14991

[ Garage | FAQ ]
  • Web mester
    Valaki nem tudja honan lehet letölteni az Underground 2 mobil verzioját???
  • Cukros
    milyen a gép ???? hardverilag
  • Atkamon
    Nekem akkor csinálta, amikor a hangkártyámnak levettem a hardvergyorsítását alapra! Nézd meg azt hogy milyenen van, és állítsd teljesre!
  • Bandi 18
    nekem is ezt csinálja bosszantó de a vidcard miatt van nekem is FX5200-esem van meg kell szokni vagy friss win-t feltenni az megoldja
  • hajmi
    Hali!
    Játék közben sokszor megáll az élet 2-3 másodpercre.
    Ez akkor fordul elő, amikor kijövök egy garázsból a terepre, vagy egy verseny előtt, a visszaszámlálásnál... Mi lehet a gond? Fx5200-m van, és visszaraktam egy régebbi drivert is, de így sincs változás. Előre is kösz a segítséget.

Üdv
    Hajmi
  • Kozman
    probáltuk amit mondtál de sajna az se segitett...de jot szorakáztunk:)
  • Snecie Smicie
    pl a C-re, ahova másodjára próbáltam, volt még 19giga hely, és 53%-nál mégis leállt:(
  • Hunter of Deer
    Lehet hogy nincs elég hely azon a partición?? Mert amúgy felkéne tennie én is csináltam már így hogy átraktam maásik particióra és simán felment! szerintem felesleges volt megint letölteni mert ha egyszer feltudtad tenni akor utána is fel kellet volna települnie! Szal a hiba az ön készülékében van!
  • Snecie Smicie
    -.-
  • Snecie Smicie
    Hi.
    Problémám:
    Letöltöttem a reloadedes verziót pár napja, aztán uninstalláltam, mert át akartam tenni egy másik particióram mert ahova másoltam, elég kevés hely maradt.
    Szal másodszori telepitésnél már bajok vannak, konkrétan 53%-aknál megáll, kiírja, hogy nem tudja felmásolni a Movies mappába a bizonyos fájlt. Leszedtem újra mind2 CD torrentőrl, és másik particióra probáltam tenni, de semmi, a gond ugyanaz. Registryből mindent kiszedtem amit csak lehet, a temp mappába amit hagyott azt is, de a játék telepithetetlen, függetlenül attól, hogy vinyóról, daemonól, vagy kiirt cd-ről csinálom a telepitést.
    Szóval hogy is van ez..Nem értem-.-
  • Atkamon
    Basszus! Kb. 10 hsz-el ezelőtt bszéltünk arról, hogy nem lehet!
  • SD456
    Valaki nem tud valami oldalt amiről kocsikat lehet letölteni???

Elöre is köszönöm!

• Hunter of Deer
    Ja! nemtudom miért írják azt a FAQ-ba is hogy ez meg ez a progi kell hozzá!! Max az online játékhoz! De lanhoz semmi nem kell!
  • Balumann
    mármint akik keresik a szervert, azoknak
  • Balumann
    Ja tom a need for speed-be a szerverkeresőknek is átkell állítani hogy melyik módba keresse a szervereket. Alapba a circuit-ra állítja
  • bertino
    csak ? és a szűrőt megfelelő játékmódoknál a többiek a hosthoz igazodva átállították ? mert ha nem akkor bizony át kellett volna :)

mi megjelenésétől kezdve gond nélkül LANoztunk minden kiegészítés és key nélkül a gameval
  • bertino
    hát ezaz... azok az alatta levő neonok :) totálisan összeomlott a gémben a világítási grafika, pálya terén is, miután feltettem NFS MW-edet
  • Kozman
    hát srácok én lanoltam semmilyen cucc nélkul nfsu 2 vel...routherrel és különbözö cd key-ekkel 3 an is nyomtuk...a probléma csak az volt hogy csak akkor látták a többiek a szervert amikor circuitot inditottam...a többit nem látták...de jo moka igy is
  • Atkamon
    Mik azok a piros izék a kocsi hátulján???
  • Hunter of Deer
    Már egyszer leírtam hogyan sikerült nekem!!!
    A hálózati kapcsolatokban helyi hálózat jobb gomb telepítés IPX/SPX protokoll!
    IPtek legyen jól beállítva! és a játékban a szűrő hogy lássa a szerver nekünk ennyi kellett és 4-en totuk is az outrunt meg a többit!!!
  • bertino

A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu

pedig MW telepítés előtt semmi grafikai gondja nem volt, érdekes :)
  • SD456
    OK.

Kösz!
  • Bandi 18
    ezt már nagyon sok elődöd próbálta és 10-ből 1 embernek összejön amúgí a FAQ-ban le van írva miként menne de nem megy szerintem én is próbáltam már
  • SD456
    Sziasztok!
    Valaki nem tudja hogyan lehet ezzel a játékal multizni LAN-ba.
    Mert én egy haverommal multizni akartunk LAN-ban.
    Inditotam 1 szervert és azt írtaki, hogy "Conneting to Lobby" aztán vártam egy kicsit és a játék kiírt egy hibaüzenetet a hibaüzenetre már nem emlékszem. Ezt vajon miért csinálta? Ha valaki tudja kérem segitsen!

Elöre is Köszönöm!
  • Cukros
    itt az én gépem
  • Mirk
    ööö ja elbírja egy darabig. egyébként igy is fel van állítva a fotó erejéig egy kicsit agrafika. ha jóra állítom akkor verseny közbe egyszercsak lefagy, bepirosodik a képernyő és vége.
  • Atkamon
    Szerintem azt azért elbirja, ha a texture filteringet félre felveszed!
  • Mirk
    akkor ne azt nézd...:)
    nem bírja a gépem
  • Casseus
    Szép az aszfalt!
  • Mirk
    huhh ez még a régebbi változat, ezen már jobb a keréktárcsa:
    [IMG][/IMG]
  • Mirk
    ez meg az én verdám
    [IMG][/IMG]
  • Atkamon
    Mi meg csak mondtuk!
  • Cukros
    jolvanna csak kérdeztem
  • Hunter of Deer
    A peugeot 106 meg az opel corsa azért van külön mert két kiadása van a játéknak az egyikben van pözsó meg korza a másikban pedig honda civic meg még valami. Szal két kocsi különbség van a két verzió között!!!!
    És nincs hozzá több kocsi!
  • Atkamon
    Nincsenek a játékhoz külön letölthető autók!
  • Cukros
    valaki tud auto szkineket pl trabant de nekem van már peugoet 106 meg opel corsa
  • Atkamon
    Most Wanted-ről ne itt érdeklődj!
  • lord nihilus
    én is úgy tudom...
  • Hunter of Deer
    Én úgy tudom csak a demó jött ki!
  • zoli30
    box-on és ps2 már megjelent a most wanted!?