Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Kõszi

Ez kizárt dolog, mer nemtudom.

Ezt nekem írtad?

IMYke2.0.0.0
LOL

-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Elsõ számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

Hahó<#email><#email>

Vannak hozzá Cheatek? Hol?

Csá! Szentem tök nehezek a Street X-ek, nem?

Szevasztok! Vki tudja honnan lehet letölteni a nfsu1 zenéit? Köhi!<#violent>
Duddits
De hülye vagy! Vagy csak olvasni nem tudsz! Írja hogy más gépekre felmegy!

hitman 1911
Szar a cd, sztem.Probáljátok meg másik gépre fölrakni ha ott megy akkor a gép xar.Nekem is XP-m van és gond nélkül megy

HONDA-The Power of Dream

Hali. A haveromnak van egy olyan problémája, hogy elkezdi installálni a gamet, de 99%-nál kiakad. WinXP alatt, a gépét sajnos nemtom milyen, de nem gány...Tud valaki valamilyen megoldást? más gépekre felmegy a 2CD gond nélkül, csak az övére nem.

\"Üldöz a tudás, de én gyorsabb vagyok.\"

IMYke2.0.0.0

Szigorúan magánvélemény | Can’t spell “STEAL” without EA? | Gamer's Hell: DLC, Early-A, Pre-Order, Seasons, Episodes, Regions, Loot Box, Microtransactions, MS Store, Epic Store.

IMYke2.0.0.0
Köszi! <#worship>

Venom
Nade mitkell kikapcsolni vagy bekapcsolni mer a FAQ-ból ezt nem veszem ki !!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.spore.com/view/profile/Venompapa

JCSR t0Mi
szeva imyke, jó az f1es magyarításod! csak ennyit akartam 😊

Laciiiiiii
Sehol senki a kérdéseinkre???? #1164

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

McGrady
kösz flash...számítottam rád<#gun>

Kuss!-magyarázta.

<#banplz><#lama>

Neked, mint kívülállónak, mi a véleményed az intelligenciáról?

Megnyílt új oldalunk, a Cyberter.tk!

Errõl annyit kell tudni, hogy a megboldogult MP.hu gárdájából négyen jöttek ide, és ezek az arcok fogják szerekszteni. A játékokkal és részben a filmekkel foglalkozunk. Külsõ linkelést alkalmazunk, de mindig olyan címet rakunk be, ahonnan a lehetõ leggyorsabban lehet leszedni a cuccost! A LEHETÕ LEGGYORSABBAN ÉRTESÍTÛNK MAJD TITEKET A FRISS HÍREKRÕL!

Kérem, csatlakozzon Ön is http://www.cyberter.tk
IMYke2.0.0.0
Az sem új.
Én már 1 hónapja is ezt ajánlottam itt.

RelakSfromhome
ha be van kapcsolva, akkor az ellenfelek nem hagynak le túlságosan, de nem is maradnak le

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

Venom
#11649-ra tud valaki válaszolni mert ezt nagyonn hülyén irták le a FAQ-ban :S

Venom
akkor azé 😄 nekemis ezt csinálta aztán beböktem a linket flashgetnek és az lezúzta.

firefox

RelakSfromhome
Megvárod míg letöltõdik, és elmented valami.rar-ként

Másik megoldás: cél mentése másként

Esetleg mozillát vagy firefoxot használsz?

VIP regem 05.14-én lejár. Akkor elbúcsúzom mindenkitől, és továbba csak mint RelakS leszek jelen :)

RelakSfromhome
tõtõm! htx!

nekem csomó szar karaktert hoz be :S

Venom
Ez újabb 😛
És ebbe belehet állitani mijen képformátumba entsen.

Venom
"Kérdés: Csal ez a szemét gép! Hallottam az anyósom fiának a haverjátol, hogy ez valami catch-up genyóság! Hogy lehet ezt kikapcsolni?
Válasz: Kint a menüben az options/game settings-ben lezúzhatod."

namost eza options/gameplay -ban van ésha igen akkor miarák?
nehézségi szint vagy most miisez pontosa? :S

IMYke2.0.0.0
Olvasd el a FAQ - Lééééééééééééééééégyszíves!

berlinboy6329
Hi all!

