Need for Speed Underground 2

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bigapó
ja, de kért, ez egy másik topik 😊)

The Matrix has you...

bigapó
ezt hogy csinálod? 😊)

The Matrix has you...

bigapó
miben hibás és melyik? de amúgy ott van, hogy kinek írhatsz ezen ügyben. szal írj neki és ha igazad van, biztos kijavítja 😊)

The Matrix has you...

bigapó
mihez kell? nekem speciel nem is kért...

The Matrix has you...

Atkamon
De amugy a faq-ban hibás válaszok vannak!!!

Solid Snake
FAQ itt felül nini
Sziasztok!

Én még csak most jutottam hozzá a progihoz. Kellene regisztrációs kód. Kerestem itt is, de nem találtam. Tud valaki segíteni?
Kösz.
bigapó
FAQ-ban ez is benne van

The Matrix has you...

Sziasztok-van valami otletetek miert nem megy az Underground 2 halozatban.Kosz
Pyx
az a meghajtó, ahol a windows van, jobb esetben C:

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

oszt most mi a fasz az a sistemroot????????????

ÁZ!

Pyx
nem beszél csúnyán, faqra kattint
<systemroot>\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2

Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.

Hova a jó büdös picsába teszi ez a gecc játék a mentéseket??? he???

ÁZ!

szerintem tunningolj másik autót, addigra ugyis lesz pénzed, meg nem kell másra csak a motorra költeni, a külcsin felesleges pénzkidobás 1 verseny miatt.

én is ugyanebben a cipõben jártam és vettem egy civic-et

ha meg nem lenne elég pénzed, innen eszedhetsz egy nagyon könnyü pénzszerzési lehetõséget:
http://underspeed.srv.hu/
Csacsi
Sziasztok. Az létezik, hogy egy autóval nem lehet végignyomni a játékot? Eddig Mediumon nyomtam, nem is volt gondom. Egy ford Focusom van, minden elérhetõ tuning rajta van, de van egy drag verseny, ahol akárhogy csinálom mindig perfect shiftel, vagy leég a motor a meent végére, vagy simán otthagynak.

Nem akarok addig másik autót tunningolni, amíg nem elérhetõ az evo VIII, mert félek, hogy akkor arra nem marad pénzem, és egyelõre semmi másik verseny nincsnen. A választ elõre is köszi.

Ja és az sem segített, hogy visszavettem easy-re a nehézséget erre a versenyre.

\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.

Hunter of Deer
Ha 65%-nál jársz akkor a garázsban még van egy pár verseny!!!
Nekem is így volt de azok a versenyek már nem olyan jók!
Nekem is így volt és mindíg Corolla-kat tett be ellenfélnek ráadásul azok nem is nagyon voltak tuningolva!<#idiota><#zavart2><#integet2><#ravasz1>

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

tpisti24
...ha mégegyszer akarom csinálni a pályákat a garázsban keressem....

tpisti24
Na most adott 2 feladatot, tök fekete autókkal, és 65%nál vagyok kiírta hogy Gratulálok végigvitted a játékot, nincs már olyan pálya amit nem csináltam volna meg....stb.

tpisti24
De már 100% os az autóm mindent kinyitotam a boltokban, csak feladatot nem kaptam😞 63% vagyok pontosan.

póbáldl feljedd tolni a csillagokat, versenyezz utcai autókkat, és keress rejtett versenyeket. Nekem ugyan ez volt 46%nál.

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

tpisti24
Sziasztok!
Azt szeretném mondani, hogy 65%-nál vagyok és nem ad több feladatot. Mit csináljak?

A játék beállításában be lehet kapcsolni.

Mi van akkor ha kormánnyal játszok s az force efektek rezgés meg ilyenek nem mennek benne ??? Mivel lehet ez megcsinálni ? Hasonló problem valakinél ? NFU1 simán megy...

bigapó
a FAQ-ban (fentebb) le van írva hogy, hogy kell

The Matrix has you...

African
Sziasztok!Új vagyok itt. Nem tudjátok hogy azt meg lehet e csinálni hogy a corsát és a peugeotot belehúzom az eddigi játékomba?És akkor ott lesz a kocsi boltba vagy valahol?

Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudnék bekapcsolni anti-aliasing-ot (élsimitást) az Underground 1. részében? Próbáltam profilként beállitani az Nvidia beállitásoknál, de semmi. Fontos lenne, mert underground 2 után igen zavaró. Esetleg nincs vmi segédprogi v ilyesmi? Elõre is kösz.
Atkamon
Én még nem láttam egy warez oldalon se!

DeO
aki tud segíteni:[email protected]

Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!

DeO
Sziasztok
Valaki segítsen abban,hogy beállitottam a trafficot maximumra,és qrva sötét lett,de mikor viszaállítottam úgy is maradt.Ez nagyon idegesítõ
Nekem csak demoban van meg,nemtudnátok megmondani honnét tölthetem le a teljes verziót?elõre is köszi

Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!

bigapó
vagyis ahova telepítette😊

The Matrix has you...

a játék fökönyvtárába teszi

Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.

Atkamon
Ha csináltam képet a kocsimról akkor melyik mappába teszi mer nem találom sehol a képet!!

Atkamon
Kössz!

bigapó
vedd meg eredetiben😊))

The Matrix has you...

Atkamon
Miért nem tudok EA regisztrációt csinálni? Mindig azt írja ki (nem csak ennél a játéknál) hogy rossz a serial kód! Mit csinájjak?

Hali!
Itt van crack EXE ami már path-elve van:
http://underspeed.srv.hu/

De mihez is kell pontosan?
Mert ha online játékra, akkor kell még egy serial kód is ami eredeti, és hozzá account jelszóval.

Ezeket max ismerõstöl tudod elkérni aki megvette, de akkor minek crack, hisz a CD-t is elkárheted és felrakod image-be.
Azt tudom hogy dc-vel le lehet szedni, de van egy link is azt küldje már el vki
DC++, Emule

Helosztok azt szeretném valakitöl megtudni hogy honnan tudnám letölteni a nocd patchet. Elõre is köszi
Hunter of Deer
Ha XP-d van akkoe dokument & settings/felhasználóneved/Local Settings/Application data/NFSunderground2
U.I.:A local settings meg az application data álltalában rejtett szóval úgy keresd!!! Állítsd be hogy a rejtett mappákat is megjelenítse!!!

H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k

Melyik mappában van a nfs: undergroun2 mentései?<#help>
Nem asszem hanem biztos, hogy az F12, kipróbáltam most

Az F12 fotozza az autót asszem és tga kiterjesztésben menti a játék fõkönyvtárjába. 2-3MB os lesz egy kép

Atkamon
Bocs hogy ilyen nagy képet idenyomok, de sztem ez cooool!!!!

Nekem meg van a Fraps is de van amikor be nyomom a billentümön a "print screen" billentyû gombot és Ctrl+v-vel beilesztem Paintba és elmentem Jpg-be

Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92

Atkamon
És valaki tuggya?

Imrusssss
Van 1 Fraps nevû program és azzal bocs a linket nem tudom!!!

HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM

Atkamon
Hogy tudom lefotózni a kocsimat?<#help>

Opelfan
Hy! Ha gondoljátok nézzetek be az oldalunkra amely a Need For Speed sorozattal foglalkozik. TCM
Autóletöltés az Underground2-höz!
Szerdán kezdõdik az autószépségverseny az oldalon, mindenkitõl egy autót szerettel látunk! Az autó származhat NFS Underground/Underground2-bõl vagy a Street Racing Syndicate-bõl.
Valamint van még egy újdonság a lapunkon márkacsaták címmel. Az elsõ csata a Ford Mustang és a Nissan Skyline között fog eldõlni. A csata az autók szépségére megy. Ha valaki meg akarja villantani a tudását és szeretné beküldeni a Skyline-ját és/vagy a Mustangját akkor az külje el az autója képét az [email protected] címre, márkacsaták tárggyal. Ha az autószépségversenyre szeretne valaki kocsit küldeni akkor az ugyanerre a címre küldje autószépségverseny tárggyal (nick nevet is kérünk mindkettõhöz igaz a márkacsaták név nélkül zajlik majd, csak a gyõztes nevét hozzuk nyilvánosságra). Aki autója megnyeri Mustang - Skyline csatát azt a következõ autószépségversenyre benevezzük az autójával és így akár két kocsival is indulhat. Részletek a siteon.
TCM

Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?

[HUN]FaTaL
miért kell szétb*szni az összes autós game topicját a hírdetéseddel? tedd fel apróhírdetések közé...

http://goo.gl/gd6Zi5