Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
The Matrix has you...
Én még csak most jutottam hozzá a progihoz. Kellene regisztrációs kód. Kerestem itt is, de nem találtam. Tud valaki segíteni?
Kösz.
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
ÁZ!
<systemroot>\Documents and Settings\<username>\Local Settings\Application Data\NFS Underground 2
Have no fear of perfection - you\'ll never reach it.
ÁZ!
én is ugyanebben a cipõben jártam és vettem egy civic-et
ha meg nem lenne elég pénzed, innen eszedhetsz egy nagyon könnyü pénzszerzési lehetõséget:
http://underspeed.srv.hu/
Nem akarok addig másik autót tunningolni, amíg nem elérhetõ az evo VIII, mert félek, hogy akkor arra nem marad pénzem, és egyelõre semmi másik verseny nincsnen. A választ elõre is köszi.
Ja és az sem segített, hogy visszavettem easy-re a nehézséget erre a versenyre.
\"Előbb lesz meg a Juventusnak a harmadik csillag, mint a Milánói csapatoknak a második\" - Gianni Agnelli FORZA JUVE.
Nekem is így volt de azok a versenyek már nem olyan jók!
Nekem is így volt és mindíg Corolla-kat tett be ellenfélnek ráadásul azok nem is nagyon voltak tuningolva!<#idiota>#idiota><#zavart2>#zavart2><#integet2>#integet2><#ravasz1>#ravasz1>
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Azt szeretném mondani, hogy 65%-nál vagyok és nem ad több feladatot. Mit csináljak?
Azt szeretném megkérdezni, hogy hogyan tudnék bekapcsolni anti-aliasing-ot (élsimitást) az Underground 1. részében? Próbáltam profilként beállitani az Nvidia beállitásoknál, de semmi. Fontos lenne, mert underground 2 után igen zavaró. Esetleg nincs vmi segédprogi v ilyesmi? Elõre is kösz.
Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!
Valaki segítsen abban,hogy beállitottam a trafficot maximumra,és qrva sötét lett,de mikor viszaállítottam úgy is maradt.Ez nagyon idegesítõ
Nekem csak demoban van meg,nemtudnátok megmondani honnét tölthetem le a teljes verziót?elõre is köszi
Néma gyereknek az anyja se látja a fátol az erdőt!
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
Itt van crack EXE ami már path-elve van:
http://underspeed.srv.hu/
De mihez is kell pontosan?
Mert ha online játékra, akkor kell még egy serial kód is ami eredeti, és hozzá account jelszóval.
Ezeket max ismerõstöl tudod elkérni aki megvette, de akkor minek crack, hisz a CD-t is elkárheted és felrakod image-be.
U.I.:A local settings meg az application data álltalában rejtett szóval úgy keresd!!! Állítsd be hogy a rejtett mappákat is megjelenítse!!!
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Intel Q8200@2,9GHZ,4GB@800,HD4850,Logitech G25 LFS&TDU:Rolesz92
HP Pavilon g6-1336sa AMD Quad Core A6-3420M 750GB Drive 8192MB DDR3 SDRAM
Autóletöltés az Underground2-höz!
Szerdán kezdõdik az autószépségverseny az oldalon, mindenkitõl egy autót szerettel látunk! Az autó származhat NFS Underground/Underground2-bõl vagy a Street Racing Syndicate-bõl.
Valamint van még egy újdonság a lapunkon márkacsaták címmel. Az elsõ csata a Ford Mustang és a Nissan Skyline között fog eldõlni. A csata az autók szépségére megy. Ha valaki meg akarja villantani a tudását és szeretné beküldeni a Skyline-ját és/vagy a Mustangját akkor az külje el az autója képét az [email protected] címre, márkacsaták tárggyal. Ha az autószépségversenyre szeretne valaki kocsit küldeni akkor az ugyanerre a címre küldje autószépségverseny tárggyal (nick nevet is kérünk mindkettõhöz igaz a márkacsaták név nélkül zajlik majd, csak a gyõztes nevét hozzuk nyilvánosságra). Aki autója megnyeri Mustang - Skyline csatát azt a következõ autószépségversenyre benevezzük az autójával és így akár két kocsival is indulhat. Részletek a siteon.
TCM
Az autó benzinnel működik. Kicsi, gyors, kényelmes és stabil autó nem létezik, ez a szaladva szarni effektus. Kocsi: Kappa 2.0 20v, bicepsz: 48 centi... kérdés?