14991

[ Garage | FAQ ]
  • zoli30
    akadozik a "murvás" pályán a program.128-as videókártyám van.már mindent megpróbáltam!segítsetek.NFSU2
  • Hunter of Deer
    Nemtom egyesek mit bénáznak én most voltam lanon egy hétig és többek közt az NFSUG2 is porondon volt és négyen lazán nyomtuk! nem raktunk fel semmi szar progikat meg ilyeneket! a hálózat tulajdonságnál fel kell tenni az ipx/spx protokollt meg nézni jó e az ip oszt go! ja és a filtert a gaméba egyformára kell állítani mi ennyit csináltunk és ment!!!!
  • lord nihilus
    elég valószínű, de nem tom biztosan
  • lord nihilus
    elég valószínű, de nem tom biztosan
  • zoolee
    amikor beraktam a mentést ás játszani akarok akkor azt írja hogy unable to load
    ..... ez egybe függhet azzal hogy a fájl neve nem egyezik meg a mappa nevével?????????
  • DEXTER92
    Nem ismered nővérem.....:P
  • Tomo15
    HA jó akkor már egyböl te csináltad mi?:D
  • DEXTER92
    Hát igen....áltszik rajta hogy én csináltam...csak ő azt már nem tudta, csak mondta hogy nézzen ki.

Igazi 'pláza-kocsi'
  • Atkamon
    Miért ehh? Nagyon jól meg van csinálva! Csak lányosan!
  • lord nihilus
    <systemroot>\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2

és rejtett fájl
  • DEXTER92
    Ehh..nővérem verdája...

• zoolee
    én 3 szor is át néztem és nincs mondjátok meg hol van kössz!!!!!!!!!
  • lord nihilus
    de a rejtett fájlok között van
  • lord nihilus
    faq-ban van leírva
  • zoolee
    Hol Találom meg a saves mappát ??????????????????????????????????????????????????
  • Atkamon
    Ha ugyis olyan szar, akkor minek akarsz vele jáccani?
  • Mirk
    Nem azért de szvsz a feltett kérdések 90%a vagy benne van a FAQ-ban vagy 10 üzenettel lejjebb ki van tárgyalva.
  • modellmaker
    HAli!

Feltettem tegnap ezt a sz*rt. Elindítom és kiírja hogy a "speed2.exe hibát észlelt, ezért leáll. stb stb" Szerintetek mi lehet a probléma, ha a configom nem változott tavaly óta és a megjelenéskor futott rendesen. ???
  • lord nihilus
    nem tudjátok esetleg hol lehet azt a progit letölteni amivl ki lehet szedni a
    játék zenéit?
    előre is köszi
  • Anthony001
    Már elolvastam..
  • Big Daddy
    FAQ
  • Anthony001
    A Lanhoz kell valami patch, vagy különlegesség?
  • gergobaby
    akit érdekel msn:[email protected]

másik e-mail:[email protected]
  • gergobaby
    szeretnék hamachin keresztül játszani
  • k8bal
    furcsa hogy unokatesómmal simán tudtunk LAN-ozni...
    az 1.0-val tehát semmi peccs meg iesmi csak szűz gém meg rajta krekk...
  • Atkamon
    Én nem, de én nem is próbáltam! De olvass vissza! Sokan irták hogy lan-en jáccottak!
  • Cukros
    mert vala hogy sehogy sem sikerult
  • Cukros
    apropo te tudtál a u2 vel lannolni
  • Atkamon
    És hagyd abba az egymás után sokszor leirt egyforma karaktereket, mert már az MW topikban is majdnem büntipontot kaptál!
  • Atkamon
    Furcsa, hogy csomó embernek sikerült!
  • Cukros
  • Cukros
    anyám hogy nem veszi észre senki hogy ha valaki visza olvassa üzeneteket akkor látnátok hogy senki nem tud lannal és hamaci val játszani azaz szar a játéknak a multi része
  • macleod2005
    Hi.Hamacsival próbáltunk játszani láttuk is egymást de mikor csatlakozna fel haver kiirja neki hogy nézze meg jól bevan e dugva a kábel meg ilyen hülyeség ugyhogy sajna nem megy.mind2 önknek fennvolt az 1.2es peccs
  • Kozman
    Sziasztok! Ha van egy routherem meg három NFSU2lan-ra váro srác akkor kell hozzá szorakozni azzal a git-vel? vagy megy simán is a lan? kell hozzá patch meg ilyenek?
  • Speedbreaker
    de. Hamachi. Ha akarod hogy bevezesselek a történetekbe és akarsz linket róla, (ezáltal tudunk játszani neten-lanba) szólj!
  • gergobaby
    Nemtudjátok mia annak aproginak a neve amivel meglehet azt csinálni hogy egrnet servert LANservernek lássanak pl.: a gyártók?????
  • GrimReaper78
    Tehát nincs is rá megoldás? Olvastam, hogy az 1.2-es vagy melyik patch elvileg orvosolja a LAN-parát, ivsoznt azzal nekem el sem indul a játék, pedig törést is szereztem hozzá.
  • Bandi 18
    mert szar a LAN AZ UG2-ben
  • GrimReaper78
    ki vagy te, ba'eg?

vmi klón?
  • Sarapetike
    emberek, help!

nem tudunk "LAN"-on játszani, sem hamachival, sem GIT-tel. bárhogy is próbálkozunk, a lobby-ban ugyan látjuk egymást, de nem csatlakozi ka két gép, mindig "lost connection" hibaüzi figyel be.

mindkét médium (H*, GIT) jó lvan beálíltva, más jáétkokkal működnek. És még a RLD-es "serial"-ok sem ugyanazok