KIRRRÁÁÁLLLY!olyan fasza hogy van benne elmosódás meg emberek meg...De mégis SZZZAAAAAr(legalább is nekem)mert fel akarom húzni tökig maxra mindent és amikor tudjátok a level of detail.Na, ha azt én 4-en v 5-ön hagyom kurva jól néz ki de ha carrer mód van csak fények vannak. az egész pálya fekete nem látok semmit. a mini-map fasza a fények faszák csak a pályát nem látom. miért?egyébként sapphire radeon 9600 as vmilyenem van mert a dobozán atlantis a vonalkódon pro az 1ik teszetn meg xt mert ugyanúgy néz ki az xt mint az enyém csak az én nyákom zöld.Pls help a detailban.

u.i:azt hallottam esõcseppek is vannak a szélvédõn ha esik az esõ,de nekem nincs.Igaz ez?mert ha igen nekem miért nincs?

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

IMYke2.0.0.0
Ez már ezer éve benne van.

f12...

megszereztem a Subaru WRX-et. jaaaaajjjjjj de jóóóó!!!!
belezúgtam a hangjába.... annyira király....

RelakSfromhome

Venom
én aszittem van beépitett képlementõ cucca na akkor leszedek egy Fraps-et.

print screenel vágólapra teszi pl. a paintben lehet csinálni belöle képet
szerkesztés-->beillesztés-->>utána mentés másként és jpg-be mentsd
Valaki aki a faq-t kezeli!
Be kellene írni az elakadásokhoz, hogy amikor már minden megvan(összes verseny, outrun, unique stb.) akkor azért nem lép tovább mert egy bizonyos szintig fel kell tuningolni az egyik autót.Vagyis addig kell tuningolni, amíg meg nem jelenik egy fotózás, majd ha ezt abszolváltuk, akkor kapunk egy url-t, amit megynyerve átlépünk a következö pályára.
Venom
õõõõõ lehet hülye kérdés de mejik gombal kell screenshotot csinálni és ha print screen gombal akkor hova menti a game a képeket?

Duddits
Mondjuk hogy nem lehet!!

thx neked, SLICK-nek és ennek az akadékoskodó McGrady-nek aki ha visszaolvasna megtudná a választ.
Hála nektek újra tok játszani!

McGrady
ja és hogy kell megoldani azt h saját zenéket teszek be? vagy ilyet nem lehet?

Kuss!-magyarázta.

McGrady
hát nekem sehogy se jött be....nem írt ki failedet a connection stats de semmi jelét se adta h mûködik-e...vki akinek már bejött eltudja mondani mi lehet a problemo? nekem routerem van de az may hostnál befolyásol nem?
kösz

Kuss!-magyarázta.

Laciiiiiii
CSácsá! NEkünk is ez a bajunk,de mi betudunk menna a LOBBY be😊 érzékeli a gyereket de a created game -t nem😞( szal segithetne valaki 😊)) KÖSZ😄

ABIT NF-7(-S) V2.0 || AMD BARTON 2.5+ || 2X512 DDR 400 + 1X1024 DDR 400|| ATI 9000 SERIES || 80+30 GB HDD ||

ZsZso
http://nfsu2online.uw.hu/
Hejj ... megtanátam 😊))

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Csak egy bizonyos krekkel megy tán ?!

10 féle ember van a világon : aki tud bináris számrendszerben számolni, és aki nem.

ZsZso
Hali

Lehet hogy volt már, és bocsi, hogy nem olvasom el az összes üzit (lusta vagyok, na 😊 - szóval megszánna vki a megoldással ?

GITtel próbálunk haverral multizni, de amikor csatlakozni próbál mindig megáll a "CONNECTING TO LOBBY" feliratnál. Minden portot továbbítok. Olvastam, hogy helyi hálón megoldja a dolgokat, ha a default gatewaynek beírom a saját IPm, de ez itt nem mûködik ugye. Pls segítsen vki !

Elõre is köszi !

McGrady
hello, láttam ezt az audio-s betevést...nekem nincs audio mappa, akkor hova tegyem? soundba?

Kuss!-magyarázta.

SLICK
a térképen

SLICK
csak nézd meg a csillagot ha van

de honnan tom hol találhatom meg a fótózás helyét?