14991
-
#13631 El kéne előbb olvasni a faq-t! -
#13630 Ha úgy veszed észre, hogy a minimapon nincs több teljesítheto futam (Drag, U.R.L., Sprint, Curcuit), megvolt az összes Outrun és tuning sem segít: menj a Garázsba és a World Mapon válaszd ki a nem teljesített versenyeket! -
GrimReaper78 #13629 emberek, help!
nem tudunk "LAN"-on játszani, sem hamachival, sem GIT-tel. bárhogy is próbálkozunk, a lobby-ban ugyan látjuk egymást, de nem csatlakozi ka két gép, mindig "lost connection" hibaüzi figyel be.
mindkét médium (H*, GIT) jó lvan beálíltva, más jáétkokkal működnek. És még a RLD-es "serial"-ok sem ugyanazok. -
MrMafioso #13628 szisaztok, tudnátok segiteni????????????????
AZ a bajom hogy 64% nál vagyok és egyszerre megcsináltam 7 url-t és bejött egy 5 körös verseny emgcsináltam és kiirta hogy gartulálok kivgezted a játékod, már nincs verseny, és 64% nál vagyok akkor mit tegyek hogy legyen vay egyáltalán vanmég verseny? -
#13627 Hat nemtom, viszont baromi gyors a dzsip. -
Mirk #13626 Huh én még sose csináltam tterepjárós versenyt majd kiőróbálom őket.
De nemszar egy kicsit az a böhöm kocsi a gyors sportkocsik után?:) -
#13625 Nekem ugy volt adzsippeknel hogy megcsinaltam az osszeset utana visszavaltottam a regi kocsir es lass csodat egy rahedli verseny volt, a dzsipp tehat egy olyan 5%. -
gabesz012 #13624 Bocs nem olvastam visszább.No minde, csak nem haragszik meg érte senki, hogy újra leírtam. :) -
gabesz012 #13623 Vagy az is előfordulhat ilyenkor, hogy a SUV versenyeket nem teljesítetted (asszem azokat is kell csinálni, legalábbis amikor nekem kifogytak a versenyek, azokat megcsináltam, és mehettem tovább). Persze ehhez kell venned egy terepjárót... :) -
Tony #13622 Köszi Hsf. Sokat segitettél. Valszeg ezek lesznek a problémák! :) outraun-ból vagy csak 3at nyomtam, world mondjuk megvan. Ezekszerint van még mit nyomni! :) Köszi! -
#13621 Benne van a FAQ-ban.
"elfogytak a küldetések 3x%, 4x%, 5x%, 6x%-nál járó emberkének:
1. Ha úgy veszed észre, hogy a minimapon nincs több teljesítheto futam (Drag, U.R.L., Sprint, Curcuit): fuss Outrun-okat a gépi ellenfelek ellen, gyozz le 5-öt és kapsz egy Unique tuningot valamelyik boltban, tedd fel az autódra -> kapsz versenyt.
2. Ha úgy veszed észre, hogy a minimapon nincs több teljesítheto futam (Drag, U.R.L., Sprint, Curcuit) és már az Outrun-ok is elfogytak: tuningold szarrá az autódat - grafikai, performance, audio.
3. Ha úgy veszed észre, hogy a minimapon nincs több teljesítheto futam (Drag, U.R.L., Sprint, Curcuit), megvolt az összes Outrun és tuning sem segít: menj a Garázsba és a World Mapon válaszd ki a nem teljesített versenyeket! Hogy pénzt kaphass értük ezt kell tenned:
* Fogadd el a kihívást (azaz indulj el a versenyen)
* Startolj el
* ESC - Restart
* Ezután az újraindított versenyt MINDENKÉPP nyerd meg!
Ezen megoldások tetszolegesen és értelemszeruen kombinálandók!
A lényeg: az elso autót 6 csillag fölé kell tuningolnod, a másodikat elég 2 fölé, a harmadikat is. A legjobban az utolsót érdemes tuningolni! -
#13620 szutyok ott ahol van -
Tony #13619 Tényleg volt terepjáros küldi is vcgy 4-5, de aztán megint semmi...még csak 71%-nál járok és semmit nem akar beadni. 5let? -
GrimReaper78 #13618 Sziasztok!
