14991
-
#12349 Need for Speed Underground 2\SOUND\ENGINE...és itt felülírod annak a kocsinak a .gin fájlját amit kiakarsz cserélni...tehát ha pl a 350Z hangját akartod a Skylinera tenni akkor pl a GIN_Nissan_350ZX_Jason_DCL.gin-t kimásolod valahova és GIN_Nissan_Skyline.gin-re nevezed el...majd visszamásolod a már GIN_Nissan_Skyline.gin-re nevezett GIN_Nissan_350ZX_Jason_DCL.gin-t... -
#12348 Helló srácok!
Lenne egy kérdésem hozzátok. Lehet hülyén hangzik de nekem ez fontos lenne.
Szal az lenne a kérdés:
Hogyan lehet megcsinálni azt, hogy a Nissan Skyline-nak olyan hangja legyen 3. szintű motorral
mintha az alap szintű lenne benne? Mert azavar hogya 3. szintű motornak olyan gyökér hangja van.
Továbbá az RX-8-nak és az RX-7-nek is megszeretném változtatni a hangját, olyannaá mint ami a
Nissan 350Z-nek van 3. szintű motorral.
Tom tényleg hülye kérdés de nekem ez fontos!
Ha valaki elmondaná, hogy hogyan lehetne ezt megcsinálni vagy megcsinálja nekem akkor hálás lennék!! -
#12347 köcce, már ott is vagyok
itt mijen ügyben tudnak segiteni? az autó vagy a neten való game?
-
sleve #12346 nézz el ide: irc.quakenet.eu.org / #nfsu2.hu
-
#12345 Köcce Prince007
alapjába véve akkor Lanolni hulla egyszerü a gammaval, a neten pedig ismeröseimmel tudok gamezni, akinek tudom az ipjét... nem probálta ezt vki? aki esetleg tolja igy neten közzé tehetné az ipjét. Mi magyarok tartsunk össze... :)
az unlock autokról még annnyit, nem lehet azt megoldani, hogy car lotba is megjelenejenek a verdák? Bocs ha valakit felidegesitek a buta kérdéssel... :) -
#12344 THX
2 eredeti van,(az is ps2 + pc) nem próbáltuk ki, de áll. megy a lét kütyü közt is + 4copy.
Nem netes játék hanem LAN.
A Fakju jó ötlet :-)
-
Vlala #12343 neten gamezás kellékei:
EREDETI játék
modem
drót
bővebben a fakutyában :-) -
#12342 Üdv.
Valaki minap írta, hogy a Lan akkor megy ha az átjárót a szerver IP-jére állítják. Ez biztos, müküdő megoldás? Mert tegnap csak kb 2 órát szórakoztunk a beállításával, és nem ment(még IP címzés nélkül, ugyanúgy lobbynál szórakozik egy kicsit, és amikor csatlakozna valaki hozzá akkor hibával nem csatlakozik).
Vagy esetleg az NFSU(1) időkből fenmaradt LAN patchel próbálkozzunk, ami egy EA szervert emulál?
bocs, de nem olvastam végig a fórumot, mert 10 percen belül indulnom kéne itthonról -
Prince007 #12341 1.Igen tudniuk kell. -
#12340 köcce a korrekt válszt! -
#12339 Az autóunlockerhez van mentés is!! Azt is bekéne másolni a mentésekhez és a nevükkel egy ujjat kezdeni. -
#12338 Re all!
Elöször is Boldog Karit ( igaz egy napot csusztam vele, de most volt idöm )
Ahogy igy olvasgattam örrömmel nézem hogy felkerült egy két link aminek nagyon örülök:
- Git progi
- auto unlocker
- magyarositás
ezeket hamarba le is szedtem...
viszont lenne kettö kérdésem...
1. Git progi - ahogy olvastam a progi lehetövé teszi, hogy neten nyomjam, ám ahogy olvasgattam a használati utmutatot, én ugy értelmeztem ezt csak haverokkal tudom megjátszani, ugyanis ehhez nekem tudnom ill. tudniuk kell az ipmet? vagy én értelmeztem valamit rosszul?
2. Auto unlocker - hamarba be is másoltam, elinditottam a gamet egy végig játszott mentéssel, de a verdák sehol... :( azt megtudja vki mondani, mikor kapom meg a verdákat, vagy kell egy teljesen uj carrert kezdeni?
nagyábból ennyi lett volna.
ha esetleg volt már erröl szó, valaki megirná, hogy " már válaszoltam erre lejjeb" vagy hogy " 1245556" hozzá szolás!
Segitséget elöre is köcce!
-
#12337 én is azt használóm! -
#12336 a http://www.autosjatekok.hu/index2.html -ról lehet letölteni! -
#12335 Már eddig 3 verzió készül belőle...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#12334 van! -
#12333 Van mar hozza magyaritas? -
#12332 Sziasztok! Kinti fórumokon még mindíg nem láttam megoldást a Vinyl editálásra az NFSU2-ben. Ti tudtok már működő progit, vagy valami hírt a reményről? -
#12331 Nekem is volt már olyan. -
#12330 Nekem most 7db URL van a térképen :D fotó kell? -
#12329 én repteren szerencsétlenkedek egy csomó URL-el ráadásul mint tournamentes 3 menettel -
#12328 Ehh, amint kivégzek egy körversenyt, megjelenik helyette egy másik -
#12327 Köszi! -
tomi555 #12326 Minimum 6 csillagosnak kell lennie a kocsidnak. -
#12325 OFF:
Tudnál bővebb infót adni az ezen az oldalon található "védelmi rendszerek feltörése" alfejezetről? Mikor van rá szükségem, ha esetleg Én magam állnék neki játékot törni vagy csak egyszerűen nem akar indulni ilyen-olyan védelmi kütyük miatt egy adott játék? -
#12324 hát az... -
#12323 Mi van?? Hát ez tök hülyeség -
#12322 AZ hogy én Adam vok de kiírta az SG-s nevemet
[híres]
amugy csak az, hogy mért van kétszer kijelölve a név?
[megy X-aktákat nézni] -
#12321 Miér, mit kéne nézni? -
#12320 nem lehet eladni - lecserélni igen, ráköltött pénz akkor elvész...
-----------------------------------------
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Első számú honlap
.:i2k:. = IMYke2000 - @ - 2004® - Második számú honlap
----------------------------------------- -
#12319 jah, és hogy lehet eladni kocsit, mer vki vett nekem egy audit, de nekem az nem kő, és lement egy csomó pénzem :(:(:(
pedig a pözsót akarom felcsinosítani -
#12318 ez hiba vagy mi akar lenni?
-
#12317 dikk észre se vettem -
#12316 Olyan kérdésem lenne hogy ha kormányal nyomom, hogy tudom beállítani ne gomb legyen a gáz meg a fék, hanem rendesen a pedálok. :S -
#12315 nem én ajánlottam azt a gamecopy-t! -
#12314 Már 5 felett van a desing ennél jobban már nem lehet felnyomni, csak ha veszek rá matricákat, de az is csak 1-et javít rajta (1 tizedet). -
#12313 Szerencsére a virusirtóm riasztott mielőtt letöltöttem gamecopy -
#12312 fasza -
#12311 Na fasza a kva gamecopy tele van virussal. -
#12310 Thx. pill megnézem.