kell menni az opciok menübe és kormánytuladonságainál beállítod hogy ne gomb legyen a gáz meg a fék, hanem rendesen a pedálok
  • hitman 1911
    Nemtom.Már harmadjára tolom végig a játékot és még mindig van csomó dolog ami nem tiszta,sztem kicsit kesze-kusza a játék.Elméletileg vannak cheatek a játékhoz de én még nem láttam olyat ami müxik is.
  • Tufa16
    Olyan kérdésem lenne hogy ha kormányal nyomom, hogy tudom beállítani hogy ne gomb legyen a gáz meg a fék, hanem rendesen a pedálok. :S
  • janos666 #12397
    Én se foglalkoztam velük, nem is kaptam unikumot. Most végig van tolva a játék de szomjas maradtam. Figyeltem előbb is miért nem lehet maxra tolni a performancet egy autónál sem, és miért nincs wide bodi kit ha T-re azt mondja "unlocked parts: 100%"
    De úgy nézem ha unikumokat is akarok új játékot kell kezdenem, mert már egy stageban sem vagyok és elvileg azokhoz kapcsolódik mit kapok mennyi outrunért. Egyéb javaslat hogy szerezzek unique partot?
  • DJ Skyline
    az hogy a halvány narancssárga ellen már versenyeztél..ami meg rendesen narancssárga az ellen még nem...elvileg...legalábbis én így vettem észre!
  • hitman 1911
    A faku egy nagy szar,kb 70% faszság.Menjél 15 outrunt meg ilyenek.Én összesen nem mentem először annyit mégis kaptam speciál upgradet.
    De ha a faku annyira istenkirály azt is irjátok már bele hogy az outrun ellenfeleknek miért halványabb vagy erősebb a szine.Mit jelent ez?
  • DJ Skyline
    ok...nem tudom...majd meglátjuk lesz e hatása vagy nem!:)
  • kojotomi
    Faku
  • karikusz
    mert ennyire gyengeelméjű vagy és nem olvasol FAQ-ot...:DDDDDDDDDDD
  • hitman 1911
    Akkor nemtom mi lehet,nálam ez volt a gond.
  • RelakS
    RelakSfromhome acc-ra, htx!

Mellesleg a HL2 fórumon sem jött változás