Hamachival tudta már nyomni vki? Magában a H.-ban látjuk egymást haverral ,de a játékban nem kapcsolódik egymáshoz a két gép. Ez már csak azért is felettébb érdekes, mert mindez újabb játékokkal (is) működik, ezzel viszont nem. Help vki? GIT-et kihagyom, túl macerás, és korántsem annyira megbízható, mint Hamachi. Tűzfalak, egyéb gátló tényezők ki vannak lőve mind2 odlalon. -
Tony #13617 A world mappon minden megvan...utána adta be ezt a false sms-t. Akkor lehet hogy a dzsippes küldik vannak csak hátra? szal maradék 30% tul soknak tünik a dzsippekre.
Igaz, nem köti ki csak hogy dvd-n legyél rajta. :) -
#13616 hátja -
#13615 Ilyen nincs benne! Nem köti ki ezt a szponzor! -
#13614 Az az SMS a játékban hiba! Mindenkinek megjön egyszer de nem kell vele foglalkozni! A többi versenyt meg a Garázsodban a World Map részben tudod megycsinálni! -
Tony #13613 JA. Na látod az lehet. Az mindengy hogy uj kocsim van-e vagy sem? Mert ugye van olyan hogy szponzor kiköti hogy uj autoval kell bizonyos számu versenyt nyerni. Ha jol vettem ki. -
GrimReaper78 #13612 URL versenyeket megnyerted mindet az adott szekcióban? Illetve az összes "kötelező" magazin címlapjáa felkerültél? Lehet, hogy csak egy kis optikai tuningot kell végrehajtanod, hogy felekrülj a DVD-k/magazinok címlapjára. -
Tony #13611 Nincs dzsippem. Azokat akkor be se adja?
De azt nem értem milyen autot kell visszavinnema csajnkak mikor nincs is nálam csak miket én vettem.
A dzsippeseket meg megnézem. -
#13610 A dzsippes versenyeket is megcsináltátok? -
Tony #13609 Hmm...Már 70%-nál járok, nem az elején. A téképen már nem jelenik meg több verseny sem a garázsban. A quick race opcioban van még pár "lelakatolt" pálya, szal lenn még valami, de nemtom mi. Gondoltam még arra hogy ujrainstalláltam és ugy másoltam be a kimentett állásokat, és ez kavart össze valamit. 5let? -
#13608 Rachel kocsija a 350Z de amíg az nálad van addig nem is tudsz új kocsit venni és a világoskék helyre kell vinni -
Tony #13607 Bandee, akkor esegithetnél, hogy milyen kocsit kell visszavinni, és hova. Nem sikerült rájönnöm... -
#13606 én 3x -
#13605 Ki játszotta végig? -
Tony #13604 Rachel küldött egy üzitm hogy vigyem vissza a verdáját. Azt irja menjek az autosbolthoz. Na már most van 3, és egyiknél sem történik semmi. Na persze hogy melyik az Ö autoja arrol gözöm sincs. Ha valakinek van help. :) -
Tony #13603 Skacok, lenne egy hatalmas (bár lehet hogy hülye) kérdésem. Régen nyomtam, aztán most megint elövettem a gamet. Akkor azért hagytam abba, mert olyan 68-70-os végigjátszásnál mér nem adott be több versenyt. Most felraktam és ugyanaz. Még nincsenek unlockolva a speciális body kit-ek sem, pedig minden versenyt nyertem, bár oárat restartal. :)
Tudtok segiteni, hogy mi lenne az a lépés amit én kifelejtettem, vagy nem vettem észre? -
Fen3gyerek #13602 Van vmi oldal vagy link, hogy lehet rajta Lanozni, úgy hogy működjön is, ne szaródjon el a connecting to lobbynal...
THX
-
#13601 igen azal a progival lehet-ne ha engedi az öszekapcsolodás -
#13600 ezt abbal ehetne fejezni!
van egy ilyen:
-
atesz02 #13599 Tudtátok hogy Brooke Burke benne van egy régi playboyban? -
#13598 Underground 2 mappán belül létrehoztam egy "zene" könyvtárat, oda bemásoltam a letöltött cuccot, elindítottam a zenekiszedő .exe-jét bejött a menu vagy mi, aztán a directorynál kiválasztod a NFSU 2 mappát. a Target Dir...-nál azt, hogy hova ez esetben a zene könyvtárba, és Extract music és megvárod amíg befejezi -
#13597 Mérnem! Leszedted a cuccot??? -
atesz02 #13596 Kösz! -
#13595 Basszus! Megnézed az intrót azt kész! -
#13594 Brooke Burkes:D -
atesz02 #13593 Hali! Nem tudja valaki hogy ki az a csaj aki minden töltésnél ott van? -
#13592 Nekem nem nyitja meg!