14991

[ Garage | FAQ ]
  • DJ Skyline
    Need for Speed Underground 2\SOUND\ENGINE...és itt felülírod annak a kocsinak a .gin fájlját amit kiakarsz cserélni...tehát ha pl a 350Z hangját akartod a Skylinera tenni akkor pl a GIN_Nissan_350ZX_Jason_DCL.gin-t kimásolod valahova és GIN_Nissan_Skyline.gin-re nevezed el...majd visszamásolod a már GIN_Nissan_Skyline.gin-re nevezett GIN_Nissan_350ZX_Jason_DCL.gin-t...
  • SLICK
    Helló srácok!

Lenne egy kérdésem hozzátok. Lehet hülyén hangzik de nekem ez fontos lenne.

Szal az lenne a kérdés:
    Hogyan lehet megcsinálni azt, hogy a Nissan Skyline-nak olyan hangja legyen 3. szintű motorral
    mintha az alap szintű lenne benne? Mert azavar hogya 3. szintű motornak olyan gyökér hangja van.
    Továbbá az RX-8-nak és az RX-7-nek is megszeretném változtatni a hangját, olyannaá mint ami a
    Nissan 350Z-nek van 3. szintű motorral.
    Tom tényleg hülye kérdés de nekem ez fontos!
    Ha valaki elmondaná, hogy hogyan lehetne ezt megcsinálni vagy megcsinálja nekem akkor hálás lennék!!
  • GTi Gaga
    köcce, már ott is vagyok

itt mijen ügyben tudnak segiteni? az autó vagy a neten való game?

• sleve
    nézz el ide: irc.quakenet.eu.org / #nfsu2.hu
  • GTi Gaga
    Köcce Prince007

alapjába véve akkor Lanolni hulla egyszerü a gammaval, a neten pedig ismeröseimmel tudok gamezni, akinek tudom az ipjét... nem probálta ezt vki? aki esetleg tolja igy neten közzé tehetné az ipjét. Mi magyarok tartsunk össze... :)

az unlock autokról még annnyit, nem lehet azt megoldani, hogy car lotba is megjelenejenek a verdák? Bocs ha valakit felidegesitek a buta kérdéssel... :)
  • T-boy
    THX
    2 eredeti van,(az is ps2 + pc) nem próbáltuk ki, de áll. megy a lét kütyü közt is + 4copy.
    Nem netes játék hanem LAN.
    A Fakju jó ötlet :-)
  • Vlala #12343
    neten gamezás kellékei:

EREDETI játék
    modem
    drót
    bővebben a fakutyában :-)
  • T-boy
    Üdv.
    Valaki minap írta, hogy a Lan akkor megy ha az átjárót a szerver IP-jére állítják. Ez biztos, müküdő megoldás? Mert tegnap csak kb 2 órát szórakoztunk a beállításával, és nem ment(még IP címzés nélkül, ugyanúgy lobbynál szórakozik egy kicsit, és amikor csatlakozna valaki hozzá akkor hibával nem csatlakozik).
    Vagy esetleg az NFSU(1) időkből fenmaradt LAN patchel próbálkozzunk, ami egy EA szervert emulál?

bocs, de nem olvastam végig a fórumot, mert 10 percen belül indulnom kéne itthonról
  • Prince007
    1.Igen tudniuk kell.
  • GTi Gaga
    köcce a korrekt válszt!
  • Duddits
    Az autóunlockerhez van mentés is!! Azt is bekéne másolni a mentésekhez és a nevükkel egy ujjat kezdeni.
  • GTi Gaga
    Re all!

Elöször is Boldog Karit ( igaz egy napot csusztam vele, de most volt idöm )

Ahogy igy olvasgattam örrömmel nézem hogy felkerült egy két link aminek nagyon örülök:
    - Git progi
    - auto unlocker
    - magyarositás

ezeket hamarba le is szedtem...

viszont lenne kettö kérdésem...

1. Git progi - ahogy olvastam a progi lehetövé teszi, hogy neten nyomjam, ám ahogy olvasgattam a használati utmutatot, én ugy értelmeztem ezt csak haverokkal tudom megjátszani, ugyanis ehhez nekem tudnom ill. tudniuk kell az ipmet? vagy én értelmeztem valamit rosszul?

2. Auto unlocker - hamarba be is másoltam, elinditottam a gamet egy végig játszott mentéssel, de a verdák sehol... :( azt megtudja vki mondani, mikor kapom meg a verdákat, vagy kell egy teljesen uj carrert kezdeni?

nagyábból ennyi lett volna.

ha esetleg volt már erröl szó, valaki megirná, hogy " már válaszoltam erre lejjeb" vagy hogy " 1245556" hozzá szolás!
    Segitséget elöre is köcce!

• kojotomi
    én is azt használóm!
  • kojotomi
    a http://www.autosjatekok.hu/index2.html -ról lehet letölteni!
  • IMYke2.0.0.0
    Már eddig 3 verzió készül belőle...

-----------------------------------------
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
  • kojotomi
    van!
  • DONGUBA
    Van mar hozza magyaritas?
  • petesilver
    Sziasztok! Kinti fórumokon még mindíg nem láttam megoldást a Vinyl editálásra az NFSU2-ben. Ti tudtok már működő progit, vagy valami hírt a reményről?
  • DragonRK
    Nekem is volt már olyan.
  • RelakSfromhome
    Nekem most 7db URL van a térképen :D fotó kell?
  • akyyy
    én repteren szerencsétlenkedek egy csomó URL-el ráadásul mint tournamentes 3 menettel
  • RelakSfromhome
    Ehh, amint kivégzek egy körversenyt, megjelenik helyette egy másik
  • riska1982
    Köszi!
  • tomi555
    Minimum 6 csillagosnak kell lennie a kocsidnak.
  • bigapó
    OFF:

Tudnál bővebb infót adni az ezen az oldalon található "védelmi rendszerek feltörése" alfejezetről? Mikor van rá szükségem, ha esetleg Én magam állnék neki játékot törni vagy csak egyszerűen nem akar indulni ilyen-olyan védelmi kütyük miatt egy adott játék?
  • kojotomi
    hát az...
  • Duddits
    Mi van?? Hát ez tök hülyeség
  • akyyy
    AZ hogy én Adam vok de kiírta az SG-s nevemet
    [híres]

amugy csak az, hogy mért van kétszer kijelölve a név?
    [megy X-aktákat nézni]
  • Duddits
    Miér, mit kéne nézni?
  • IMYke2.0.0.0
    nem lehet eladni - lecserélni igen, ráköltött pénz akkor elvész...

.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
    .:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
  • akyyy
    jah, és hogy lehet eladni kocsit, mer vki vett nekem egy audit, de nekem az nem kő, és lement egy csomó pénzem :(:(:(
    pedig a pözsót akarom felcsinosítani
  • akyyy
    ez hiba vagy mi akar lenni?
  • akyyy
    dikk észre se vettem
  • Tufa16
    Olyan kérdésem lenne hogy ha kormányal nyomom, hogy tudom beállítani ne gomb legyen a gáz meg a fék, hanem rendesen a pedálok. :S
  • kojotomi
    nem én ajánlottam azt a gamecopy-t!
  • riska1982
    Már 5 felett van a desing ennél jobban már nem lehet felnyomni, csak ha veszek rá matricákat, de az is csak 1-et javít rajta (1 tizedet).
  • hitman 1911
    Szerencsére a virusirtóm riasztott mielőtt letöltöttem gamecopy
  • kojotomi
    fasza
  • hitman 1911
    Na fasza a kva gamecopy tele van virussal.
  • hitman 1911
    Thx. pill megnézem.