Need for Speed Underground 2
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Válasz: Nem, az EA validálja a CD kulcsodat, RLD0 végü, pedig nem igen jó neki...
ezért nem megy
The Matrix has you...
Sikeresen beizzítottam az új catalystnek hála a nfsu2-t és most végig is totlam cska szeretnék neten jáccani haverokkal hogyan tegyem?
Törttel persze!
a Microsoft pédaéáról tudod lehúzni!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Egy kis segítség a lannal kapcsolatban😊
Én haverral próbáltam ki a nfsu2-õt lanban és mûködött!
Csak két géppel próbáltuk ki eddig.
Tehát leszedsz a gamecopyworld.com -ról az Nfs:Underground2 -höz egy miniimaget (legújabbat) és máshonnan pedig a daemon tools 3.47-et, és a jatek telepítése után nem crackeled a gamet, hanem betöltöd daemonba a miniimaget és játszol😊
Nálunk (2 gépközül) csak az egyiknál(akkár a szerver akkár a player) kellett miniimaget használni ,a másik már a törtel is be tudott csatlakozni a lanba. A legegyszerûbb ha minden gépen miniimaget használtok , akkor nem lesz gond😊
(a miniimaget csak windows x64 esetében nem tudtam semmivel se betölteni ezért ebben az esetben cracket használj).
miaz a .Net framework 1.1?
Próbáld másik crack-kel ha nem eredeti!
\"They don\'t make mistakes. They don\'t do random. To them, everything has a purpose, everything has an objective.\"
Nekem oan problémám lenne hogy amikor felpakolom a game-t utánna megyek vele mondjuk a pályán kb 4-5 kanyart és kifagy az egész gépem!
Nah ez mitõl van?
Más játékoknál nem csinájja ...
ötletek?
Ati-m van!
Tudna nekem vki adni egy 100%-os mentést vagy esetleg egy linket ahonnan le tudom szedni?
Azért kell mert majd szeretnénk multiba játszani haverokkal és most fogom ujra felrakni és nincs kedvem elötte végig játszani 😊
Elöre is thx
tudnátok segíteni? fontos lenne! LAN-on szeretnénk játszani a játékkal de semmi eredmény! sehogy nem indul el! ha vki tud kérem segítsen! fontos lenne!
A hálós problémát hogy oldottátok meg?
Patch vagy valami más?
Mindig connection lost-ot ír ki
A Tûzfal nincs bekapcsolva!
kösz
MSI GX600PX-214hu Notebook
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
de azér kössz!
lenne egy kérdésem! mér olyan pixeles az út a játékban? feltettem az összes patchet, de még mindig olyan! és majdnem fullon van a grafika! ati 9600-osom van!
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
Mindig légy önmagad, kivéve ha lehetsz Batman. Akkor inkább legyél mindig Batman.
http://moviez.freeblog.hu/-filmkritikák,filmhírek,filmelőzetesek
http://www.egeszsegpart.hu/fmp/nfs/ - a kedvenc NFS:MW site
én innék ebbõl! <#nyes>#nyes><#eljen>#eljen>
- Mi a különbség a tudatlanság és az apátia között? - Nem tudom, de nem is érdekel. %%%%%%%%%%% A System Shock 2 multiban is extázisba ejt! %%%%%%%%%%%
The Matrix has you...
KöszI!!
Nem tudjátok véletlenül h' hova teszi(és mien néven) az nfsu2 a mentéseket?
Elöre is köszi
●újreg®● ●Nem tetszik valami elvtárs? :C●
E kocsi után érdeklõdnék, honnan lehet leszedni?
H87-D3H/i5 4570*3,6/2*8GB Kingston/Gigabyte Extreme Gaming 1070/ 8TB HDD/Samsung 840 120GB SSD/ 650W/Razer Deathadder 2013/Logitech G15/Logitech Z3 2.1/Dell P2414H/NZXT H440/LGUH635v 4k
Alcohol 120-szal bemountolom a 2es CD-t is.
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
Legfrissebb van fenn mindenbõl
Bocs, ha már másnak volt hasonló és megoldás is született rá
[email protected] | HD4890@980/1140 | 4GB@800 | W7x64 |
1: A cím is úgy kezdõdik h "neten multiba" tehát ez a net nélküli garázshálóra nem vonatkozik? csak neen lehet multiba nyomni ipvel?
2: nem vmi bizalomgerjesztõen írtok a hubos vagy switches lanos játékról akkor mi ez most felejtsük is el vagy szarakodjunk vele egy fél napot hát ha összejön!?
ASUS P5KC | core2duo e4500 2.2G | 4*1 GB Corsair XMS2 800 MHZ CL4 | WD 16 mb 320GB | his radeon 4850 iceQ 1Gb | PIONEER 212D | Chieftec 450W